Bussikortin lataus tampere. Nella Nettilatauspalvelu 2019-11-30

Waltti

bussikortin lataus tampere

Kyse nyt on Suomen poliittinen päätös. Matkakortin voi tilata itselleen myös. Setlementti Tampereen, Tampereen kaupunkilähetyksen, Kumppanuustalo Arttelin, Osuuspankin ja Nordean kanssa. Pohdimme digihyvinvoinnin ilmiöitä ja turvallista netinkäyttöä. Matkakortit ja muut tuotteet Matkakortit, vuorokausilipun korttipohjat, lahjakortit ja muut tuotteet ovat saatavilla. Lisätietoja: Hankekoordinaattori Jetta Sirola 044 5538 494 jetta.

Next

Tampereen bussikortin lataus

bussikortin lataus tampere

Myös edelliset ostokset näkyvät käyttäjätilissä. Tutkin ja palailen asiaan mikäli uutta ilmenee. Monikohan bussikuski pyytää ottamaan käden pois kortilta sen lukemisen ajaksi? Mikäli se ei onnistu, luo kokonaan uusi käyttäjätunnus ja rekisteröidy sillä palveluun. Tiedostonhallinta tietokoneella, tabletilla ja puhelimella 6. Illan aikana kuulemme ajankohtaisinta tietoa kouluikäisten lasten ja nuorten mediankäytöstä ja sen vaikutuksista fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Kysy mitä vain omasta laitteesta tai netin käyttämisestä.

Next

Bussikortin ohjelma

bussikortin lataus tampere

Voit tehdä lippuostoksia ja tarkistaa matkakortin saldotiedot Voit myös asettaa sähköpostimuistutuksen lipun loppumisesta. Lippu kannattaa siis ostaa ajoissa, vähintään 2 tuntia ennen matkustusta. Haluatko lukea joukkoliikenteen viimeisimmät uutiset? Mobiililiput kelpaavat valitun joukkoliikenteen liikennevälineissä ja maksuvyöhykkeillä. Nella Nettilatauspalvelu Nella on Nysse-lippujen verkkokauppa, josta voit tilata itsellesi myös Käyttäjätiliin voi lisätä vaikka koko perheen matkakortit ja seurata niiden saldoa palvelusta tai sähköpostimuistuksilla. Kysy mitä vain omasta laitteesta tai netin käyttämisestä.

Next

Waltti

bussikortin lataus tampere

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saadaan vastauksia konkreettisten esimerkkien kautta. Luulen että suomalainen joukkoliikenne painii jo tarpeeksi syvässä kannattavuuskriisissä ilman että joku jenkkifirma tulee vetämään välistä. Matkakortille ladatulla arvolipulla voi maksaa uimahalli- ja kuntosalimaksuja , ja. Sovellus lukee vain Waltti matka- ja kertakortteja. Ahjolan Digiosaamista kaikille -hanke tuo maksutonta, matalan kynnyksen ohjausta ja neuvontaa eri puolille Tamperetta.

Next

Hankkeet ja yhteistyötahot

bussikortin lataus tampere

Reittiopas Reittiopas-palvelulla saat reaaliaikaisen joukkoliikenteen reittioppaan käyttöösi. Mitä jokaisen netinkäyttäjän tulee tietää valokuvien tekijänoikeuksista ja niiden julkaisemisesta. Waltti perustuu vyöhykepohjaiseen hinnoitteluun ja samantyyppisiin lipputuotteisiin eri kaupunkialueilla. Waltti-kortinlukija -sovellus on ilmainen ja sen voit ladata käyttöön Google Playssa. Kysy mitä vain omasta laitteesta tai netin käyttämisestä.

Next

Bussikortin ohjelma

bussikortin lataus tampere

No, eipä tosiaan yllätä, kun katsoo tuon järjestelmä ylläpitäjää. Reittihaku löytää matkaasi sopivan bussin. Perushintaan lisätään seuraavilta 15-352 päivältä lisäpäivien hinta sen mukaan, kuinka monta päivää matkakorttiin ladataan. Päivittäin bussilla liikkuvien kannattaa hankkia 30 päivän kausilippu. Halvalle hinnalle löytyy kyllä aina syynsä. Voit ladata Waltti-kortin netissä, palvelupisteissä, useissa paikallisissa myyntipisteissä, itsepalveluautomaateissa sekä liikennevälineissä. Ei kai ne kuljettajat muutenkaan niitä lippuja niin tarkasti syynää, eli omalla riskillä pummilla matkustaminen vaikka vanhalla paperilipulla onnistunee.

Next

Waltti

bussikortin lataus tampere

Samalle kortille voit toki ladata molempia ja käyttää arvoa tai kautta matkustustarpeesi mukaan. Tosiaan en ole juristi enkä niin lakia tietävä että mihin tuo nojautuu. Matkakortin muuttuu automaattisesti syntymäaikasi perusteella. Liput ovat ladattavissa 2 viikon ajan bussissa ja 2 kuukauden ajan asiakaspalvelussa. Ja kyseessä on ollut Jolin tilaama linja.

Next

Myyntipisteet

bussikortin lataus tampere

Kannattaa varmaan reklamoida tästä Tampereen joukkoliikenteen asiakaspalveluun:. Jos lippua ei ole ladattu määräaikaan mennessä, sen voi viedä kortille 2 kuukauden kuluessa asiakaspalvelussa. Tietoa palvelusta Tällä verkkosivustolla kerrotaan pääkaupunkiseudun kaupunkien palveluista viittomakielellä. Toisen asiaa hoidettaessa mukana tulee lisäksi olla valtuuttajan allekirjoittama. Pyynnöstä kieltäytyminen pitäisi johtaa poliisitutkintaan, mutta missä maassa no ei venäjä saa miliisi no ei miliisi pamputtaa no ei saa pamputtaa syyttömiä, kunnes totuudet no ei totuudet vaan miliisin totuudet selviävät no ei selviä, mutta maksetaan suojelurahat ja oikeus miliisi voittaa.

Next