17 sesong 2. Watch Shadowhunters Season 2 Episode 17 Dark Online 2019-11-26

Watch Shadowhunters Season 2 Episode 17 Dark Online

17 sesong 2

De konstaterer at han har blitt kastet ut. Så forteller Albert til Jens August at spurte om Cato kunne få fri pga. Jens August er sikker på at koden er Georgs fødselsdato og trykker inn, men det er feil. Når de kommer opp i toppetasjen og skal til og trykke inn koden kommer inn, men når hun går gå de bort og trykker inn koden. Hun ringer banken og sperrer felleskontoen de har sammen. Also, Palmer carefully interviews medical examiner assistant candidates. Han sier han skal betale erstatning til de ansatte for det han gjorde.

Next

NCIS Season 17

17 sesong 2

Etterpå tilbyr Jens August Svein 25 000 kroner for å stemme for at han beholder konsernsjefstillingen sin. Svein er skeptisk men går med på det. Han bestemmer seg for å legge seg inn i slutten av uken. Eva på sin side reiser til for å snakke med , men der er kun tanten hennes. Juni ringer til banken i Sveits som oppbevarer bankboksen til med de 45 millionene.

Next

Episodeguide sesong 17

17 sesong 2

Når Svein har kommet seg tilbake til ringer han Albert og sier at han har levert pengene, men pengene har Svein tatt selv. Alex ber la være fordi tror at det er Eva som har stelt i sted dette, noe har. Juni bestemmer seg for å ringe og han kommer opp på for å snakke med Christian. Han forteller Jens August at kommer til og bli gravid, og at han ser for seg Jens August på en øy. Also, McGee reluctantly discusses a very personal decision with his teammates. Etterpå kommer Jens August ned på og snakker med May, men hun vil ikke høre.

Next

NCIS Season 17

17 sesong 2

Jens August vil reise ned til Sveits og hente de, Juni er uenig. Marianne får vite av en på at hun har gått opp på , så når Marianne går opp der oppdager hun May stå og kline med. Episodes As with previous seasons, all episodes will be broadcast on Tuesday's at 8:00. Also, Sloane has a secret admirer on Valentine's Day. Sue-Astrid bli livredd og springer men heldigvis kommer Oscar. Da innrømmer for Christian og at det var hun som har plapret til pressen. Plutselig kommer Christian krypende drita full og biter i foten og han skriker.

Next

Watch Shadowhunters Season 2 Episode 17 Dark Online

17 sesong 2

Hun lover at hun skal gjøre det slutt med han. Hun blir bedt på middag med andre regjeringsmedlemmer. Når hun kommer hjem igjen er der. Etterpå går May opp til Jens August og forteller dette, han sier til hun at han vet det var hun som fikk Eva til og oppdage de fordi hun sendte en tekstmelding på flyplassen. De får fort vite at de er vekke. Han sier at de skal ha avstemning i morgen.

Next

Watch Shadowhunters Season 2 Episode 17 Dark Online

17 sesong 2

Da får Jens August blod på tann og vil true Cato. Men han tar det greit. . Senere feirer Juni og Guri dette, plutselig kommer Christian drita full og selvfølgelig er der og tar bilder av dette. Eva skader seg, og med det settes fødselen i gang og de må kjøre henne på sykehuset.

Next

Episodeguide sesong 17

17 sesong 2

Hun nekter å si opp, og sier hun skal knekke Sue-Astrid. Kenneth snakker med , de blir venner igjen. Danielsen møter Albert i garasjen der han får dokumentasjon på det og så ringer sjefen til Danielsen til Danielsen og han forteller at han må skrive på forsida at statsministeren har fått hjerteinfarkt. Senere får hun vite av at Cato spiller veldig mye. Så Sue-Astrid truer Benedicte med å sparke Cato hvis ikke hun sier opp.

Next

Episodeguide sesong 17

17 sesong 2

Senere på kvelden ser , Cato og på nyhetene, Og Marianne får seg et lite sjokk når hun ser at det er Cato og Svein som står i bakgrunnen. Etterpå ber han May om å vente på han til det er slutt mellom henne og Eva. Dette får til og reagere og arrangerer et møte med Danielsen der han forteller han at hvis han forsetter slik kommer han til og anmelde han. Also, Gibbs watches his 11-year-old neighbor, Phineas, when his mom must leave on a last-minute trip. Hun sier hun skal tenke litt på det. Han forteller Juni at hun må komme tilbake til fordi det er der hun hører hjemme. Senere kommer Sue-Astrid på at det er kanskje Jens Augusts fødselsdato som er koden og Jens August prøver dette, og det er det faktisk, og de får tak i nøkkelen og stikker.

Next