Den inre cirkeln premiär. 'Den inre cirkeln' börjar ta form som NENTs nästa originalserie 2019-12-03

Den inre cirkeln är Sveriges svar på House of Cards

den inre cirkeln premiär

Movies-Noir har också sett filmen. Hon ska eventuellt avgå, och det startar allt. Trovärdigheten svajar kanske som mest i gestaltandet av hur grävande journalistik fungerar och hur journalister och chefredaktörer agerar och interagerar med varandra. Medan det politiska spelet pågår i det dolda under Almedalsveckan börjar reportern Josephine Sparre, spelad av Ebba Hultkvist Stragne Skärgårdsdoktorn, På spåret , att gräva i ministerns historia. Den inre cirkeln var en av de mest sedda originalserierna på Viaplay under våren.

Next

Trailerpremiär: Intrigerna kan börja i inre

den inre cirkeln premiär

Familjen håller på att duka under av det enorma trycket som skriverierna har inneburit. Seriens andra huvudpersoner är Ehrlings skarpa pressekreterare Lena Nilsdotter Nanna Blondell och reportern Josephine Sparre Ebba Hultkvist Stragne , som börjar att gräva i ministerns historia. I övriga roller syns Anna Bjelkerud, Babben Larsson, Olle Sarri, Melinda Kinnaman och Dag Malmberg. Det är synd, riktigt synd, däremot är Michael Douglas bra, riktigt bra. .

Next

Den inre cirkeln (TV

den inre cirkeln premiär

Men samtidigt som nyheten sprider sig, påbörjas också medias mycket intensiva och omfattande kartläggning av vem David Ehrling egentligen är och vad han har gjort innan han hamnade i politiken. Samtidigt börjar hans inte helt fläckfria förflutna att komma upp till ytan. Rykten börjar cirkulera, det ena liket efter det andra plockas ur garderoben och David finner sig snart stå i en veritabel skitstorm, som inte bara drabbar honom, utan även hans familj. Anna Bjelkerud spelar statsminister Elvira Kropp: - Det är hon som sätter igång det här. Handlingen i den politiska dramathrillern Den inre cirkeln tar avstamp under några heta sommardagar på Gotland där Niklas Engdahl Bonusfamiljen, Solsidan spelar näringsminister David Ehrling som tillsammans med sin skarpa pressekreterare Lena Nilsdotter, spelad av Nanna Blondell Hassel , försöker utöka sin position inom partiet. Viaplays senaste satsning är en politisk thriller med märkliga inslag av farsartad humor och tveksam pappaångest.

Next

Den inre cirkeln får premiär på TV3 med dubbelavsnitt

den inre cirkeln premiär

Av reaktionerna p√• boken har jag m√§rkt att intresset √§r stort kring vad som p√•g√•r i kulisserna bakom de polerade politiska utspelen. Men n√§r tv√• tredjedelar av filmen g√•tt kommer jag p√• mig sj√§lv med att fladdra iv√§g i tankarna p√• andra saker Vad har jag f√∂r mat i frysen? Schlingmann har sj√§lv erfarenhet fr√•n politiken d√• han tidigare arbetat som bland annat kommunikationschef och partisekreterare f√∂r Moderaterna: ‚ÄĒ Vi √§r oerh√∂rt stolta √∂ver att f√• skapa ett nytt skarpt drama med Per Schlingmann som har en unik inblick i en v√§rld som vi alla vill veta mer om. De b√§rande rollerna spelas av Niklas Engdahl och Nanna Blondell. Tack var Per Schlingmann som ett ov√§rderligt bollplank har vi gjort en autentisk skildring av det politiska spelet och mediala spelet i Almedalen. N√§r s√• statsministern ringer och meddelar att hon kommer avg√•, ser David sin chans till att kl√§ttra upp till den ultimata maktpositionen.

Next

Babben med i inre

den inre cirkeln premiär

Det √§r en inblick bakom kulisserna p√• det maktspel som uppst√•r n√§r Sveriges statsminister beslutar f√∂r att avg√•. Jag √§r infernaliskt svag f√∂r r√§tteg√•ngsfilmer, s√•na som utspelar sig i domstolar med h√§rligt retoriska och smarta advokater och √•klagare och jag tycker v√§ldigt mycket om Michael Douglas som sk√•despelare. Filmen l√§mnar en helt okej eftersmak och jag k√§nner att jag vill se mer ‚ÄĒ mycket mer ‚ÄĒ av smarta, sp√§nnande och v√§lgjorda 70-och-80-tals thrillers. H√•kan Lindh√© och Anders Hazelius regisserar serien, medan Lindh√©, Anna Platt och Maja Winkler har skrivit manus. Per har j√§rnkoll p√• vad som h√§nder bakom rubrikerna, s√• d√§rf√∂r var det v√§ldigt l√§tt att s√§ga ja. Premi√§r 22 mars p√• Viaplay. Du som √§r ett fan av klassikern Sk√§rg√•rdsdoktorn har ocks√• anledning att jubla.

Next

DEN INRE CIRKELN

den inre cirkeln premiär

Vi ville få med så mycket som möjligt från Almedalsveckan, och filmade 15-20 timmar om dagen. Det var total gerillafilmning med två team runt om i Almedalen, med tusentals människor som vallfärdade fram och tillbaka. Och jag håller även med dig om rättegångsfilmer, speciellt de från 80-talet. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster. Det är en värld jag alltid har varit intresserad av, men som jag inte har någon koppling till. . På tisdagen stod det klart att ytterligare kända namn figurerar i tv-serien: Melinda Kinnaman, Babben Larsson, Dag Malmberg och Olle Sarri, skriver Expressen.

Next

Babben med i inre

den inre cirkeln premiär

Viaplay och Fundament Film har gjort en fantastisk spännande och bred serie där det också finns hög igenkänning i det där ständiga avvägandet mellan familj och karriär, säger Engdahl i ett pressmeddelande. På rollistan finns bland andra Niklas Engdahl, Nanna Blondell, Ebba Hultkvist Stragne, Melinda Kinnaman, Anna Bjelkerud, Dag Malmberg, Olle Sarri med flera. Seriens första säsong är på åtta avsnitt har planerad premiär 2019 på Viaplay. I ett antal av dessa scener, när saker och ting som åtminstone upplevs vara på riktigt når ett slags zenit, är också seriens ensemble som bäst. Det blir till och med för många. En död hora i hotellsängen är kanske inte det mest nytänkande greppet, men ändå en effektiv cliffhanger. Cookies används för att inhämta generell webbplatsstatistik och för att lagra information om besöket i syfte att förbättra och förenkla funktionaliteten.

Next

DEN INRE CIRKELN

den inre cirkeln premiär

Det blir väldigt spännande att ta del av publikens reaktioner. Det finns alltså ingenting med Den inre cirkeln som borde göra den till en dålig film i mina ögon. . Inspelningen drog igång under Almedalsveckan i somras och pågår ännu i Visby. Såna saker… och det är ju aldrig ett bra betyg till en film. Trots det ser jag gärna fler såna här filmer, any time. Någon som inte uppskattar farsartad humor och sidokaraktärer som gränsar till karikatyrer, därför att de bryter thriller-illusionen.

Next