Airam kynttelikkö. AIRAM 2019-11-26

Airam Amanda 7 kynttelikkö helmenvalkoinen

airam kynttelikkö

Hauskat eläinaiheiset Airamin pöytävalot sopivat lastenhuoneen loistavasti esimerkiksi lastenhuoneen valaisemiseen ja sympaattiset lankapallosarjat ovat kaunis yksityiskohta niin eteisen kuin olohuoneenkin sisustuksessa. Airam tarjoaa laadukkaita valaisimia sisätiloihin, etsitpä sitten klassista tai modernia pöytä-, lattia- tai kattovalaisinta. Valot tuovat pimeään aitoa joulun tunnelmaa Mitä olisikaan joulu ilman valoja? Käytä nyt hyödyksesi uskomattoman edullinen määräale-kampanja jolla saatkin tukkuhintaan hankittua kerralla useita lamppuja. Joulun lähestyessä Airam Telma -jääkideverho ja upeat latvasarjat tuovat juhlan tunnelman pihalle. Laajassa valikoimassamme on mistä valita.

Next

Valaise koti kodikkaalla koristevalaistuksella

airam kynttelikkö

Valitse K-Raudan laajasta Airam-tuotteiden valikoimasta valaisimet niin tunnelman luontiin kuin työntekoon ja juhlakoristeluun. Joulun jälkeen valosarjat valaisevat kauniisti pihapiirissä ja kodin sisällä tunnelmavaloina. Led 10 kpl, lämmin valkoinen tai värimix, ei vaihdettava led, paloikä n. Kattavaan valikoimaan kuuluu valaisimia, lamppuja, ulkovaloja, sähkötarvikkeita, koristevaloja ja vapaa-ajan tuotteita. Kun olet täyttänyt pimeyden miellyttävällä valolla, voit itse keskittyä siihen kaikkein tärkeimpään eli tunnelmasta nauttimiseen ja jouluun rauhoittumiseen. Airamilta löydät myös upeat valosarjat joulukuusen koristamiseen.

Next

Valaise koti kodikkaalla koristevalaistuksella

airam kynttelikkö

Valikoimastamme l√∂yd√§t niin linjakkaat pylv√§svalaisimet kuin maahan upotettavat valaisimet ja spottivalaisimet valaisemaan kauneimpia istutuksia. Usein jouluisen tunnelman viimeisteleekin joulukoristeiden ja kynttil√∂iden lis√§ksi kauniit ja kotoisat jouluvalot sek√§ tunnelmalliset valonauhat. Laita jouluvalot ikkunaan, hyv√§√§ musiikkia soimaan ja nauti vaikkapa kupponen gl√∂gi√§ - tunnet jo pian, miten mielesi rentoutuu ja joulun tunnelmaa t√§ytt√§√§ koko talon. Kodikas koristevalaistus Koristevalaistus on miellytt√§v√§ lis√§, joka valaisee ulkotilan ja luo kodikkaan tunnelman olohuoneeseen. Monet niist√§ toimivat paristoilla ‚ÄĒ todella k√§tev√§√§. Tutustu jouluisiin p√∂yt√§valoihimme, jotka on mukavaa sujauttaa my√∂s pikkujoulupukin konttiin.

Next

Airam tuotteet

airam kynttelikkö

Tutustu valikoimaamme ja karkota talven pimeys valoilla!. Siksi olemme koonneet sinua varten runsaan valikoiman jouluvaloja, joiden joukosta löydät varmasti omat suosikkisi niin pieneen kuin suureen tilaan. Airam valaisimilla luot tunnelmaa Kun ristisanatehtävässä on hehkulampun kuva ja etsitään viisikirjaimista sanaa, vastauksena on useimmiten Airam. Yritys on alan arvostettu asiantuntija ja kerryttänyt kokemustaan jo vuodesta 1921. Tarkista tarvitsemasi lampun tiedot tuotepakkauksesta tai ota lamppu mukaan myymälään. Juhlan tunnelma syntyy Airamin koristevaloilla Juhlien lähestyessä puutarhan ja kodin koristelu käy helposti Airamin koristevalosarjoilla.

