Banankake i brødform. Lindas kokebok: BANANKAKE MED BITER AV MØRK SJOKOLADE 2019-11-26

Banankake

banankake i brødform

Kommer definitivt til å følge denne bloggen : Stå på videre, du har virkelig talent! Bruk derfor så kort tid du kan fra du har skrelt og most bananen til du setter kaken i ovnen. Tilsett eggene ett etter ett, og ha i moste bananer. Denne blir ganske tynt flytende og tett når den blir stekt så hvis en vil ha den litt luftigere så ta bort ett egg og 1 banan eller ha i mere mandel mel. Har du to store bananer på lur som er ordentlig modne, med masse brune prikker, er de helt klare for å bli kake og da er du heldig. Hell røra ut i en bakepapirkledd brødform, og stek midt i ovnen på ca 200 grader i 40-50 min. . Dette er en kjempe søt kake helt uten sukker eller andre søtningstoff.

Next

Min lille verden !: Banankake

banankake i brødform

Den er god når den er helt nybakt, men kan også ristes og spises sammen med iskrem en dag eller to senere. Denne banankaka er enkel å lage, veldig saftig, luftig og god selv uten egg. Rør smør og sukker luftig. Her kan du selvsagt legge til ulike kombinasjoner av krydder. Denne kaka er utrolig god!! Første gang jeg hørte om formkake laget med squash ble jeg litt skeptisk.

Next

Saftig banankake

banankake i brødform

Mos bananene og bland sammen med det smeltede smøret. Jeg har testet den med maismel, hvetemel og mandelmel. Stek kaken midt i ovnen på 175 grader i ca. Jeg har også tilsatt moden banan og kanel i røra. Du kan også steke kaken i en brødform som rommer 1,5 liter. Bananen legger du i en dyp tallerken, og knuser dem godt med en gaffel, og tilsett dem så også i kakerøren, samtidig som du blir ved med å røre. Eller, det er jo litt godt med kake som smuler seg litt, den forrige føltes litt tung.

Next

raus mat: Banan

banankake i brødform

Det søte liv har 300. Sikt eventuelt litt melis over kald kake før servering. Serveres lunken akkurat som den er — eller med litt vanlijeis eller krem. Sikkert veldig godt med vanilje og sjokoladeis til!! Pisk egg og sukker til eggedosis. Eller kanskje du ikke kjøper hel kylling i det hele tatt, fordi du ikke vet hva du skal gjøre med den, og fordi oppskrifter sier du må vaske og tørke og binde opp og marinere og bruke steketermometer og så videre og så videre.

Next

Piahotncoldheart: SUNN OG LETTLAGA BANANKAKE I BRØDFORM

banankake i brødform

Ikke alt en baker trenger å være til fest. Bland oppi alt det tørre, så melk og egg og rør sammen. Takk for en kjempegod oppskrift! I dag fant jeg ut at jeg hadde noen bananer liggende som var godt modne. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her er det noen stjerner som har dannet et vakkert og dekorativt mønster. . Du trenger: 100 g romtemperert smør 150 g sukker 2 stk egg 2 stk godt modne bananer 225 g hvetemel 2 ts bakepulver 0,5 dl melk Slik blander du ingrediensene; Del bananer og det romstempererte smøret i mindre biter.

Next

Min lille verden !: Banankake

banankake i brødform

Min erfaring med bananankaker er at folk deler seg i to leire; de som elsker det og de som klarer like det. Tilsett tilslutt hakket sjokolade og nøtter. Kan det være noe godt? Dessuten hever deigen bedre når melet er fritt for stoffer som skal hindre vekst av mikrorganismer, logisk nok. Banankake Vi spiser oss gjennom litt «leftovers» og i dag forbarmet jeg meg over tre brune bananer. Nå har jeg noen kandidater på benken som skal transformeres inn til en brødformbanankake, og jeg har gjort følgende: Oppskrift på banankake i form Du trenger: — 150g smør — 2 dl sukker gjerne blande litt brunt og hvitt — 2 egg — 1 ts bakepulver — 1 ts vaniljesukker — 1 ts kanel — 4 dl hvetemel — 2 godt modne bananer — 1-2 dl melk 1. Denne oppskriften er utrolig god, kaken holder seg saftig i minst en uke og ble en favoritt blant flere her i huset! I morgen har han bursdag, og det er farsdag i tillegg så hva er vel en bedre gave enn en nybakt, deilig banankake? Stekes i 40-50 min i midten av stekeovn jeg hadde den i 50min 150gr havremel.

Next

Krydret bananbrød m. mørk sjokolade — Happy Food Stories

banankake i brødform

Jeg hadde ikke smør, og brukte olje. » Sitatet kommer fra Jerry Seinfeld, og han har jo rett. Vi har valgt Babystyrt mattilvenning og her inne deler jeg mine erfaringer og tanker. Bruk gjerne kjøkkenmaskin til jobben. . Stekes på 180 grader i 50 - 60 minutter. Denne oppskriften funker med med mange typer mel, både med og uten gluten.

Next

Piahotncoldheart: SUNN OG LETTLAGA BANANKAKE I BRØDFORM

banankake i brødform

Her har jeg brukt linfrø, solsikkefrø, gresskarfrø og valnøtter. Brødet holder seg fint noen dager i kjøleskapet, og funker like flott til frokost som til kvelds. Lurt å avkjøle på rist. Jeg liker det litt grovt og ubehøvlet, så hos meg kommer det gjerne i biter. Legg løk og hvitløk i en jerngryte eller stor og dyp ildfast form, hell over kraft, og legg steika oppå. Siden drives av meg -Silje, og med på laget har jeg vår datter Lerke, født september 12.

Next

Banankake

banankake i brødform

Toro glutenfri kakemix 1,5 ts. Husk å sjekke din egen ovn frem, da det er veldig forskjeller på stekeevener. Bruk bananer som er godt modne. . Hei hei, Beklager at det tok litt tid med svar, men jeg var opptatt med egen bursdag i helgen. Det gjelder både barn og voksne. Først rør sammen sukker og romtemperert smør skåret i terninger — til en lett og luftig masse 2.

Next

Piahotncoldheart: SUNN OG LETTLAGA BANANKAKE I BRØDFORM

banankake i brødform

Hos oss har bananene en lei tendens til å ligge såpass lenge at de blir. Jeg håper du lar deg friste! Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Pass på at ikke overflaten blir brent — dekk i så fall med litt bakepapir den siste tiden steketiden. Da er de kanskje ikke så fristende å spise lenger, men de er perfekte for denne banankaka! Andre gang ladge jeg den til hage party og serverte den med jorbbær og vanilje is. Ha i bakepapir i brødformen og hell blandingen i. Ha alle ingrediensene i en bolle og kjør blandingen i to minutter med en håndmikser. Hvem legger egentlig bananer i kjøleskapet - det er vel et annet og mer retorisk spørsmål.

Next