Bookbeat ilmainen kuukausi. comm.landolakesinc.com 2019-11-22

Mikä on paras äänikirjapalvelu? Katso suurin äänikirjapalvelu vertailu!

bookbeat ilmainen kuukausi

Mutta 6 kirjaa vuodessa on kuitenkin kirja kahdessa kuukaudessa. Kävin täällä Fuengirolassa katsomassa Eve Hietamiehen kirjasarjan ykkösosasta tehdyn elokuvan, Yösyöttö. Olen jossakin postauksessani tuonut noita jännäreitäkin esiin. Niitä hetkiä, kun odottaa malttamattomana jatkoa tarinalle, joka jäi kesken. Eli tervetuloa yhdessä mun kanssa tähän koukuttumaan! Bookbeatillähän pystyy siis lukemaan myös e-kirjoja! Naapurini kuuntelee koko ajan jotain savakävelyillään ellen minä lähde seuraksi: Etenkin kohta, jossa kuulen aina kuusitiaiset on ihan suosikkini reitillämme. Rowlingin Harry Potterit, aivan koko sarja, on nyt kuunneltavissa mahtavan Stephen Fryn lukemana! Heh mulle tuli joskus ajat-ajat sitten entisen työn kautta sellaisia cd-äänikirjoja näytteinä, mutta en koskaan tullut itse testanneeksi vaan annoin eteenpäin :D Mulle jotenkin se ajatus cd-levyjen kanssa pelaamisesta ja sit istumisesta kuunnellen kun ei ollut kannettavaa cd-systeemiä ei oikein auennut ollenkaan, silloin kun ei ollut autoakaan.

Next

BOOKBEAT

bookbeat ilmainen kuukausi

Hyvän kirjan tunnistaa siitä, kun jo etukäteen harmittaa sen loppuminen jossain vaiheessa. Paperiseen kirjaan ei ehdi tarttua kun pitää nostaa tuota juuri ryömimään oppinutta kauemmas sähköjohdoista, mutta taustalla voi hyvin kuunnella kirjaa. Kiitos suosituksista, mä puolestani nappaan nyt ehdottomasti noi sun suosittelut seuraavaksi luk… kuunteluun. Teos oli ensimmäinen lukemani Vanhatalon kirja ja niin hyvä, että aloittelin BookBeatin kautta jo kirjailijan viimeisintä romaania Pitkä valotusaika. Tulevien kuukausien ajan mut siis voi bongata aika usein pyykkihommista kuulokkeet päässä. Tälle kesälle riittää siis kuunneltavaa niiden tiimoilta : Johonkin väliin ajattelin kuunnella myös Agatha Christien Kuolema Niilillä, englanninkielisenä.

Next

storytel koodit: Ilmainen 14 pv ‚ÄĘ comm.landolakesinc.com

bookbeat ilmainen kuukausi

N√§m√§ ev√§steet auttavat meit√§ my√∂s tarjoamaan sivumme mainoksia muilla nettisivuilla, k√§ytt√§jille jotka aiemmin ovat vierailleet sivuillamme, ja mittaamaan n√§iden mainosten toimivuutta. Hinta-laatusuhteeltaan Nextory on paras √§√§nikirjapalvelu. √Ą√§nikirjat olivat vuosia sitten hyv√§ viihdyke ty√∂matkalla, joka kesti tunnin verran suuntaansa. Ne saattavat kuitenkin k√§ytt√§√§ sinusta muilta nettisivuilta ker√§ttyj√§ tietoja ja yhdist√§√§ kyseisi√§ tietoja. Lataa sovellus heti ja nauti BookBeatista koko rahan edest√§! My√∂s lastenkirjoja on √§√§nikirjoina paljon ja kyll√§h√§n se automatka menee kivasti aikuisteltakin, kun koko perhe voi kuunnella jotain muumia tai Kolmea iloista rosvoa takapenkin kitin√§n sijasta.

Next

21. luukku

bookbeat ilmainen kuukausi

Nyt olen niihin täysin hurahtanut, kun ne antavat mahdollisuuden tehdä muutakin kuunnellessa. Opiskeluaikoina luin pääosin markkinoinnin ja yritysjuridiikan kirjoja, mutta niidenkin lukemisesta nautin. Kirjoja on palvelussa tuhansia niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Pidemmittä puheitta siis tällä kertaa heti pihviin: ilmainen 30 päivän kokeilujakso, jos et vielä ole sellaista käyttänyt koodi lilouscrush pitäisi näkyä valmiina. Vaikka palvelu on suhteellisen uusi, saatavilla on jo tuhansia kirjoja, ja uusia sopimuksia kirjakustantajien kanssa kirjoitetaan koko ajan.

