Apotek hjärtat malmö. Hitta ditt närmaste apotek 2019-11-30

Apotek Hjärtat Skånes Universitetssjukhus Malmö

apotek hjärtat malmö

Öppettider: Måndag - Fredag: 08. Här på Apotek Hjärtat Malmö på Emporia hittar du det mesta som har med din hälsa och ditt välbefinnande att göra. Hos oss finner du en mångfald som speglar Malmö. På Mobilia möts olika kulturer, unga och gamla, historiska byggnader och modern arkitektur. Årets Apotek vinner en spa-vistelse för alla medarbetare, under en helg i vår.

Next

Apotek Hjärtat Emporia i Malmö är Årets Apotek

apotek hjärtat malmö

Du kan fortfarande få receptet hemskickat. På Hjärtat Emporia är vi ett fantastiskt gäng där alla visar ett genuint engagemang i sitt arbete. Taggar: Om oss Med cirka 390 apotek runt om i landet och en omsättning på cirka 12 miljarder kronor är Apotek Hjärtat Sveriges största privata apoteksaktör. Det gäller på alla apotek i Sverige. Detta är egenskaper som utmärker Apotek Hjärtat Emporia i Malmö där Mohammed Mahdi är apotekschef. Apotek Hjärtat med över 300 apotek över hela landet är Sveriges största privata apotekskedja. Från shoppingcenter till nytt stadskvarter med möjlighet till att bo, shoppa, äta, träna och umgås.

Next

Apotek Hjärtat Emporia i Malmö är Årets Apotek

apotek hjärtat malmö

Vill du berätta hur du har det så kan vi hjälpa dig att må ännu bättre. Nöjda kunder, engagerade medarbetare och korta kötider är några av de kriterier som bedöms för att utse Årets Apotek 2015. Vi strävar efter att göra det enklare för dig att vara kund hos oss samtidigt som vi bidrar till en hållbar läkemedelsanvändning. Om du vill veta mer om beslutet, se information från. Då tjänstgör istället delar av Apotek Hjärtats företagsledning på apoteket i Emporia i Malmö. Vi bygger, växer och gör ständigt förbättringar för att göra ditt besök till en trevlig upplevelse.

Next

Apotek Hjärtat Emporia i Malmö är Årets Apotek

apotek hjärtat malmö

Utmärkelsen delas ut för att uppmärksamma särskilt goda insatser under det gångna året. Visionen är att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. Hjärtat Emporia prisas som det allra bästa apoteket i konkurrens med kedjans övriga cirka 390 apotek. Du kan fortfarande få receptet hemskickat. Hur hämtar jag ut recept åt min tonåring? Recept till tonåringar Var är receptet? Apotek Hjärtat i Emporia köpcentrum Apotek Hjärtat på Emporia i Malmö Hur mår du? Mobilia har varit en del av Malmö i över 50 år. Utmärkelsen är ett kvitto på att det vi gör tillsammans är ett vinnande koncept, säger Mohammed Mahdi, apotekschef, Apotek Hjärtat Emporia. Under de senaste åren har ett nytt Mobilia växt fram.

Next

Kronans Apotek

apotek hjärtat malmö

Anledningen till förändringen är att ge tonåringar ett viktigt ökat skydd för sin personliga integritet. . Apotek Hjärtat Emporia i Malmö har utsetts till Årets Apotek 2015. Hämta läkemedel på recept, få råd och köp receptfria läkemedel, inspireras av våra hälso- och skönhetsprodukter och få kostnadsfri läkemedelsrådgivning. Vår ambition är att ge dig som kund bättre hälsa och välbefinnande genom personligare service, bredare sortiment och utökade tjänster. Läs mer om och ta del av fantastiska erbjudanden.

Next

Apotek Hjärtat Skånes Universitetssjukhus Malmö

apotek hjärtat malmö

Det gäller på alla apotek i Sverige. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda och receptfria läkemedel. Varför får jag inte se min tonårings recept? Beställ via telefon på under kundtjänstens öptpettider. För mer information se icagruppen. Vi har även ett brett sortiment av produkter inom hälsa, hudvård och kosmetik.

Next

Apoteket Hjärtat

apotek hjärtat malmö

Anledningen till förändringen är att ge tonåringar ett viktigt ökat skydd för sin personliga integritet. Om du vill veta mer om beslutet, se information från. Hur hämtar jag ut recept åt min tonåring? Apoteket har såväl nöjda kunder som medarbetare och har haft en fantastisk försäljningstillväxt och resultat på en riktigt tuff marknad, säger Anders Nyberg, vd Apotek Hjärtat. Varmt välkommen till oss på Apotek Hjärtat på Emporia i Malmö! Varför får jag inte se min tonårings recept? I lokala apotek kan du hämta ut recept som vanligt. Vi har ambitionen att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom personligare service, bredare sortiment och utökade tjänster. Visionen är att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster.

Next

Apoteket Hjärtat

apotek hjärtat malmö

Välkommen till Apoteket Hjärtat på Mobilia! Du kan inte se recept för barn mellan 13 och 17 år. Ett Mobilia där alla ska känna sig välkomna. Du kan inte se recept för barn mellan 13 och 17 år. I lokala apotek kan du hämta ut recept som vanligt. .

Next

Apotek Hjärtat Skånes Universitetssjukhus Malmö

apotek hjärtat malmö

. . . . . . .

Next