Dagens dubbel tips. Dagens Dubbel Tips 2019-12-02

Dagens Dubbel tips / DD Tips

Dagens dubbel tips

Kan leda länge om man väljer att köra i spets. Hon flyttade del av tränarrörelsen till Sverige för drygt ett år sen och förhoppningsvis kan detta bli en ny reklamhäst för stallet. De har stor erfarenhet av och den här spelmässigt lite komplicerade bettingsporten där det gäller att ha koll på många olika variabler. Vanliga frågor och svar om dagens Dubbel Vad är dagens dubbel? Tyvärr inga större framgångar totalt, men mycket intressanta år som satt sina spår i fallenheten för travet. Samma gäller även omregleringen av spelmarknaden. Dagens Dubbel 1 — 2140m Voltstart Favoriten : 5 Cyrius D'ariane gör debut i regi Katja Melkko. Ju större outsiders desto högre odds och vice versa.

Next

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 20/1

Dagens dubbel tips

Därefter samlades man i grupp, diskuterade kommande lopp och åkte till travbanan tillsammans. Spela trav på nätet Betting online och i mobilen har aldrig varit så lättillgängligt som det är idag! Du hittar alltid Lunch Dubbel resultat på atg. Så om du vill spela 10 kr per rad så kostar det dig 40 kr. Men om vi använder mitt exempel med 1×3 hästar på dagens dubbel så multipliceras din insats med 3 ggr. Du kan ju såklart välja att strecka flera ekipage i båda avdelningarna och därmed öka vinstchansen, men då ökar även kostnaden och det kan göra att den totala vinsten minskar i slutändan. En spetshäst har ju alltid vinstchans på kort distans men jag skulle inte rekommendera någon att spika.

Next

Dagens Dubbel Resultat

Dagens dubbel tips

Anledningen till det här är enkel. Hitta en eller flera kombinationer som du tror på och där du ser att oddset ligger högre än vad du förväntar dig med tanke på din uppskattade vinstchans. Nyckeln är alltså att hitta två vinnare med så få kombinationer som möjligt vilket inte alltid är så enkelt. Dagens Dubbel tips gratis och helt utan kostnad Då branschen och mediavärlden mer och mer går åt betallösningar, låsta artiklar och andra funktioner där du som läsare måste betala för att ta del av de senaste analyserna och Dagens Dubbel tipsen är vi stolta över att kunna erbjuda det här utan kostnad. Första start brukar vara 12:40 och omgången avgörs alltid på banan som arrangerar lunchtävlingarna för dagen. Katja Melkko visar upp sitt nyförvärv i inledningen men motståndet är inga duvungar och trots bra vinstchans går jag för skrällen med lite fler kombinationer och lägre insats då jag tror favoriten återigen viker ner sig i spets i andra avdelningen.

Next

Dagens Dubbel Tips

Dagens dubbel tips

Motbuden : 7 Pirate Broline kommer från seger och sånt ska man inte nonchalera. Vår Vinnare : 5 Cyrius D'ariane Dagens Dubbel 2 — 1640m Autostart Favoriten : 4 Chiptime har alla förutsättningar för att vinna detta och borde bli favorit. Vinna på Lunch Dubbel Hur stor vinsten på Lunch Dubbel blir beror på tre saker — oddset som den vinnande kombinationen ger, hur många rader du spelat samt hur mycket du har satsat. Dagens Dubbel Tips Ta informerade val för att blir framgångsrik. De här två loppen är en del av ett större sammanhang och ett meeting eller en tävlingsdag där det också arrangeras andra spel som exempelvis , populära V75 med sju lopp eller V64 och V65 med sex lopp. Där kanske du väljer att spika Propulsion som du tror är överlägsen.

Next

Dagens Dubbel tips, DD tips och bäst odds

Dagens dubbel tips

Skrällen : 4 Pikachu Face står perfekt inne på pengarna och Uffe i sulkyn känns intressant. Du måste därför vända dig till antingen Travstugan. Spikarna i mina spel kan vara allt från favoriten som alla andra tycker om, till den mest otroliga som bara spelas till några få procent. Dessa två heat är de avslutande loppen på antingen V75, V65, V86 eller V64. Det spelet går ut på är att du som spelare ska försöka hitta båda vinnarna i loppen.

Next

Dagens Dubbel tips » Gratis DD tips varje omgång

Dagens dubbel tips

Du kan ju såklart välja att strecka flera ekipage i båda avdelningarna och därmed öka vinstchansen, men då ökar även kostnaden och det kan göra att den totala vinsten minskar i slutändan. Grunden ligger i vad all data säger, sedan kryddar jag ibland med att lyssna på alla våra experter i detta avlånga land. Så vill du ha ett spel som är annorlunda å ger dig spänning, så tveka inte att hoppa med genom att köpa en eller flera andelar. Den bettingform som dock är vanligast och arrangeras oftast är V64. Vi älskar trav och vi älskar att vinna! Innan vi gör en insättning för att spela på hästar, är travtips något vi gärna kollar på Flashback och i andra källor.

Next

Travtips på nätet

Dagens dubbel tips

Det går ut på att hitta de vinnande hästarna i båda loppen och du får då ett odds och utdelning för båda racen tillsammans. Vanligtvis fem, sex, sju eller åtta race. På så vis får du möjlighet att skapa större system, men delar också vinsten med andra. Micke J förstärker och känner hästen sen tidigare. Som tippare och som våra tippare gör, så kan man välja att gå på den kombination som du tror har bäst chans att gå in oavsett odds.

Next

DD

Dagens dubbel tips

Det du behöver göra är alltså att plocka utvalda hästar i de två loppen och multiplicera de med varandra. Annars kan du gå till ett spelombud och lämna in din spelkupong där. Vi har valt att ge tillbaka till våra kunder en del av deras travkunskap. Sydsvenskan, Expressen och Aftonbladet tillhör de medier som vi oftast använder för att kolla startlistor, resultat och utdelning. Vi väljer att insatsen ska vara 100kr och den totalsumman för kupongen blir då 400kr.

Next

DD Tips inför Dagens Dubbel

Dagens dubbel tips

Två rejäla skrällar vann och Loket tog hem närmare 50000 kr till ett vinnarodds på 4687 ggr pengarna. Har klarat svåra spår tidigare. Första start brukar vara 12:40 och omgången avgörs alltid på banan som arrangerar lunchtävlingarna för dagen. Du vill inte sätta Dagens Dubbel och ändå gå minus för att du tagit för många hästar på kupongen. Ny vecka och Dagens Dubbel tar sin början i Värmland med Färjestad.

Next