Bakt ostekake. Bakt ostekake med Oreo og bringebær 2019-11-29

Bakt ostekake med pasjonsfrukt

bakt ostekake

Noen synes kanskje at de bakte ostekakene kan være litt mektige, og derfor bruker jeg ofte litt sitron i ostemassen for å få den friskere. Smelt sjokoladen på svak varme, se til at det ikke svir seg. Pynt toppen av kaken med en oppdelt pasjonsfrukt og noen friske bringebær. I de senere årene har den amerikanske ostekaken, som bakes i ovnen, blitt mer populær. Del kjeksene og ta ut kremen. Ekstra gøy er det så klart når jeg får så mange positive tilbakemeldinger på kaken.

Next

Ostekake med pasjonsfrukt

bakt ostekake

Bland sammen kjekssmuler, kanel og smør. For sikkerhets skyld pakker vi den inn i folie, for ikke å risikere at vannet trenger inn i kaken mens den står i ovnen. Klem kjeksblandingen i bunnen og helt inn til kanten på kakeringen. Dragbutton arrows Created with Sketch. Og la meg da herved få introdusere dere til denne nydelige sausen, som jeg virkelig har falt helt pladask for! Kok opp dette og ha i bringebærgelépulveret.

Next

Bakt ostekake med sjokolade

bakt ostekake

Klem kjeksblandingen i bunnen og helt inn til kanten på kakeringen. Jeg bruker yndlingsoppskriften min som utgangspunkt, men gjør variasjoner på topplokket. Avkjøl til geléen er kald, men fortsatt flytende. Da kan det også være lurt med en frisk coulis saus ved siden av. Ha i ett og ett egg, og visp til alt er blandet. Mål opp saften fra de tinte bringebærene og spe eventuelt med vann til du har 2,5 dl. Varm stekeovnen til 150 C.

Next

Bakt ostekake

bakt ostekake

Sett til side for å avkjøle. Servering Bakt ostekake serveres kald med sprø bunn og deilig kremet fyll. Dette førte til at jeg fikk en del sprekker i ostemassen underveis i stekingen. Stek bunnen ved 175 grader i 10 minutter. Rør godt så all sjokoladen løser seg opp. På den måten blir det lite stress den dagen du skal servere kaken.

Next

Wenches amerikanske ostekake

bakt ostekake

Da blir smøret i bunnen mykere og kakestykkene penere. Steg 11 Server ostekaken med resten av blåbærsausen. Sjokoladen må være avkjølt slik at ikke kremen sprekker. Denne Passionfruit Dessert Glaze produseres faktisk i New Zealand, men fås kjøpt i noen utvalgte, norske delikatesseforretninger. La ostekaken stå i kjøleskapet i minst 6-10 timer før den serveres. Tilsett smeltet smør og bland det godt sammen.

Next

Bakt ostekake med blåbær

bakt ostekake

Ha i eggene, ett av gangen, og bland inn i røren. Hvis du ikke har foodprosessor kan du blande det sammen i en kjøkkenmaskin med visp, men da er det lurt å først vispe kremosten, tilsette sitronsaft og sukker og deretter tilsette ett og ett egg. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs opp i 0,5 dl kokende vann. Steg 10 Avkjøl ostekaken i romtemperatur til den er kald. Ha i ett og ett egg, og visp til alt er blandet.

Next

Wenches amerikanske ostekake

bakt ostekake

Det er denne som er avbildet ovenfor. Toppingen ble stiv, men ikke så luftig som på bildet i boken. Bruk en kjøkkenmaskin og rør osten glatt og kremet. Jeg håper du lar deg friste! Basert på de siste måneders innlegg på bloggen så skulle du kanskje tro at vi spiste kake rett som det er, men faktisk så er det ikke så ofte det går i kakebakst eller dessert hjemme hos oss. Øk deretter varmen, slik at laken koker kraftig. Når kaken er ferdig, fordeles toppingen over og kaken settes til avkjøling.

Next

Ostekake med pasjonsfrukt

bakt ostekake

Hei Inger-Lise: Jeg har nok ingen erstatning til akkurat dette lokket som blir akkurat slikt. Avkjøl til den er kald, men fortsatt flytende. Pisk til slutt inn avkjølt gelé i en tynn stråle. Jeg har registrert inn ostekaker i utallige varianter her på Det søte liv. Rør dette så inn i pasjonsfruktsausen.

Next