Alkon aukioloaika. Alkon aukioloajat ihmetyttävät 2019-11-28

Alko ketjun aukioloajat

alkon aukioloaika

Pitkänäperjantaina ja molempina pääsiäispäivinä junat liikkuvat pääosin sunnuntain aikataulujen mukaan. Lakiluonnoksessa Alkon arkipäivien ma-pe aukioloaikaan ehdotetaan tunnin pidennystä nykyisestä kello 21 saakka. Alko perustelee muutosta muiden kauppojen aukiolomääräysten vapautumisella. Varsinaisina juhlapyhäpäivinä Alko haluaa olla kiinni kuten nytkin. Se sopii Alkolle ja tämän lisäksi Alko esittää kolmen tunnin pidennystä lauantain aukioloon kello 21 saakka nykyisen kello 18 sijaan. Pankit menevät keskiviikkona kiinni alkuiltapäivästä kello 13 tai 14. Matkahuollon mukaan osa vuoroista jää kokonaan ajamatta pyhäpäivän vuoksi.

Next

Alko ehdottaa roimaa pidennystä aukioloihin

alkon aukioloaika

Alkon viestintä- ja markkinointijohtaja Mika-Pekka Miettinen kertoo, että pääsiäislauantaista kysellään. Alkoholiuudistus on määrä antaa eduskunnalle kevätistuntokauden aikana. Oulussa bussilinjat 21 ja 22 palaavat normaalille reitilleen Myllytullissa 1. Syy on uskomattoman jyrkissä asenteissa. Uusien aikataulujen avulla pyritään parantamaan saapumisajat kuntakeskuksiin ja kouluihin reitin varrella.

Next

Juhannuksen aukioloajat 2020

alkon aukioloaika

Suuremmat Yliopiston Apteekit saattavat kuitenkin olla auki l√§pi juhannuksen. Pienill√§ paikkakunnilla, joissa asiakasm√§√§r√§t ovat pieni√§, pysyv√§t Alkot auki jatkossakin entiseen malliin my√∂s perjantaisin. Sellaisia myym√§l√∂it√§ on Suomessa yli 200. Alkon myym√§l√§t pit√§v√§t oviaan auki kello 9‚ÄĒ18. Linjan ensimm√§inen l√§ht√∂ Haukiputaalta aikaistettiin 10 minuutilla.

Next

Alko ehdottaa roimaa pidennystä aukioloihin

alkon aukioloaika

. Kaupungin liikuntapaikat ovat avoinna Oulun seudulla uudenvuodenaattona pääosin kello 18:aan saakka. Sen sijaan torstaina eli uudenvuodenpäivänä vähittäistavarakaupat ovat kiinni poikkeuksia lukuun ottamatta. Mämmiä, lammasta ja suklaamunia voi ostaa vaihtelevasti pääsiäisen aikaan, sillä. Osa kaupoista on auki sunnuntain aukioloaikojen mukaan, osa vielä suppeammin.

Next

Alko ketjun aukioloajat

alkon aukioloaika

Myös pankit ovat kiinni pääsiäisen ajan. Ilta-aukiolon lisäksi myymälät ovat avoinna pääsiäislauantaina kello 9-18 sekä joulu- ja juhannusaattona klo 9-12. Tällaisia paikkakuntia ovat Inkoo, Karstula, Kyyjärvi, Kärsämäki ja Puolanka. Kauppaliikkeet eivät aina tiedota niistä. Eikö tuota kerkiä hakemaan lastinsa normaali aukioloaikoina? Helsingin Pääposti on auki 19. Ihan on varmasti mukava saada viettää muutama vapaapäivä Alkonki henkilökunnalla.

Next

Onko Alko auki, saako kaupasta mämmiä?

alkon aukioloaika

Kesäisin Alkot ovat auki myöhempään Hankasalmella, Heinävedellä, Kemiössä, Pielavedellä, Rantasalmella ja Sulkavalla. Sosiaali- ja terveysministeriön johtaja Kari Paaso kertoo, että Alkon sulkeminen pääsiäislauantaisin juontuu lähinnä uskonnollisista syistä. Minä ainakin ostan kolme suklaapatukkaa 2 eurolla ku se on halavempaa ja aattelen että riittääpähän pitempään! Kauppojen aukioloaikojen vapautumisen myötä kaupat saavat itse valita aukioloaikansa sekä juhannusaattona 19. Vähittäiskauppojen aukioloajat juhannuksena on määritelty laissa. Alkot palvelevat kiirastorstaina kello 20:een asti. Alkon mukaan pääsääntöisesti myymälät, jotka ovat olleet ennen auki iltakahdeksaan, palvelevat jatkossa kello 21 asti.

Next

Alkon aukioloajat ihmetyttävät

alkon aukioloaika

Alkon pääsiäisen aukioloajat ihmetyttävät asiakkaita. Linjat ovat liikennöineet poikkeusreitillä Kasarmintien vesijohtotöiden takia. Alkon saisi pitää kiinni joka ikinen päivä. Liikenteessä useita sunnuntaivuoroja Oulun seudun joukkoliikentesssä kiirastorstaina 24. Alkoholilakia ja alkoholipolitiikkaa tullaan tarkastelemaan uudelleen tämän hallituskauden aikana. Esimerkiksi juhannusaaton aukioloon ehdotuksen toteutuminen tietäisi yhdeksän tunnin pidennystä nykyisestä.

Next

Myymälöiden aukioloajat

alkon aukioloaika

Kannattaa tarkistaa oman huoltoaseman aukioloajat verkkosivustolta tai soittamalla. Kaikki Oulun kaupunginkirjaston toimipisteet ovat suljettuina pääsiäisen ajan pitkäperjantaista toiseen pääsiäispäivään. Ja jos kanssaihmisistäni tulee todellakin noin suppeakatseisia ja suvaitsemattomia absolutisteina, niin täytyy tässä vissiin itsekin opetella juomaan viinaa. Paason mukaan Alkojen sunnuntaiaukiolo ei ole ollut keskustelussa esillä. Alkon aukioloajat määritellään alkoholilaissa, joka on rakenteeltaan vielä pitkälti vuoden 1932 väkiviinalain peruja, Paaso sanoi. Muutoksia Oulun bussiliikenteessä Oulun joukkoliikenteessä keskiviikkona uudenvuodenaattona ajetaan perjantaivuorot ja uudenvuodenpäivänä sunnuntaivuorot.

Next