Birka kryssningar. Långkryssning 2019-11-23

Birka Vikingastaden på Björkö i Mälaren

birka kryssningar

Under kvällen är du välkommen till dukat bord och en god trerätters välkomstmiddag. Allt från Dansbandsheleger, Krogshower, Club Birka-erbjudanden, gruppresor, konferensresor, möjhippa eller varför inte bröllop? Vi fortsätter norrut till ytterligare en kuststad, nämligen Luleå längst upp i Bottenviken med fyra elitlag i högsta serien, prisbelönta restauranger och bara 16 mil från polcirkeln. Vi lämnar södra Sverige och beger oss upp mot vår huvudstad Stockholm. Båten går ut 17:00 från Stockholm genom Stockholms vackra skärgård. Ombord finns möjlighet vidareutveckla sig genom Scholarship Sea-programmet. Ingen god rom utan cigarrer - självklart har vi Habanos Nordic på plats och så har Swedish Match tagit fram ett nytt romsnus för året. Servicestandarden hos Princess Cruises är mycket hög och har blivit rederiets kännetecken.

Next

Båt till Birka Vikingastaden i Mälaren

birka kryssningar

Det finns åtta kryssningsfartyg och fem övernattningsplatser för vistelser längs floder i vildmarken. Däremot håller vårt med tillhörande bubbelpooler öppet som vanligt. . På Ocean Cay kan du njuta av en avkopplande massage i en cabana, bada i det turkosa vattnet och utforska ön genom våra specialutformade utflykter. Du kan utveckla dina slag på putting greenen, prova lyckan vid roulettbordet på kasinot eller ta ett dopp i poolen på soldäcket. Företaget introducerade i mitten av 1990-talet fartygsklassen Sun vilket möjliggjorde ett helt nytt kryssningskoncept: passagerarna kunde nu själva skräddarsy en kryssning precis som de ville. Ni kan förbeställa frukostbulle som vi erbjuder tillsammans med kaffe.

Next

Långkryssning

birka kryssningar

Väl genomtänkta utrymmen, funktionella utrymmen och den höga servicenivån skapar en lyxig men ändå avslappnad atmosfär. Regal Princess gjorde sin jungfruresa 2014 och är ett av Princess Cruises senaste tillskott av kryssningsfartyg. På mässan på däck 10 så kommer vi bl. När Watkins uppträder är det som om självaste Tina Turner stod på scen. Några av fartygets höjdpunkter är den glasbaserade gågatan 'Seawalk', samt fartygets atrium i italiensk stil. Storslagna shower, träningspass, en tur i vattenrutschbanan, klättervägg, spa, restauranger, shopping, fine dining, utflykter, vinprovningar.

Next

Åk på kryssning med Ving

birka kryssningar

Han följer med oss på torsdagskryssningen. Jungfrufärden med Crown Princess gick 2006, och senaste renoveringen av fartyget genomfördes 2018. Morgonen efter njuter vi av en god sjöfrukost samtidigt som vi njuter av den vackra skärgården. Därför får du själv ordna med transport mellan flygplatsen och fartyget. De erbjuder upp till 100 olika typer av kryssningar, från 7 dagar upp till 102 dagar.

Next

Kryssningsupplevelse för två

birka kryssningar

De allmänna utrymmena har även på de större kryssningsfartygen mänskliga mått och är trivsamt och modernt inredda. God mat, dans, musik, underhållning, shopping, aktiviteter för alla smaker, spabehandlingar, midnattsljus och havsutsikt från absolut första parkett. Ombord kan varje passagerare uppleva den ultimata semestern. Dag 5 Vi tillbringar vår sista kryssningsdag till havs. Tillsammans med systerfartygen Crown och Emerald Princess är fartyget bland de största i Princess Cruises flotta. Erbjudandet gäller på alla kryssningspaket och avgångar. Under kryssningen gör vi strandhugg i sjöstaden Härnösand som har röstats fram som Sveriges näst bästa sommarstad av resesajten Reseguidens läsare.

Next

Birka Vikingastaden på Björkö i Mälaren

birka kryssningar

Dag 2 — Höga Kusten med Härnösand På midsommarafton vaknar vi upp i Härnösand — Höga Kustens sydligaste kuststad. Här har vi samlat massor av inspiration för att hjälpa Läs mer dig hitta den kryssningen som passar dig. Emerald Princess gjorde sin jungfruresa 2007 och renoverades senast 2019. Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter ombord om du inte bara vill njuta vid poolen, ta en spa-behandling, ta en promenad eller sitta ute i solen. Princess Cruises skrev historia under 1980-talet, när de började utrusta vanliga hytter med balkonger och privata terrasser.

Next

Kryssning till Helsingfors

birka kryssningar

Totalt erbjuder Princess Cruises över 2000 utflykter på land och rederiet utvecklar ständigt nya alternativ för att bättre möta behoven och önskemålen hos sina kunder. Idag har rederiet fler balkongerhytter i olika kategorier än något annat rederi. Det tar mellan 15 min och 2 timmar beroende på avgångsplats. Tid för ombordstigning på din kryssning finns angiven på biljetten. The Island Rum Company är det första nya företag på flera decennier som nu får exportera rom från Kuba och på denna provning får du höra historien samt prova deras olika rom.

Next

Kryssningsupplevelse för två

birka kryssningar

Vi anländer till Stockholm 15:00-15:30. Alla upplevelser i land toppas av mängder av upplevelser ombord. Natur, kultur, stränder och städer Oavsett om du vill upptäcka charmiga städer vid medelhavet, Karibiens stränder eller tusen och en natt stämning i fjärran östern, finns alla möjligheter på en kryssning. På vägen till Norrfällsviken passerar vi fiskelägen och byar längs med slingrande vägar och väl framme frossar vi i en skärgårdsbuffé med hela 50 olika fiskinläggningar! Dans på kvällen Dag 2: Kryssning tillbaka till Stockholm. Restaurangerna, underhållningen och de fina hytterna gör en kryssning med Diamond Princess minnesvärd.

Next