Appartement te koop mol. Immo Mol 2019-12-03

appartement te koop 2400 MOL

Appartement te koop mol

Garages, autostandplaatsen en bergingen, die in de kelderverdieping gelegen zijn, zijn apart te koop. Kantoor Drie Eiken te Edegem Strijdersstraat 24 , 2650 Edegem +32 0 3 880 50 80 Maandag van 9u00 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00 Dinsdag van 9u00 tot 12u30 en 13. Je kan dus op zoek gaan naar het goedkoopste pand te koop in Mol 2400 of het duurste pand te koop in Mol 2400. Voorts is er aansluitend aan de living een ruim terras. Hierdoor geniet men gedurende 5 jaar van een vrijstelling van de onroerende voorheffing. Kwalititeitsmaterialen en energiezuinigheid Het project, gebouwd door aannemer Pluym - Van Loon, wordt energiezuinig en doordacht gebouwd met oog voor detail alsook akoestische isolatie. Residentie Heergracht biedt betaalbare appartementen, dewelke voor de investeerders mooie rendementsopportuniteiten opleveren.

Next

Immo Mol

Appartement te koop mol

Verder is er ook een garage box aanwezig die in de prjis inbegrepen is. Appartement - Nieuwstraat, 2400 Mol Gepubliceerd op 24-1-2020 Appartement met 2 slaapkamers. Het appartement is ingedeeld als volgt. Ignis zal bestaan uit 26 appartementen en 2 handelsruimtes met oppervlaktes van 90 m² tot maar liefst 149 m² met allemaal een of meerdere terrassen en gelijvloers een privatieve tuin en een afgesloten parkeergarage met autostaanplaatsen en kelderbergingen. Ignis staat voor comfortabel wonen oa vloerverwarming, balansventilatiesysteem type D, aluminium ramen,.

Next

appartement te koop 2400 MOL

Appartement te koop mol

. Zeer goed gelegen nabij de dorpskern van Milleghem. Dit centraal gelegen 2 slaapkamer appartement op de gelijkvloerse verdieping is gelegen aan het centrum van mol. Zaterdag op afspraak Zondag gesloten Kantoor Mortsel Liersesteenweg 2 , 2640 Mortsel +32 0 3 443 21 15 Maandag van 9u00 tot 12u30 en 13u30 tot 17u30 Dinsdag van 9u00 tot 12u30 en 13. Er staan momenteel meer dan 206 zoekertjes te koop in de omgeving van Mol 2400 en je kan bovendien filteren op type, oppervlakte, aantal slaapkamers en nog veel meer.

Next

Appartement te koop Nieuwstraat 57 Mol, ref. 2053577

Appartement te koop mol

Dankzij de ruime berging die zich aansluit op de keuken is er meer dan voldoende stockage ruimte. Om je droomwoning te vinden raden we aan om panden te koop in Mol 2400 te sorteren. Elk appartement 1, 2 of 3 slaapkamers beschikt over één tot twee terrassen en de gelijkvloers entiteiten omvatten een privatieve tuin met omheining. Via ruime stelposten en een selectie van aangeduide leveranciers, kiest u wat u wenst. Dit alles zorgt mede voor een gunstig E-peil van maximum E30 om optimaal wooncomfort te garanderen. Een ruime inkomhal, aansluitend vinden we een royale living en aansluitend de instapklare keuken terug.

Next

Appartement Te Koop

Appartement te koop mol

Als bezoeker ben je dus als eerste op de hoogte van de laatste nieuwe panden te koop in Mol 2400. Dit kwalitatief en energiezuinig project is zeer gunstig gelegen in het centrum van Mol, vlakbij het Rondplein. . De badkamer beschikt over een dubbele lavabo en ligbad. .

Next

MILLE E1

Appartement te koop mol

. . Er zijn liften in het gebouw. Zo is er een ventilatiesysteem type D, zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming aanwezig die zorgen voor een comfortabele thuis. Dankzij deze centrale ligging vinden we allerhande faciliteiten op wandel afstand terug sportcomplexen, winkels, bakker, etc… Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping wat het toegankelijk maakt voor jong en oud.

Next

MILLE E1

Appartement te koop mol

Voor verdere informatie kan U zich steeds wenden tot ons kantoor. Dakappartement 2e verdieping met terras gelegen in residentie Mille. De betaling verloopt naargelang de vordering van de werken in schijven. Bovengronds zijn er 10 extra staanplaatsen en een ruime fietsenstalling. Appartement 1e verdieping met terras gelegen in residentie Mille. Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers aan de achterzijde wat rust garandeert. Veilige investering Op de verkoop van dit project is de Wet Breyne van toepassing.

Next

A.3.1 appartement te koop in Mol op Edmond Van Hoofstraat 12

Appartement te koop mol

Dit kwalitatief en energiezuinig project is zeer gunstig gelegen in het centrum van Mol, vlakbij het Rondplein. Afwerking De afwerking van uw appartement kiest u zelf. Zeer goed gelegen nabij de dorpskern van Milleghem. Bereken uw investering Om een idee te krijgen van de opbrengst van uw investering kan u gebruik maken van onze simulator om op lange termijn te bekijken wat dit pand u kan opbrengen. Indeling: inkomhall met gastentoilet, woonkamer met open keuken, berging, wasplaats, badkamer en 2 slaapkamers.

Next