Next

Jouluvalot ja kyntteliköt netistä

airam kynttelikkö

Valikoimastamme löytyy sekä paristokäyttöisiä että verkovirralla toimivia jouluvaloja. Perinteiset ja modernit kyntteliköt ja joulutähdet, valitse niistä mieleisesi. Katso Tuontitukun laaja valikoima tunnelmallisista jouluvaloista ja valonauhoista! Sisäkäyttöön Materiaali metalli, korkkiosa muovia. Uutta ilmettä sisustukseen helposti eri paikkaan sijoitettavalla love-koristevalolla. Hyvänä ratkaisuna tähän tarkoitukseen on käyttää Airamin ulkovalaisimia, joilla voit loihtia lämmön tuntua esimerkiksi kylmän talven pihahankien keskelle. Värilajitelma, tuotteen väri ei valittavissa, toimitus sattumanvarainen.

Next

Jouluvalot ja valosarjat tuovat tunnelmavalaistusta

airam kynttelikkö

Airam tarjoaa valaisimet niin sis√§- kuin ulkok√§ytt√∂√∂n Tyylikk√§√§t Airamin ulkovalot kirkastavat pime√§n pihan hetkess√§. T√§ysi valontuotto heti, erinomainen valotehokkuus. Valaistustekniikka perustuu niiss√§ puolijohdekomponenttiin Light Emitting Diode , joka s√§teilee valoa, kun siihen kytket√§√§n s√§hk√∂virta. Valitse omasi ja anna joulun valon luoda hyv√§√§ oloa! Vaikka suurimmassa osassa led-valosarjoja ledit ovat nykyisin kiinteit√§, valikoimassamme on my√∂s vaihdettavia led-varalamppuja. Kaikki on mahdollista ‚ÄĒ vain mielikuvitus on rajanasi k√§ytt√§ess√§si Airamin laatuvalaisimia, joita voit hankkia Taloon. Nykyaikaiset valot kest√§v√§t pitk√§√§n, joten voit nauttia niiden miellytt√§v√§st√§ hehkusta useiden vuosien ajan. Tee hyv√§ teko itsellesi ja l√§heisillesi, p√§√§st√§ luovuutesi lentoon ja tilaa kaikki tarvitsemasi jouluvalot netist√§ nopeasti ja edullisesti.

Next

Valosarjat

airam kynttelikkö

Airamin varalamppujen joukosta löydät lamput vanhempaankin jouluvaloon tai valosarjaan. Anna valon leikkiä säteilevien jäähiukkasten kanssa ja nauti tähtien kimmellyksestä. Hong Kongista saat kaikenlaisia leikkisiä valaistusratkaisuja. Oli toiveesi sitten tyylitelty designvalo tai perinteinen joulutähti, saat sen nopeasti ja näppärästi kotiinkuljetuksella, kun tilaat suoraan netistä. Tänä vuonna saatat haluta ilahduttaa läheisiäsi valoisalla ja elämäniloa pursuavalla lahjalla? Valosarjoja on moneen lähtöön, ja osa niistä sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Kokeile tänä vuonna jotain uutta: koristele koko piha kauniilla valoilla tai anna kodin kaikkiin huoneisiin lämmintä tuiketta pienillä tai suuremmilla valoilla. Suloiset Airamin ulkovalosarjat muuttavat niin elokuisen kuin marraskuisenkin pihan kutsuvaksi ja valoisaksi tunnelmanluojaksi.

Next

Led Kynttelikkö Silja Airam punainen puu

airam kynttelikkö

Niit√§ ei siis voi koskaan olla liikaa! Valolla on positiivinen vaikutus, ja tarvitsemme sit√§ enemm√§n kuin koskaan juuri pime√§n√§ vuodenaikana. Paloik√§ noin 10 000 tuntia. Sein√§valaisimilla voit puolestaan luoda linnamaista tuntua pihak√§yt√§v√§lle, kun maavalaisimien valopylv√§s nousee terassin kattoa kohti pollari- tai pylv√§svalaisimen s√§teilless√§ tasaista valoaan pihan keskell√§. Ripusta valosarja pihakuuseen tai hedelm√§puuhun ja j√§rjest√§ vaikkapa sadonkorjuujuhlat puutarhan per√§ll√§. Airam Haluatko tuoda uutta tunnelmaa pihallesi edullisesti mutta n√§ytt√§v√§sti? Perinteisten hehkulamppujen siirtyess√§ koko ajan kohti historian h√§m√§r√§√§ tilalle ovat tulleet energiatehokkaammat lamput. T√§m√§ 1920-luvulla aloittanut yritys ‚ÄĒ nykyisin nimelt√§√§n Airam Electric Oy ‚ÄĒ on osa kansallista historiaamme, onhan se kehittynyt samaa tahtia Suomen kanssa. Led-lamppuja ja hehkulamppuja ei saa kytke√§ sekaisin.

Next