Elsa salpaus. UKK Moodlesta Usein Kysytyt Kysymykset 2019-11-26

Elsa Saisio

elsa salpaus

Napsauta Selaa ja hae tiedosto. Kirjaudu elsaan käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Parhaimmillaan oppisopimuksesta hyötyy koko työyhteisö, kuten uskon juuri teidänkin ryhmänne kohdalla tapahtuvan. Vierailijalle kurssin Asetuksista Muokkaa asetuksia asetettu salasana on aiheuttanut ongelmia opiskelijoiden kirjautumisessa. Muuta asetuksia tarpeen mukaan, esimerkiksi jos tiedostoja tulee voida palauttaa usempia tai jos jos haluat muuttaa tehtävän verkkotekstiksi. Aktiviteetit tuodaan vastaaviin osioihin mistä ne kopioidaan. Palvelupisteet löydät keskustan kampukselta Svinhufvudinkatu 6 G:stä ja Vipusenkadulta 5 A1 rakennuksesta.

Next

eLearning Salpaus

elsa salpaus

Se tarjoaa hyvät työvälineet verkkoavusteiseen opetukseen mutta myös varsinaiseen verkko-opiskeluun. Aiheeseen liityen hyödyllinen seuraava ohje: Käyttöliittymä miten saan muutettua näkyvien kurssien määrää? Näytön alareunan Elsa-painike ei uloskirjaa sinua elsasta. Jokainen käyttäjä on itse vastuussa tunnuksestaan ja salasanastaan. Henkilöstö ja opiskelijat kirjautuvat Elsa-portaaliin ad-tunnuksilla. Ohjaamo Lahti tarjoaa alle 30-vuotiaille maksutonta ohjausta työllistymiseen, opiskeluun ja tulevaisuuden suunnitteluun. Tervehdys minä olen Emma 17 vuotias lahtelainen lähihoitaja opiskelija.

Next

Koira

elsa salpaus

Muutosten jälkeen klikataan Tallenna muutokset -painiketta. Tämän jälkeen klikataan sivun oikeassa alareunassa olevaa Seuraava -painiketta. Oppisopimus on mielestäni hieno juttu, koska siinä pystyy yhdistämään hienosti työn ja käytännön. Salpauksen opiskelijoiden kesäloma lyhenee neljään viikkoon TopLaaja-hanke Koulutuskeskus Salpaus kaksi oppilasta ja tammikuussa ryhmään liittyi vielä yksi opiskelija eli vuoden 2012 alussa ryhmän. Perustimme blogin, harjoittelimme Powerpointin käyttöä ja Lightscreenportable-ohjelman käyttöä. Ettehän epäröi ottaa yhteyttä, jos mieleenne tulee oppisopimukseen liittyviä kysymyksiä! Säilytämme hakemustasi rekisterissämme korkeintaan kuusi kuukautta Harri Kaseva opiskelija Sami Nieminen opiskelija Annika Kettinen opiskelija.

Next

Salpaus Elsa Moodle

elsa salpaus

Valamossa kaikki tutustuivat Salpauksen Elsa-käyttöympäristöön. Kurssin nimi voidaan vaihtaa muokkamalla Kurssin nimi -tekstikentässä olevaa tekstiä. Jos kurssille on lisätty ilman avainta ja olet opettajana kurssilla, voit poistaa itsesi kurssilta seuraavasti: Avaa Kurssin ylläpito -asetuksista Käyttäjähallinta -valikko ja klikkaa Osallistujat -linkkiä. Elsa-nimi on lyhenne sanoista eLearning Salpaus. Koulutuskeskus Salpauksen Windows 10 -työasemilla on asennettu OneDrive-ohjelmisto, niin että se on käyttäjällä automaattisesti käytettävissä. Ympäristö on henkilökohtainen, jonka näkee vain ohjaajat ja sinä.

Next

UKK Moodlesta Usein Kysytyt Kysymykset

elsa salpaus

Tentin tekeminen lopetetaan napsauttamalla Palauta kaikki ja lopeta -painiketta. OneDrive löytyy myös Windows 10:n ilmoitusalueelta sinisen pilvi-kuvakkeen takaa. Päivitä matkan varrella suunnitelmaa eli kun työsi menee eteenpäin, sinulle tulee ajatuksia uusista tilanteista ja tutkintosuorituksista, jotka meidän ohjaajien on myös hyvä tietää. Olet päässyt jo hyvää alkuun tuotekehitystyössäsi. Aktviteetteja voi kopioda omalle kurssille toiselta kurssilta jossa on opettajana.

Next

Opiskelijan opas

elsa salpaus

Salpauksen OneDrive-kansiosi näkyy myös Windowsin resurssienhallinnassa. Ne on poimittu työnantajan tavoitteista koulutukselle. Siirrä suunnitelma Elsaan siellä olevien ohjeiden mukaan 4. Pääset kuitenkin muokkaamaan sivua ja näkyvien kurssien määrää. Onedrive voi käyttää myös eri selaimilla kirjautumalla Office 365 —palveluun osoitteessa tai mobiililaitteeseen asennettavan sovelluksen avulla. Asetuksen voi tarkistaa seuraavalla tavalla. Tämän jälkeen olet takaisin verkkokurssilla.

Next

Ala tutuksi

elsa salpaus

Se tarjoaa virtuaalisen oppimisympäristön avatarien hahmossa mm. Salpaus opiskelija Koulutuskeskus Salpaus on ottanut käyttöön uuden opintohallintojärjestelmän. Mitä ja minkälaisia asioita tein 1 ov:n aikana Aloitin koulun keskiviikkona 1. Consider to provide a better user experience. Jotta kurssin asetuksia voi muokata, täytyy kurssilla olla opettajan roolissa.

Next

Ala tutuksi

elsa salpaus

Linkki annetaan henkilöille, jotka halutaan päästää tarkastelemaan kurssin sisältöä vierailijana. Elsa-sivun ylälaidasta näet millä kurssin sivulla olet. This is a free Purot. Trimmauspalveluiden yhteyshenkilönä toimii Henna Halla. The following elements fall outside the viewport: The element Vastaa kyselyy…2030 Lue lisää falls outside the viewport.

Next

Elsa Moodle

elsa salpaus

Esimerkki tehtävä menee osion viimeiseksi, koska osiossa on jo olemassa kaksi aktiviteettia. Vierailija rekisteröitymistapa otetaan pois käytöstä klikkaamalla Pääsy vierailijana- sarakkeen silmä-kuvaketta. Tällä lomakkeella haet kesätöihin Sandvikille. Ruokien lisäksi sinun on tuotava kissallesi myös kissanhiekka. Samalla kun kehität tuotekehitystyötäsi, suoritat Tuotekehittäjän erikoisammattitutkintoa.

Next