Aktiva seniorer skövde. Stadsvandring i Skövde med Aktiva seniorer 2019-12-01

Aktiva seniorer studerade vätgasprojekt

Aktiva seniorer skövde

Falköpingsborna Britt-Marie Stridh och Gillis Hellberg bjuder på ett berättande sångprogram med inslag om kärlek, rosor, frieri och en del humor. Aktiva Seniorer har haft en mycket aktiv höst med många intressanta studiebesök. Vi guidades runt av Ann-Marie Brandt, Agne Ravik och Lennart Larsson. Så även i Skövde som är lite av dragloket i länet. Prova gärna på att Bowla eller gå med i Canastagänget! Sedan invigningen 21 februari 2001 har verksamheten utvecklats från en tom källarlokal till ett fullfjädrat museum med både olympiska medaljer och världsmästare.

Next

Aktiva seniorer besökte Next Skövde

Aktiva seniorer skövde

Vi skall besöka Grahns Konfektyr som idag är en stor spelare på godismarknaden. Mobil: 0762 00 94 94 Aktivitetskommittén hälsar välkomna! Modelltågen styrs med digital teknik vilket gör att man kan styra olika tågsätt på samma spår och även addera realistiska ljud så som ånglokspuffande, m. Han berättade om dess utveckling som tog sin början redan på 1200-talet då staden bara var en ganska liten ort men omnämnd och känd tack vare vårt helgon Elin. Ett antal tunnlar ger överraskande effekter. Maxantal vid detta tillfälle 30 personer, så skynda på att anmäla dig! Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi börjar med en kopp kaffe och en fralla samt presenterar oss i styrelsen och hur vi jobbar. Johan och Tomas tackades för ett mycket intressant studiebesök.

Next

Aktiva Seniorer Stockholm

Aktiva seniorer skövde

Även våra regementen har haft stor betydelse. Efter ett besök som startade med ostpaj med Sivans ost och fortsatte med den fartfyllda showen, återvände vi mycket nöjda till Skövde. En tidigare medlem lär ha byggt en vagn på sina fyra semesterveckor. Dock så hittar man ett lik på platsen som mannen beskrivit och mystiken tätnar. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Next

AKTIVA SENIORER i SKÖVDE

Aktiva seniorer skövde

Du får lite historik om oss och vi vill gärna få veta vad du förväntar dig av vår förening. Aktiva Seniorer har haft en mycket aktiv höst med många intressanta studiebesök. Idag är Skövde internationellt känd som en stad och högskola som sysslar med spelutveckling. Man planerar med att robotisera framöver. De nominerade skall vara tillfrågade och villiga att åta sig uppdraget att delta i valberedningens arbete. Guidad tur: En vacker tegelbyggnad från 1894 med spännande historia! Det var tioårsjubileum för showen, stjärnor var Jessica Andersson och Magnus Carlsson, övriga på scenen var också mycket bra! Välkommen med din anmälan under på vår hemsida. Minsta antal deltagare för genomförande är 30 personer.

Next

Medlemsträff nya medlemmar

Aktiva seniorer skövde

Parkeringstillstånd krävs och hämtas i restaurangen. I restaurangen njuter vi av välsmakande mat och en fantastisk vy över Skövde. Bindande anmälan — se våra reseregler vid ev. Mobil: 070 2167797 Aktivitetskommittén hälsar välkomna! En tidigare medlem lär ha byggt en vagn på sina fyra semesterveckor. Till exempel nya resor, hotellvistelser eller upplevelser från Live It — och mycket mer. Avgiften för 2019 var 125 kr Bankgiro 237—1888. Allt exakt uppmätt och dokumenterat.

Next

Aktiva Seniorer besökte Skövde Modellsällskap

Aktiva seniorer skövde

En show som det verkligen strålade och gnistrade om, med varierad musik och dans. Likaså bristen på bostäder i Skövde som bromsar inflyttningen. Aktiviteter och Resor bjuder in till Besök på Vincontoret i Tidaholm. Våra medlemsmöten äger rum i skolans lokaler på Hagagatan 23 A, där vi också har vårt kansli. Skolan bjuder på kaffe eller te. Vi börjar med en kopp kaffe och en fralla samt presenterar oss i styrelsen och hur vi jobbar. Många av produkterna anpassas till kundens krav och man jobbar och utvecklar ofta i projektform.

Next

AKTIVA SENIORER i SKÖVDE

Aktiva seniorer skövde

I lunchen ingår salladsbord, buffé med klassisk husmanskost, finns också vegetariskt alternativ, nybakat bröd, kaffe och kaka. Problemet är att produkten är användningsbar i en massa olika applikationer och där fantasin utgör begränsningen. Om du inte skulle få någon bekräftelse på ditt mail ber jag dig kontakta mig. Vi tackade Ann-Marie, Agne och Lennart för att vi fick ta del av detta fantastiska modellbygge. Serveras i matsalen, med utsikt över ån Tidan.

Next

Aktiva Seniorer Skövde

Aktiva seniorer skövde

Företaget startade 1979 av den kända Skövdeprofilen Rolf Ulfvengren. Rebellkirurgen och läkaren Erik Erichsen berättar om sin läkargärning i Afrika. Hela 55 anställda jobbar här med sött och surt. Som pensionär kan du även boka extra billiga Sista minuten-biljetter 0-24 h innan avgång. Företaget startade 1979 av den kända Skövdeprofilen Rolf Ulfvengren. Det är därför bra om de som sitter i valberedningen är aktiva i föreningen, deltar på sammanträden, aktiviteter och andra sammankomster, så de känner till vilka personer och kompetenser som finns. En show som det verkligen strålade och gnistrade om, med varierad musik och dans.

Next

Aktiva Seniorer Skövde

Aktiva seniorer skövde

Anmäl dig och få 1000 poäng! Tycker du att det skulle vara trevligt att vara medlem i Aktiva Seniorer Skövde? Du kan radera, neka eller begränsa användningen av cookies i din webbläsare. En mindre grupp det är trångt Aktiva Seniorer har besökt Skövde Modellsällskap. Föreningen Aktiva Seniorer i Stockholm är en ideell förening som är politiskt, religiöst och pensionärsfackligt oberoende. Tillkommer: Kostnad för eventuell extra dryck och avec Vi startar från Entrén till Skövde Arena kl. Inbjudan till nya medlemmar Måndagen den 17 februari kl. Kom med på trevliga torsdagsluncher eller en rolig Pubsväng! Vi fick också utförliga berättelser kring ett antal byggnader.

Next