Cupfinale kvinner 2020. Vålerenga mot Lyn i kvinnenes seriestart 2019-11-30

Cupfinale next!

cupfinale kvinner 2020

Det er gratis inngang og gratis bussbillett. Mens kvinnene fra Vålerenga var på jakt etter sin første kongepokal, stilte spillerne fra Romerike som regjerende mestre. I 2019-sesongen blir finalen spilt 8. Siden 1990 har lagene i fra 2007 12 lag gått rett til 2. Vi ønsker henne masse lykke til videre. Elise Thorsnes ble snappet opp ballen av en Vålerenga-midtbane.

Next

Cupfinale next!

cupfinale kvinner 2020

Vil legge til rette Fotballpresident Terje Svendsen sier de har landet på et kompromiss etter flere ulike ønsker. Vi driver i underholdningsbransjen, og publikum er viktig. Det er mange internasjonale perioder for kvinner og dette gjorde at man ikke kunne finne felles cupfinalehelg i 2020, sier Pedersen. Med et helt ferskt serieformat går kvinnefotballen i front for nye kampkonsepter og opplevelser i norsk fotball. Telenor Arena skal fylles gul. Vi gleder oss til å se hvordan dette kan påvirke både interessen og spenningen i topp og bunn i de to ligaene våre, sier Jørgensen.

Next

Cupfinale kvinner 2017: Avaldsnes

cupfinale kvinner 2020

Vi får nå en konkurransesesong som nærmer seg i lengde med våre konkurrenters. . Kampen endte 5-1 til Lillestrøm. Det kompromiss og den forutsigbarhet som nå foreligger mener jeg samlet sett er en god løsning for norsk fotball, sier fotballpresidenten i pressemeldingen. Hovedterminlisten er vedtatt med utgangspunkt i ny struktur vedtatt på forbundstinget 2019. Laget jobber knallhardt hver eneste dag for å være.

Next

Hovedterminlisten for 2020

cupfinale kvinner 2020

Vi kommer til å savne Meryll både på og uten for banen. Etter en svært spennende 1. . Klubb Ullevaal åpner dørene 2 timer før kampstart Klubb Ullevaal åpner dørene og starter servering av nydelig mat fra Fursetgruppen kl. Første kvalikrunde i begge turneriner avvikles tirsdag 10. Vi ønsker Cecilie masse lykke til videre.

Next

Billettsalg

cupfinale kvinner 2020

Her vil vi også kåre vinneren av tippekonkurransen som foregår i Klubb Ullevaal appen. Hege Riise håper på skikkelig trøkk fra den gule svingen i Telenor Arena. Til og med semifinalen 5. Klarer vi det er det umulig for Fløya å stoppe oss, sier hovedtrener Ole Johan Aas. Det er vrient å håndtere begge arenaer, men på et tidspunkt må man bare gjøre det. Ingen seire på 2 finaler.

Next

NM

cupfinale kvinner 2020

Desto større prestasjon av oss. Nytt serieformat Daglig leder i Toppfotball Kvinner, Hege Jørgensen, ser også frem mot den nye sesongen der det for første gang skal spilles sluttspill etter ordinært seriespill. . Laget forbereder seg til å spille årets aller viktigste kamp, og skal vise hele Norge hva vi står for. Tusen takk til alle frivillige som har stilt opp for klubben og jentene i sesongen 2019. Nå har forbundsstyret bestemt at det blir tidlig seriestart annethvert år, men felles for alle de fire sesongen er at cupfinalen blir spilt første uka i desember.

Next

Cupfinale kvinner 2017: Avaldsnes

cupfinale kvinner 2020

Stor cred til Ørn for den jobben de legger ned. Ingen seire på 1 finale. . Samtidig går vi til verket med trygghet om at vi er i god form, og nå handler det om å få materialisert denne formen i å vinne fotballkamper. Vi har et Lyn-lag som reiser nordover meg god selvtillit etter fine prestasjoner i de to siste Toppseriekampene. Koteng Arena er vanskelig arena å vinne på. Kvartfinalen og semifinalen blir trukket.

Next

Hovedterminlisten for 2020

cupfinale kvinner 2020

Etter å ha vært i Kolbotn i tre og et halvt år fikk han tillit som hovedtrener, da han tok over etter vår tidligere assistenttrener, Cecilie Berg-Hansen. Siden 1985 har turneringen blitt spilt som en vanlig utslagsturnering over seks runder. Norgesmesterskapet for kvinner har offisielt blitt arrangert av Norges Fotballforbund siden 1978. Vi gratulerer Cecilie Fiskerstrand, Ingrid Moe Wold, Synne Skinnes Hansen, Elise Thorsnes og Therese Sessy Åsland med uttaket. Det ble flyttet til et fast sted, , i , og holdt seg der til og med. Trekning av kvalifiseringen til neste sesongs Champions League og Europa League vil finne sted mandag 25.

Next

Hovedterminlisten for 2020

cupfinale kvinner 2020

Som en konsekvens av den tidlige Eliteserie-starten, vil det ikke avvikles midtukerunder før 10. Du kan velge om du vil printe ut billettene, eller om du vil vise dem digitalt ved ankomst. Det er derfor mulighet til å melde seg på busstur med Kanari-fansen allerede NÅ! Deretter ble kampene spilt på et av lagenes hjemmebane fram til og med. Vi er derfor enige om at vi, så langt det lar seg gjøre, skal legge forholdene til rette for norske lag som skal ut i Europa, sier Svendsen. Vi må bare tilpasse oss, og vi ser hvor tøft det er ute i Europa for så små klubber som oss.

Next

Kvinnenes cupfinale i fotball

cupfinale kvinner 2020

Det måtte en Rogalending til for å punktere kampen, Therese Sessy Åsland, som kom inn i det 73. Hege Riise: - Cupfinalen motiveres seg selv På lørdag er det - som de fleste har fått med seg - en røysare av en cupfinale. . I juni er første helg satt av til landslagsfotball, mens helgen 16. Den første ble spilt på.

Next