Allmänhetens åkning mölndal. Mölndals stad 2019-11-26

Öppna ishallar, här kan du åka skridsko just nu

allmänhetens åkning mölndal

Dag Tid Måndag 9-12, 13-15 Tisdag 9-12, 13-15 Onsdag 9-12, 13-15, 16-19 Torsdag 9-12, 13-15 Fredag 9-12, 13-15 Lördag 15-18. För yngre barn i målsmans sällskap: Tisdagar 09. Så det bör ju vara öppet. Åkare som klarat andra och tredje märket kan, om de vill och paralellt med sin ordinarie grupp, fortsättningsvis också delta i denna träning. Så är chansen större att du återfår dem om någon t. Allmänhetens åkning — öppettider Allmänhetens åkning har nu öppnat i Kållereds ishall, Åby ishall och Åby isstadion.

Next

Öppna ishallar, här kan du åka skridsko just nu

allmänhetens åkning mölndal

Konståkning på tävlingsnivå är en sport som har väldigt många och komplicerade moment så det tar förstås tid att bli en duktig singel- eller teamåkare. Bandybanans storlek gör det ju också möjligt att dela av den för att nyttja ytan för fler klubbar samtidigt. Mer information om hur ni bokar hittar du på sidan Åka skridskor utanför allmänhetens åkning Du kan åka skridskor i stadens ishallar under andra tider än allmänhetens skridskoåkning. Han är samhällsdebattör, presenterar fakta och gör samhällssatir. Försök att hitta balansen utan skridskor.

Next

IshallsGuiden

allmänhetens åkning mölndal

Träningen bedrivs enligt klubbens verksamhetsmodell vilket innebär att åkarna också får göra de tester som inrättat. Från och med måndag 11 december till Söndag 17 decmber öppet söndag 11-14:30. Tony Eklinds mål vae riktigt snyggt. Hitta balansen på ett ben. I Mölndal går det att betala med både kort och mynt, men i Kållered fungerar enbart tiokronor för tillfället. Betalningen ska göras i en parkeringsautomat som står inne i ishallen eller entréen. Det går inte att hålla räkningen på hur ofta det händer.

Next

Slättbergshallen

allmänhetens åkning mölndal

Den första tävlingen kan vara t. Viktigt med skribenter som skrapar lite djupare och analyserar vår samtid. Området runt sargen är till för åkare och tränare. Det var ett fel på tidigare schema och Åby ishall är stängd på fredag 14 februari. För nybörjaråkare gäller också att hjälm måste användas. Du hittar numret här: Kållereds ishall stängd!! Stegträningen syftar till att bl.

Next

Mölndals stad

allmänhetens åkning mölndal

Börja träna skridskoåkning Vi har skridskoskola för barn och ungdom som vill lära sig att åka skridskor på ett riktigt sätt, för fritidsbehov eller för attlägga grunden för en senare konståkningsträning i singel- eller teamåkning. Redan efter andra märket kommer vi i år att ha steg och teamskola som ett komplement, för att åkarna skall ha möjlighet att öka sina kunskaper inför kommande tävlingsverksamhet i singel- eller teamåkning. Åby ishall som har öppet varje dag mellan 9:30-14:00 förutom onsdag då den stänger 12:00. Hjälm är obligatorisk för alla åkare som inte ännu tagit sitt tredje märke. Det är nu också dags för åkaren att anskaffa ett eget friåkningsprogram.

Next

Mölndals stad

allmänhetens åkning mölndal

I Slättbergshallen ges goda möjligheter till skridskoåkning. Övning 5 - hoppa Hoppa upp i luften. Vill man boka privat tid kostar det en avgift. Mvh Daniel Labe, enhetschef idrott Tekniska förvaltningen. Åkarna i denna grupp fortsätter med singelträningen i sina ordinarie grupper och kan fortsätta med denna komplementträning tills dess att de eventuellt erbjuds plats i eller i tävlingsgrupp för singelåkning. Vi eftersträvar därför att ha åkare i samtliga A-tävlingsklasser när åkarunderlag finns för detta. Lördag och söndag 14-15 mars stängt Ordinarie öppettider Dag Allmänhetens åkning Puck och klubba Fredag 09-12 12-14 Lördag 10-13 Söndag 12-14.

Next

Mölndals

allmänhetens åkning mölndal

Denna säsongen har varit som en surrialistisk teaterföreställning. Dock vill vi att grupper bokar sitt besök i förväg så att vi kan ge bättre service och planera så att det finns plats och utrustning till så många som möjligt. Använd alltid hjälm på isen - du kan hyra båda skridskor och hjälm på plats. Vi gör allt vi kan för att försöka fixa felet så fort som möjligt. På Heden kan du både hyra och slipa skridskor.

Next

Åby ishall

allmänhetens åkning mölndal

När man har nått tillräckligt långt i sin åkning erbjuds man plats i ungdomsteamet eller i en rekryteringsgruppen för singelåkning. Inträdet här är 20 kronor för vuxna, gratis för yngre i Mölndal och 10 kronor för yngre från andra stadsdelar. Åkarna får göra tester allteftersom de uppnår den kunskap som behövs. Med Skridskor på kan du stödja dig mot någon. Ingen kontantbetalning Av säkerhetsskäl tar vi inte emot kontanter.

Next

Mölndals

allmänhetens åkning mölndal

Bokning E-tjänst Med Trollhättan Stads e-tjänst kan du se lediga tider och skicka en bokningsförfrågan om att få hyra hallen. Bandybanan i Åby regnar bort gång på gång. I Gripens lag gör Joakim Hedqvist hemma debut en riktigt bra spelar som bör kumma lyfta laget ett snäpp. En hjälm hyr du för 10 kronor. Vi får hoppas att gripen avslutar denna säsong på ett riktigt bra sätt och spelar fin bandy.

Next