Anni hautala lapsi. Kadonneen jäljillä syyskuussa Nelosella 2019-11-27

Anni Hautala: ”Turvattomuuden kokemukset ovat tehneet minusta vahvan”

anni hautala lapsi

Mieleen nousi kuva omasta lapsesta, joka oli juuri alkanut harrastaa jääkiekkoa. Kun teen televisiota, iskee morkkis, että laiminlyön tässä radioperheeni. Sitä ei voi vertailla, sillä kaikki kokevat surua eri tavalla. Vietän paljon aikaa heidän seurassaan. Jos petaamattomat sängyt alkavat pistää silmään, makuuhuoneiden ovet voi aina nykäistä kiinni. Treenaa rohkeutta Emma-gaalassa lavalla seisoi rento ja hymyilevä nainen mustassa, hihattomassa juhla-asussa ja riippukorvakorut korvissa. Mutta se hetki: lapsi on sinulle tyhjästä tullut, ja yhtäkkiä hän onkin iso ja taitava.

Next

Suosikkijuontaja Anni Hautala avoimena äitiydestä

anni hautala lapsi

Lama ei koskettanut perhettä työttömyytenä tai konkursseina, mutta jos jotain mieli saada, jostain muusta piti säästää. Aamulypsyn lähetyksessä Hautalan hersyvä nauru hymyilyttää kuuntelijoita. Hän toteaa, että elämässä tapahtuneet kriisit ovat muuttaneet hänen tapaansa ajatella. Nelonen Eva ja Mikko kirjaavat toiveita ylös minkä ehtivät ja käyvät sitten hommiin. Anni tuulettaa mieluusti naiseuden ja naisten aseman puolesta ja tuntee ylpeyttä murtaessaan siihen liittyviä klikkejä urallaan.

Next

Juontaja Anni Hautala kertoo kihlautuneen onnesta Annassa: ja deittailu eivät ole koskaan olleet

anni hautala lapsi

Anni Hautala puolestaan tienasi 72 377 euroa. Yritän olla kaukaa viisas muissakin asioissa, miksi en sitten psyykkisen hyvinvointini suhteen. Ostanko väärin tuotettua lihaa ja maitoa? Äiti on kokenut saman spektaakkelin ennenkin. Tuli vuosi 2007 ja aamu, jona minulle soitettiin. Ehkä äiti pärjää poikani kanssa niin hyvin siksikin, että poika on samanlainen kuin minä. Rakkautta voi parhaimmillaan olla kaikessa mitä tekee. Lisäksi Anni Hautala toimi ääninäyttelijänä sivuroolissa sekä näyttelijänä elokuvassa.

Next

Anni Hautala osaa innostaa lapset ruuanlaittoon: pilaa

anni hautala lapsi

Kyyneliä kiekkokatsomossa Pikkutyttönä Anni vaati sinnikkäästi päästä luistelukouluun. Suru tuli aaltoina, tulee yhä, vaikka kuolemasta on jo yli 10 vuotta. Onneksi minäkin tykkään jauhelihakastikkeesta, kanakeitosta ja uunilohesta. Annilla on 9-vuotias poika hänen aiemmasta suhteestaan, ja myös Nikolla on poika edellisestä suhteesta. Juontaja Anni Hautala oli RadioGaalassa juhlatuulella, sillä avopuoliso Niko Kivelä kosi rakastaan hiljattain. Kuva on Annin aarrekartta, jonka hän kokosi puhelimeensa kolme vuotta sitten.

Next

Anni Hautala julkaisi suloisen valokuvan pojastaan: pöllötatskaa pukkaa!

anni hautala lapsi

Poika on ihan samanlainen elohopea kuin minä. Nykyään Nikon elämä kuitenkin vaikuttaa hymyilevän, sillä hän on asunut jo tovin yhdessä radio- ja tv-juontaja Anni Hautalan kanssa. Alehaukkana etsin kaupasta -30% -tuotteita. Anni kertoi, että ex-puoliso on hänelle edelleenkin tärkeä ihminen. Muffineja hän alkoi leipoa heti, kun sai käyttää sähkövatkainta. Äiti tiesi, että aikuisena sitä hommaa riittäisi kyllä. Tietenkin siinä kävi kuten sketseissä.

