Äijä kirppis. Tampereelle avattiin Äijäkirppis 2019-11-28

ÄIJÄKIRPPIS Eteläkarjala (alueen suosituin) Public Group

äijä kirppis

Osoite ohjaa Nekalan teollisuusalueelle jäteaseman tienoille, mutta kirppiksen kylttejä saa tähyillä hetken. Onko muulala havaittu vastaavaa toimintaa. Tänään törmäsin sattumalta tähän Kolehmaiseen. Jokainen saa mielipiteensä ilmaista kunhan se on asiallista, eikä ketään loukkaavaa! Lue lisää ei kierrätyslaatikoista kai tavallinen kansa saa käydä ronkkimassa vaatteita Kannattaa todellakin tarkkailla hintoja kirpputoreilla. Aarreaitta on suurin ja tavarat vaihtuvat melko nopeasti,toisin,kun taas hermanssilla samoja pöytiä nyt ollut pitkään.

Next

Äijäkirppis Lualamiäs

äijä kirppis

Rahoitukset käsiraha 10% korko 1. Tarjolla on monenlaista, myös erikoislaatuisempaa tavaraa. Avoinna ti—pe kello 11—18 ja la—su 11—16. Suomen kasarmin aarteet menestyy oman, vanhan tavaran liikkeen tavaroiden myötä, vaikka vuokrapöytiä on vähän. Eipä tainnut tätsy tajuta millanen kultakimpale Hämeenlinnan mittakaavassa käsissä oli.

Next

Karvahattuporukalle oma Äijäkirppis

äijä kirppis

Makkara on äijän vihannes Kirpputori toimii Kaukokiidon entisissä tiloissa, jotka ovat yrittäjälle tuttuja jo vuodelta 1988. Kirpputori Herman´s Second Hand on myös ihan jees. Kaikki alkoi vuosia sitten Joensuussa. Lihapiirakoita on kyselty jo, tällaista mahdollisimman suonet tukkeuttavaa. Yrittäjän mukaan äijäkirppiksen toiminta on pyörähtänyt hyvin käyntiin.

Next

Äijäkirppis.

äijä kirppis

Myynnissä on myös puusta valmistettu Suomi-konepistooli. Tampereen nekalassa avattu lualamies nimellä äijäkirppis. Äijä Kirppari Tämä kirppis on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Täällä me yhä ollaan ja ollaan yhtä aurinkoisia kuin ennenkin eli tervetuloa ; Aarreaitta2 kirjoitti: Ei mitään. Pöydät tosi pieniä, kirppisajatukseen kyllä kuuluisi edes kohtuullisen kokoinen myyntipöytä. Toki on yleistä että minut sekoitetaan miehelläni töissä olevaan naisihmiseen.

Next

Äijäkirppikselle ei naisia oteta

äijä kirppis

Poikkeus vaatteiden myynnissä ovat moottoripyöräilyssä käytettävät ajovaatteet. Niistä tärkein on se, että naisia ei hyväksytä mukaan. Kädenvääntökone ja nyrkkeilypallomasiina on hankittu huvipuiston huutokaupasta muutama kuukausi sitten. Joskus löytyy jotain naurettavan halvalla ja joskus taas kalliimmalla kuin mitä maksaa uusi. Huonekalut olivat myös mielestäni kalliita jos vertaa Ikean hintoihin. Kun paikalle saadaan imua, niin kaikkien tyytyväisyys kasvaa ja menestyksen kierre alkaa. Vaatteiden ja muun tavaran ostaminen kirpputorilta on ekoteko, joka säästää luontoa.

Next

Äijäkirppis.

äijä kirppis

Aarreaitta ja Portobello pärjäävät sekä tietysti Suomen kasarmin kirppis ihan omanlaisellaan konseptilla. Myyntitiskillä on pino lautasia, joiden päällä on lappu, että lautaset voi viedä ilmaiseksi mennessään. Olisiko joku halukas tulemaan mukaan oman kirppiksen perustamiseksi tampereen keskustaan, ottakaa yht. Esimerkiksi: miesten osasto, urheilu, ulkoiluosastolle koira-,kissa-, hevostarvikkeisiin ja äijä hyllyihin, juuri tulleisiin, keramiikka ja lasitavara vitriineihin Tuotto asiakkaalle on parempi, koska asiakkaan tuotteet ovat myynnissä noin 3kk, jonka jälkeen menevät alennukseen. Kyseessä on Sydneyn vuoden 2000 olympialaisten kuulantyönnön kultamitalisti Arsi Harju. Paikalla on yksi selkeä sisäänheittotuote.

Next

Löytöjä kirpputoreilta

äijä kirppis

Uudella kirpputorilla on myytävänä työkaluja, auton ja moottoripyörän osia sekä muita koneita, polkupyöriä, jääkiekkopaitoja ja nahkatakkeja. Toivon kuitenkin asiakaspalveluun soveltuvaa käytöstä. Kirppari on sulkenut ovensa toistaiseksi. Jokainen vastaa itse myymästään tuotteesta sekä tekemistään kaupoista! Turha oli pyytää rahoja pois kun kassa ei antanut kuittia. Tuntuu siltä, ettei sellainen tulisi täällä kuuloonkaan.

Next

Karvahattuporukalle oma Äijäkirppis

äijä kirppis

Potkurin musta lapa on pommikoneesta, jolla amerikkalaiset ovat aikoinaan pommittaneet Hiroshimaa. Saa vaatteille ja matoille omat paikat jos tahtoo ja porukkaa käy paljon ja hintataso ok. Nythän tuo näkyi myyvän tavaraa jo Ilpo Kuikka nimelläkin. Uudelleen, uudessa osoitteessa, avattu Alavuden äijätori on avoinna m—pe kello 10—17 ja lauantaisin 10—15. Muutoinnoli tapana poiketa töistä päästyäni viikottain ja usein löysikin ostettavaa,mutta ilmeisesti olen liian epäilyttävän näköinen,kun minua seurasivat mitään muuta perustetta ei voi olla.

Next

Hämeenlinnan kirppikset

äijä kirppis

Minua ei palvelu rassaa pätkääkään jos tavara on hyväkuntoista ja edullista. Jos kelkka menee kaupaksi, yrittäjälle jää kaupasta 20 prosenttia, eli 18 euroa. Toimintaa on aluksi vain viikonloppuisin lauantaisin ja sunnuntaisin. Hautajaisväki on mennyt taksiin, ja kärry on hinattu hautausmaalle. Tarkoitettu vain autojen,moottoripyörä,baari ,vene ym ns äijämeininkiin suuntauneiden kamojen myyntipaikaksi. Kulku kirpputorille tapahtuu Vihiojantieltä, rakennuksen eteläpuolelta. Eikä tietenkään mitä tahansa pelikoneita, vaan voimaa vaativia.

Next