Dale lerke. Dale Lerke Pluss 2019-11-26

Dale Lille Lerke

dale lerke

Du kan strikke alverdens ting til både voksne og børn, og vi anbefaler især også at bruge garnet her til diverse babytøj- eller tæpper. Retro og vintage er i den her tid meget trendy. For additional information, see the Global Shipping Program This amount includes applicable customs duties, taxes, brokerage and other fees. Dale Garn - Kun det bedste er godt nok For dig som elsker at strikke og er glad for godt håndværk, er Dale Garn fantastisk inspirerende. Med nyt garn, ny pasform og facon som passer bedre i vores tid, er disse beklædningsgenstande super trendy. The best yarn and beautiful knitting patterns from Dale Yarn. Lækkert, traditionsrigt, klassisk og eksklusivt garn Det brede sortiment indeholder garnkvaliteter med både klassisk, norsk uldgarn, superwash-behandlet uld, flotte bomuld og uld-bomuldsblandinger, samt lækkert mohair-, silke- og alpaka garn.

Next

Dale Garn

dale lerke

Andre designklassikere som Dale er kendt for, er Lothepus trøjen fra den norske tv-serie Farmen. Dale Inspirerer strikkefolket verden over Dale Garn har en helt unik designkultur, og Norge er kendt verden over for striktrøjer. Samtidig med at være en ledende producent af garn, med produkter af høj kvalitet, udmærker Dale Garn sig med sine inspirerende og meget lækre designs som præger strikkemode internationalt. Med vores gode priser vil det føles som om dette eksklusive luksus garn altid er på tilbud fordi vi har prisgaranti. Designeren Line Langmo som har skrevet en bedst sælgende strikkebog, har i samarbejde med Dale Garn relanceret garnet Påfugl, som også kaldes Line Langmo Påfugl.

Next

Ravelry: Dale Garn Lerke

dale lerke

Lerke is suitable for knitting and crochet garments for all ages and is very comfortable to wear year round. Her ser du gamle mønstre i ny tolkning, og Lothepus er en af de mest populære herretrøjer på strikkemarkedet. Kvaliteterne er perfekte både til voksne og til babyer samt små børn. Det betyder at hvis du finder Dale Garn billigere et andet sted på nettet, matcher vi prisen. Desuden kan garnet klare en uldvask på 30 grader, hvilket er super praktisk.

Next

Ravelry: Dale Garn Lerke

dale lerke

Garnet fungerer godt både til at hækle og strikke med, og du kan lave de sødeste hentesæt, babytæpper og babytøj. Garnkonceptet i uld og alpakka er både økologisk og etisk. I 1879, mellem Norges høje bjerge, dybe dale og smukke fjorde, startede historien til traditionsrige Dale Garn. Med opskrifter og garn fra Dale Garn kan du selv lave det smukkeste strik med norske mønstertraditioner og tidsrigtigt design. Garnkonceptet i uld og alpakka er både økologisk og etisk. Du får gode tilbud på alle typer Dale Garn i vores netbutik. I tillæg til uldgarn produceret af norsk uld, tilbyder Dale Garn forskellige bløde og fine uldkvaliteter og merinould fra Uruguay, New Zealand og Australia.

Next

Ravelry: Dale Garn Lerke

dale lerke

Den indeholder 100% uld og passer til alle typer beklædningsgenstande og tilbehør, både til store og små. Et garnnøgle vejer 50 gram, hvilket svarer til cirka 142 meter i løbelængde. Dette er grundlaget til det lækreste strikkedesign fra det sødeste babytøj til traditionsrige skitrøjer og trendy, tidsrigtigt og urbant modetøj. Lerke is an amazingly soft and comfortable year-round yarn spun in an exclusive blend of 52% fine merino wool and 48% Egyptian cotton. Og som forhandler af Dale Garn kan du købe garnet her hos os i vores netbutik. Garnet er en lækker blanding af 53 % merinould og 47 % egyptisk bomuld.

Next

Dale Garn

dale lerke

Garnet som Dale producerer er kendt for det friske udseende samt eksklusive og behagelige kvaliteter med lang holdbarhed. Lækkert, traditionsrigt, klassisk og eksklusivt garn Det brede sortiment indeholder garnkvaliteter med både klassisk, norsk uldgarn, superwash-behandlet uld, flotte bomuld og uld-bomuldsblandinger, samt lækkert mohair-, silke- og alpaka garn. Sortimentet indeholder mange fantastiske kvaliteter med både klassisk og rundspundet uldgarn, dejlige bomuld- og uld-bomulds kvaliteter, samt eksklusive garn i silke, mohair og alpakka. Opskrifter til babyer kan du finde i Dale Baby katalogerne. Lerke is an amazingly soft and comfortable year-round yarn spun in an exclusive blend of 52% fine merino wool and 48% Egyptian cotton. Du kan strikke eller hækle alverdens ting med dette garn, simpelthen alt fra cardigans til trøjer, både til voksne og børn. This amount is subject to change until you make payment.

Next

Dale Garn

dale lerke

Lerke er et super garnvalg til toppe, jumpere, cardigans, sweatere både til voksne og børn, og er godt både til strikning og hækling. Samtidig med at være en ledende producent af garn, med produkter af høj kvalitet, udmærker Dale Garn sig med sine inspirerende og meget lækre designs som præger strikkemode internationalt. Garnet fungerer godt både til at hækle og strikke med, og du kan lave de sødeste hentesæt, babytæpper og babytøj. Deriblandt finder du den kendte Athene trøje. Det er et superblødt og slidstærkt helårsgarn, der er godt til finere strikketøj, eller hvis ren uld bliver for varmt.

Next

Dale Garn

dale lerke

Recommended gauge is 22 stitches per for inches on size 3-4 needles, or needles to obtain gauge. Dale Garn er eksperter i garn og fibre, og garanterer kvalitet og faglig kompetence hele processen igennem, fra udvikling og design til produktion. Det betyder at hvis du finder Dale Garn billigere et andet sted på nettet, matcher vi prisen. Andre designklassikere som Dale er kendt for, er Lothepus trøjen fra den norske tv-serie Farmen. Med den lange kolde vinter og Norges lange strikke traditioner er der lavet mønstre som er inspireret af den smukke norske natur og historie.

Next