Bladet stjørdal. Trønderbladet 2019-12-02

Stjørdalens Blad

bladet stjørdal

I 2015 kjøpte mediehuset de tre avisene , og Stjørdalens Blad fra. «Festlig med bønder i rulletrapp». Stjørdalens Blad eier selv aksjer i konkurrenten. Avisen ble grunnlagt i 1892, og har siden 1970-årene vært den fremste lokalavisen i Stjørdal. En av de mer kuriøse historiene fra avisens historie er fra 1928, da en mann ville at avisen skulle offentliggjøre 264 kjærlighetsbrev han hadde fått fra kjæresten.

Next

Bladet

bladet stjørdal

I en periode fra 1997 hadde avisen også en gratis fjerde utgave i uken, som svar på s lansering av LokalAdressa i Stjørdalsområdet. Type Format Grunnlagt 1892 Nedlagt 2017 Eiere via Ansvarlig redaktør Språk Norsk Politisk Partipolitisk uavhengig Opplag 7 100 2017 Lesertall 20 000 2015 Hovedkvarter Stokmoveien 2, 7500 Nettsted Stjørdalens Blad, ofte forkortet til Bladet, var en som ble utgitt i og kommuner i. Stjørdalens Blad gjennom 100 år. Den nye avisen fikk navnet , lokalavis for Malvik, Meråker og Stjørdal, og kommer ut tre ganger i uken i tillegg til nettavisen Bladet. Mannen ville publisere brevene som leserinnlegg eller føljetong, med kjærestens fulle navn, men seg selv anonymisert.

Next

Trønderbladet

bladet stjørdal

Redaksjonen i Stjørdalens Blad lå i Kjøpmannsgata 3 før den flyttet til øverste etasje på. Avisen var først et radikalt -organ, senere mer orientert mot , men i dag erklært partipolitisk uavhengig. I 1979 ble redaktør omtalt i , fordi han skrev i en turistbrosjyre at det var et «festlig syn å se bønder i en rulletrapp», og siktet til rulletrappen på Domus-senteret i Stjørdal. . De to avisene hadde i 2015 et samlet nettoopplag på 8 800 eksemplarer.

Next

Norske aviser på internett. Oversikt.

bladet stjørdal

Bladet kommer flere ganger i året med bilaget Næring i Malvik, Meråker og Stjørdal. Bladet blir utgitt hver tirsdag, torsdag og lørdag, og avisens inntekter baserte seg på , og annonsesalg, i tillegg til noe løssalg. Uttrykket «bønder i rulletrapp» ble siden tittel på en sang av på albumet , utgitt i 1992. Utgavene av Stjørdalens Blad og Næring i Stjørdal fra 9. Han ønsket å hevne seg fordi hun hadde gått fra ham, men han fikk ikke utløp for denne gjennom avisen. Avisens hovedkonkurrent frem til 1970-årene var det borgerlige organet. I 1987 ble et helt lørdagsopplag stjålet sammen med avisbilen, og gjorde at lørdagsutgaven først ble distribuert søndagen etter, da med avistyveriet som forsideoppslag.

Next

comm.landolakesinc.com

bladet stjørdal

. . . . .

Next

Trønderbladet

bladet stjørdal

. . . . . . .

Next

Trønderbladet

bladet stjørdal

. . . . . .

Next

Stjørdalens Blad

bladet stjørdal

. . . . . .

Next

comm.landolakesinc.com

bladet stjørdal

. . . . .

Next