Next

21. luukku

bookbeat ilmainen kuukausi

Kuunnellessasi äänikirjaa on mahdollista mukauttaa lukunopeutta omien mieltymystesi mukaiseksi. Jos haluat aloittaa nopeasti, Bookbeatin nettisivuilta löydät myös tarjolla olevat kirjat sekä hakutoiminnon, joka kattaa koko kirjaston. Lukemisen sijaan kuuntelujuttuja, saan nimittäin jakaa Bookbeat -kuunteluaikaa teille, jotka ette keväällä ehtineet hyödyntää ilmaista kokeilujaksoa. Vertailussa on mukana vain äänikirjapalvelut, joilla on oma äänikirjasovellus. Voit vaikka aloittaa kuuntelemalla ja jatkaa lukemalla - tai toisinpäin. Tiivistettynä on selvää, että Bookbeat on jättiläinen muiden striimauspalveluiden joukossa. Kirjan lukee näyttelijä ja laulaja Sanna Majuri, joka on myös lukijana taitava.

Next

storytel koodit: Ilmainen 14 pv ‚ÄĘ comm.landolakesinc.com

bookbeat ilmainen kuukausi

Parin viikon ajan äänikirjat ovat olleet päivittäin käytössäni. On siis helppo luoda uniikki ja persoonallinen lukukokemus. Paahtavan iltapäivän auringon alla tein pikkuisemmallemme pedin aurinkovarjon alle. Itse kulutan äänikirjoina eniten juonivetoista viihdettä eli lähinnä dekkareita kuten Jo Nesbötä, Jarkko Sipilää, Gillian Flynniä ja suosikki-islantilaisdekkarikirjailijani Arnaldur Indridasonia. Se selviää parhaiten kuuntelemalla: No, spoiler alert: se on sitä että tehdään pilatesta samalla kun juodaan olutta. Käytät muuten myös itse värikästä ja sujuvaa kieltä, jota on kiva lukea! Minä myös luen e-kirjoja, mutta tuntuu että nykyään kuuntelen mieluummin.

Next

Uusin BookBeat koodi: 0‚ā¨ 2 vko

bookbeat ilmainen kuukausi

Molemmille voittajille on arvottavana 3 kk:n lahjakortit, jotka ovat voimassa 6 kk, eli kolmen kuukauden lukupaketin voi aloittaa milloin tahansa seuraavan puolen vuoden aikana. Jos lähdet langattomia kuulokkeita hankkimaan ja haluat kerralla panostaa kunnollisiin, suosittelen vastamelukuulokkeita. Kannattaa muuten huomata, että Bookbeat sovelluksessa voi nyt myös käyttää perhejakoa! Hassusti loman aikana olen lukenut jo kolme kiehtovaan kotimaahasi kietoutuvaa kirjaa, ensimmäiseksi luin suomalaiskirjailijan nimi ei tule mieleen Purkaus- kirjan. Ymmärrän, että kuuntelemisesi on jäänyt vähäiselle. Hyvää äänikirjojen käytössä ulkomailla on myös se, että ne voi silloin kun on wifin äärellä ladata omalle kännykälle, eli tuolla kaupungilla ei tarvitse olla netti päällä koko aikaa. Se on sovellus, joka ladataan puhelimeen ja jonka avulla voi joko kuunella äänikirjoja tai lukea e-kirjoja.

Next

Have an Ice day : Lukeminen ja BookBeatin ilmainen kuukausi lukijoilleni

bookbeat ilmainen kuukausi

Ehdoton positiivinen kokemus on myös ollut äänikirjat, joita en aikaisemmin ole juuri lainkaan harrastanut. Onhan se erilaista pitää kirjaa aidosti käsissään kuin läpyskäitä korvillaan. Tai suomalaisen BookBeat-tilin voisi luoda ulkomaalaisella kortilla. Tämä antaa sinulle pääsyn kaikkiin saatavilla oleviin kirjoihin ääni- ja e-kirjaformaateissa, ja muita palveluita, kuten offline-varaston ja laitesynkronoinnin, jotka sisältyvät myös kokeilujaksoon. Nyt minulla on kirjasto aina taskussa - kännykässä. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, jos perheessäsi useampi henkilö käyttää tablettia usein ja vaihtaa laitteita.

Next