Next

Anni Hautala: on yksi aivan ehdoton

anni hautala lapsi

Kaikkien muiden isojen asioiden lisäksi Anni joutui miettimään, voiko jatkaa työssään aamujuontajana. Seuraavana päivänä Anni oli iltapäivälehtien ja sosiaalisen median puheenaihe. Lue lisää: Lue lisää: Anni haluaa sopia heti, ollaanko yhdessä vai ei Miten hurmaat miehen? Yleisön suursuosiota nauttiva Jaajo Linnonmaa voitti Vuoden radiojuontajan palkinnon jo kahdeksatta kertaa. Siihen kuuluvat Annin pian kahdeksanvuotias poika, avopuoliso, stand up -koomikko Niko Kivelä, 37, sekä tämän poika. Videolla Anni Hautala täydentää lauseita. Esimerkiksi pimeässä metsässä puhun itselleni järkeä.

Next

Kadonneen jäljillä syyskuussa Nelosella

anni hautala lapsi

Syksyllä 2017 hän juonsi kanssa kahdeksatta kautta. Kynsilakka Gel Effect, sävy 1. Tulevana kesänä paratiisista pääsevät nauttimaan myös juhannusvieraat. Että voisin ostaa kirsikkatomaatteja aina, kun mieli tekee. Anni kaapi loput jääpalakuutioihin ja pakasti vauvalle.

Next

Anni Hautala

anni hautala lapsi

Vielä huhtikuussa juontaja viittasi siihen, ettei häillä ole kiirettä. Koko ajan Anni oli varpaillaan. Anni nojautuu vaaleanpunaisessa neuleessaan eteenpäin tuolissaan ja hiljenee hetkeksi. Miten näin rautaiseksi ammattilaiseksi kasvetaan? Ojentamalla pilaa kenen tahansa motivaation. Ainakaan minä osannut kuvitella, millaista se oikeasti on. Pyhäpäivän ilta kavereiden kanssa oli venynyt, ja Anni oli päätynyt nukkumaan ystävänsä luo.

Next

Anni Hautala: ei ole ilman rakkautta, kaikki pohjautuu

anni hautala lapsi

Nyt äänensävy on jo hieman muuttunut. Jokin aika sitten Anni luki kolumnin, jossa eräs isä tunnusti leikkivänsä lapsen kanssa piilosta ja selaavansa piilossa Facebookia. Olin 26, kun menin naimisiin. Kotioven hän sulkee avaimella, jotta sekään ei päästä kolahdusta. Anni virnistää ja kuiskaa vastauksen. Sisältö jatkuu mainoksen alla — Ajattelin, että hänestä tulisi rauhallinen kuten isästään.

Next

Suosikkijuontaja Anni Hautala suunnittelee häitä koomikkorakkaansa kanssa: ”Jättibileet kavereille, melkein kuin festarit”

anni hautala lapsi

Lue lisää: Aamulypsyn ronski läppä saa kuvittelemaan liikoja Millainen miehen käytös saa sinut hämmentymään? Tarinoiden äiti ja poika muistuttavat hyvin paljon heitä kahta, ja heille tapahtuu samantapaisia asioita kuin sinä päivänä on tapahtunut. Tai kun lihan syömisestä seurannut huono omatunto on yritetty hiljentää kasviswokilla. Lopputulos herkistää Anniin, niin vaikuttunut hän on. Kun Annin ruokakirja syksyllä ilmestyy, se on uuden kenkäparin hetki. Olin varma, että olen — enhän olisi muuten mennyt naimisiinkaan, hän kertoi tuolloin. Silloin Niko aina muistuttaa, että nuku mieluummin päikkärit. Rutiini sai alkunsa kolme vuotta sitten, kun pojalla oli intiaanivaihe ja hän kulki kotona ilman paitaa inkkaripöksyissä ja sulkapäähineessä.

Next