Altin.no skatt. Skatteoppgjøret mitt! 2019-11-26

Nettguiden

altin.no skatt

Selvangivelsen har man tradisjonelt sett fått i posten, mens de senere årene har man kunnet gå inn på skatteetatens hjemmesider for å sjekke. Leverer du skattemeldingen på papir får du skatteoppgjøret ditt tidligst i august. Det er også utviklet en ny og bedre aktivitetslogg for meldinger og skjema, som viser tydeligere hvem som har gjort hva. I tillegg er det laget en ny funksjonalitet fra toppmenyen for å kunne bytte hvem du representerer etter pålogging. Noe funksjonalitet forsvinner Ikke all funksjonalitet vi lanserer i Altinn slår like godt an. Vi lærer og forbedrer til neste gang.

Next

Får du igjen på skatten? Altinn

altin.no skatt

Deretter blir det løpende oppgjør frem til 23. Dette er tilgjengelig uansett hvor du står etter å ha logget på. Du får varsel på sms eller e-post fra Skatteetaten når skatteoppgjøret ditt er klart i Altinn. Det er lett å sende ut, motta svar og purre. Våre rådgivere hjelper deg i gang.

Next

Altinn i ny versjon

altin.no skatt

Nytt av året er at man kan sjekke selvangivelsen med Altinns nye app, som ble lansert i sommer. Du ser selv hva du vil benytte. Ny søkeløsning for informasjonssidene Å finne informasjon med dagens søk på altinn. Har du penger til gode, utbetales disse innen tre uker etter den datoen som står øverst i høyre hjørne på skatteoppgjøret ditt. Deretter blir skatteoppgjøret gjort tilgjengelig i Altinn eller sendt deg så snart det er klart. De fleste får skatteoppgjøret sitt torsdag 20.

Next

comm.landolakesinc.com

altin.no skatt

Veien til en digital tjeneste 1. Altinn har kjørt en rekke tester i forkant for å forsikre seg om at de vil håndtere den økte trafikken. Det skal også være gjort strengere prioriteringer i hvilket innhold alle skal se. Vi gir råd i guider og dokumentasjon. Her får de fleste en god indikasjon på hvorvidt de må punge ut, eller får penger tilbake av skattemyndighetene. Det vil være lettere å finne det mange trenger, uten at det noen få trenger har forsvunnet. Du ser selv hva du vil benytte.

Next

Innlogging Altinn meldingsboks

altin.no skatt

Her kan du teste ditt brukernavn og passord, og se om du mottar en engangskode ved denne metoden. Tips, skattesatser, kurs og annen nyttig informasjon. Les også: Trafikken mangedobles i år I fjor sjekket 900. Meldinger som er arkivert vil ikke synes i innboksen. For virksomheter vil elementer lagt i papirkurv fjernes etter en gitt periode. Nye klientdelegeringssider Det skal bli enklere for regnskapsfører og revisor å delegere rettigheter til ansatte for klienter. Innhold Når kommer skatteoppgjørt mitt? På den nye siden skal det også være tydeligere hvilket foretak en underenhet hører til.

Next

Altinn digitalisering

altin.no skatt

Det blir som tidligere mulig å videresende melding på epost, men Altinn inneholder nå informasjon om at dette er gjort. Hva er behovet og hvordan skal det løses? Våre rådgivere hjelper deg i gang. Skattemeldingene blir behandlet fortløpende av saksbehandlere ved skattekontoret. Første pulje, som er de fleste elektroniske brukere, får skatteoppgjøret sitt 20. Det nye designet er responsivt, det vil si at utseendet på siden tilpasser seg størrelsen på skjermen man bruker. Vi kan dessverre ikke gi deg en konkret dato for når du får oppgjøret ditt, verken på skattekontoret eller per telefon til oss. Bedre innhold under Starte og drive bedrift Informasjonssidene om hvordan man starter og driver bedrift vil få en enklere struktur, med færre klikk før man kommer til innholdet.

Next

comm.landolakesinc.com

altin.no skatt

Hvis du ønsker skatteoppgjøret sendt til din digitale postkasse, kan du selv videresende en kopi direkte fra Altinn. I første omgang er det kun mulig å søke på tittelen på meldingen eller skjemaet, og å begrense treffene til en bestemt periode eller status. Enkelte bankkunder vil kunne bruke Bankid på mobil, mens andre må ta frem kodebrikka eller engangskode på mobil for å få tilgang. Les også: Speiler meldingsinnboksen — Vi laget den appen i fjor, delvis fordi det ligger mange muligheter i apputvikling som kan gi merverdi. Du tester tjenesten med fokus på brukervennlighet og sjekker at det tekniske fungerer.

Next

Skatteoppgjøret mitt!

altin.no skatt

Det er nye grensesnitt for å gi en ansatt tilganger for flere klienter, og for å gi flere ansatte tilganger for en klient. Er du ikke blant disse så er neste oppgjør 15. Her finner du også relevante forbrukerartikler angående skatt. Prisen på tjenesten er 298 kr og oppover, reguleres etter ønsket behandlingstid og detaljgrad på svaret. Enkel utsending og oversiktlig respons.

Next

comm.landolakesinc.com

altin.no skatt

Det er mulig å lagre søkene man gjør, slik at de lett kan gjentas. Fra og med torsdag blir selvangivelsen tilgjengelig for elektroniske brukere. Meldinger som kastes i papirkurven kan gjenopprettes flyttes tilbake til innboks eller arkiv. Ved å trykke på dette, får man opp hjelpeinnhold tilpasset hvor man er og hva man har klikket på. .

Next