Brann mot molde. Sportspill, eliteserien 2019-11-26

comm.landolakesinc.com: Molde

brann mot molde

Han traff Etzaz Hussain, som fyrte av mot Brann-målet. Fullstendig stopp Molde imponerte med offensivt og godt spill mot Brann før pause. Det var den danske Manchester United-speideren Tommy Møller Nielsen som hadde tatt turen til Bergen for å sjekke ut Moldes 17-åring. Petter Strand møter gamle lagkamerater på søndag. De avsluttet dog den seks kamper lange tapsrekken i rosenes by. Braut Håland skyter ballen kontrollert i mål fra straffemerket.

Next

Poengdeling mot Brann i storkampen / Molde

brann mot molde

Lars Arne Nilsen sa til Eurosport etter kampen at han har pratet med spillerne om de ønsker å endre taktikk. Moldes Kristoffer Haugen sto for kampens første nevneverdige sjanse da han smelte ballen i nettveggen etter elleve minutter. Molde kom til sjanse på sjanse, men oppofrende spill fra Brann hindret utrolig nok scoring. Eirik Hestad - Fredrik Brustad, Bjørn Bergmann Sigurdarson. Molde skapte noen helt enorme målsjanser mot Brann og hadde i løpet av kampen tre skudd i treverket og én straffebom. Leke James holdt hodet kaldt og satte inn 1-1 på Aker stadion.

Next

Vinn billetter MFK mot Brann comm.landolakesinc.com!

brann mot molde

Men vi fikk med oss ett poeng og det er jeg strålende fornøyd med i dag, sa Brann-trener Lars Arne Nilsen til Eurosport. Mål: 0-1 Vegard Forren 32. Ballen fyker ned i hjørnet! Gjorde også en meget svak hjemmekamp mot Lillestrøm forrige søndag, men berget i det minste seieren. For første gang i år gikk alt galt. Det endte med 1-1 i rosenes by. Braut Håland snapper opp, og scorer iskaldt.

Next

Straffemål reddet serieleder Molde i toppkampen mot Brann

brann mot molde

Måtte dog slite for å ta seg videre i cupen onsdag og måtte ha overtidsmål for å slå Tromsdalen 2-1 hjemme. Mot Brann var en speider fra Manchester United på plass på tribunen, meldte Eurosport. Først takler han, deretter kriger han. Ingen samsvar mellom pasning og bevegelse der. Bersiha fikk en eventyrlig mulighet på overtid da han ble spilt igjennom, rundet keeper og sendte kula i retning mål, men utrolig nok rullet den utenfor. Situasjonen med Bamba kom kort tid etter at Gilbert Koomson ble for å ha byttet han ut.

Next

Før kampen: Brann

brann mot molde

Serieleder Molde dominerte i første omgang, men maktet ikke å få ballen i mål bak en knallgod Håkon Opdal i Brann-buret. Ti minutter før full tid vartet kampens gigant Håkon Opdal opp med nok en glitrende redning etter en heading fra innbytter Fredrik Sjølstad. Kristoffer Løkberg fikk en gedigen mulighet til å gi Brann ledelsen igjen på tampen, da han fikk ballen fra Veton Berisha, men skuddet gikk like utenfor mål. Ligger tross svake prestasjoner i det siste, på 4. Gilli Rólantsson scoret et nydelig mål, noe som så ut til å være nok til å ta med seg ett poeng hjem til Bergen. Les også: Så fikk Branns Kristoffer Løkberg en ellevill sjanse, men avslutningen gikk like utenfor.

Next

Før kampen: Brann

brann mot molde

Daniel Braaten har levert flest målgivende i Brann med sine tre assist. Etter pause gikk Ohi i bakken etter å ha blitt felt av Gilli Rólantsson. Burvokteren tok seg også av returen på mesterlig vis. Det trodde jeg du hadde lært. Fredrik Aursnes dundret straffesparket i tverligger og ut i det 58.

Next

Straffemål reddet serieleder Molde i toppkampen mot Brann

brann mot molde

En real kalddusj for hjemmelaget. Der sa han blant annet at han mente spillerne var «hjernevasket». Nouri finner den sterke mannen på bakerste stolpe. Ruben Yttergård Jenssen sendte nemlig Brann i ledelsen etter drøye timens spill. Les også: James i storform Molde jaktet scoring, men Brann-spillerne sto godt unna.

Next

comm.landolakesinc.com: Molde

brann mot molde

Det var samtidig første hjemmekamp for sesongen at Molde ikke vant. Molde har nå 26 poeng. Det ble også ekstra tydelig at Branns forsvarere ikke har tempo som sin største styrke. Bismar Acosta har pådratt seg tre gule kort i år, og er bare et nytt kort unna suspensjon. Fredrik Brustad er på plass foran mål og scorer fra kloss hold.

Next

Straffemål reddet serieleder Molde i toppkampen mot Brann

brann mot molde

Molde har to spillere ute med skader. Molde - Brann H 1,80 spillestopp kl 19. Brann leder med 34 poeng. Dette var forøvrig de fire eneste sjansene i hele første omgang. Men Håkon Opdal stod som en levende vegg i Brann-målet og reddet den ene avslutningen etter den andre, til Molde-spillernes store prestasjon. Heldigvis henter Acosta inn igjen Brustad og får taklet i skuddøyeblikket.

Next

Molde, Brann

brann mot molde

Det murres blant Brann-spillerne for tiden og onsdag gjorde Brann en skrekkelig cupkamp borte mot Ranheim og 0-4 tap. Blåtrøyene har sendt alle seks motstandere de har tatt imot på Aker Stadion hjem med en smultring i poengkolonen. Tobias Hammer Svendsen kommer inn. Ballen når nesten frem til Sigurdarson, men Brann får klarert til kast. Blir det uavgjort er det Brann som ligger øverst på tabellen også etter den 8.

Next