Else kåss furuseth bok. A N T I 2019-12-02

Else Kåss Furuseth fekk gullrutepris for å snakke om sjølvmord

else kåss furuseth bok

Furuseth sit ved spisebordet i leiligheita si i Oslo. Ho var så glad for prisen, og ho takka alle dei som har vore med i programmet hennar. Eigentleg så er det akkurat det same som eg uroar meg for no, utanom mobiltelefonen då. Med åra veks også idealisten i ho. Fingrane glir fort over tastaturet på Macbooken mens ho fortel kor raskt ho pleier å svare på mail. Etterkvart blei korpsuniformen bytta ut med ei kåpe i kordfløyel og dreadlocks. Forlagets omtale: Else går til psykolog består av to år med samtaler mellom den nevrotiske og pratsomme Else og terapeuten hennes.

Next

Else Kåss Furuseth fekk gullrutepris for å snakke om sjølvmord

else kåss furuseth bok

­ Else Kåss Furuseth ble tildelt Mental helses Åpenhetspris for 2018 på Verdensdagen for psykisk helse. In this podcast, the beloved comedian, Else Kåss Furuseth, invited Norwegian celebrities to funny, unfiltered and honest conversations about their lives. Mange snakker så negativt om internett og sosiale media, men det er jo ei gåve! Tre deltidsjobbar Etter to år på Blindern begynte Else å studere Art Direction på Westerdals. Foto: Privat — Eg var ikkje god nok til å spele teater Då Else var 20 år, hadde ho nettopp fullført eit år på Romerike folkehøgskule og var nyinnflytta på Adamstuen i Oslo. Fram til eit halvt år sidan budde ho til og med i den same leilegheita.

Next

Ramona

else kåss furuseth bok

. Ufiltrert Unfiltered is a branded podcast made for Coop Kaffe — a coffee brand distributed throughout the Coop stores in Norway. Komikaren meiner ho ikkje er like engsteleg no lenger, noko ho kan takke alderen for. Cecillie Ramona Kåss Furuseth ble født 12. I tillegg jobba ho som vakmester i bygarden ho budde i, instruktør i eit barneteater og vaska eit eigedomsmeklarkontor.

Next

Else Kåss Furuseth fekk gullrutepris for å snakke om sjølvmord

else kåss furuseth bok

Då to passasjerfly flaug inn i World Trade Center i New York var Else 21 år og uroleg for kva angrepet ville bety for verda. Eg gløymte heilt av at det hadde motsatt effekt, ler Else. Hun vokste opp på Jessheim i Ullensaker med mor Nina, far Kristian, bror Lars Kristian og søster Elisabeth Else. We also made three radio commercials for Coop Kaffe including snippets from the podcast in addition to Coop publishing the podcast through their own website. Along with the podcast we made seven videos with Else, which Coop published through their SoMe-channels, each to significant high view numbers. Else er humorist, mens Ramona jobber med en annen type underholdning. Tok til tårene I fjor invitertenærare 1.

Next

Else går til psykolog (ebok) av Else Kåss Fur

else kåss furuseth bok

Eg et litt mindre Peppes Pizza òg, fortel ho. In addition to Coop Kaffe sponsor clips at the beginning and end of each episode, the unmistakable sound of coffee drinking was present throughout the podcast. Ho sjenker kaffi i to krus og nippar til ein porselenskopp som er forma som ein knøvla plastikkopp. Programmet går hver søndag 12-14. Ho uroa seg for at ho alltid var forelska, om ho klarte å levere skuleoppgåver innan tidsfristen og at dei blei levert på rett plass.

Next

Ramona

else kåss furuseth bok

Då komikaren vart etter prisutdelinga laurdag, tok ho til tårene. Else unnskyldar seg for å svare på ein epost. Mens ho gjekk på Blindern stilte ho til val i studentpolitikken med slagordet «Kvinner høyrer heime… bak kateteret». Sjølv om ho er treig til å vaske, er ho kjapp på dataen. Eg er for eksempel veldig fascinert av kongefamilien.

Next

Else går til psykolog

else kåss furuseth bok

Mykje tankeplass gjekk også til kva ho skulle bli og kva ho skulle ha til middag. Dekorasjonen av leilegheita hennar stadfestar denne fascinasjonen, som også strekk seg til over Atlanteren. Difor hadde eg med godteri for å bestikke dei. Selv om hans identitet er ukjent, har vi en snikende følelse av at hun er Kim Jong-Uns ukjente elskerinne. Eg ville ha det gøy og lage noko gøy. Ramona og Else er to forskjellige blad Kåss Furuseth.

Next

A N T I

else kåss furuseth bok

Det er en bok som åpner døren til terapirommet, et rom heftet med mange myter og feiloppfatninger, og som med vidd og en god porsjon alvor reiser et spørsmål som er like personlig som … det er allmennmenneskelig: Hva bør vi bør vi snakke om, og hva er det lurest å la ligge? Sidan eg ikkje var god nok til å gjere teater sjølv ville eg heller skrive om det, fortel Else. Faktisk er eg ganske treig enno. Me veit at ytringsfridomen er på plass og me kan skrive og dele det me vil, no må me berre læra oss korleis me skal vera gode menneske på slike plattformar. Verda er også lik, meiner ho. Det er en bok som åpner døren til terapirommet, et rom heftet med mange myter og feiloppfatninger, og som med vidd og en god porsjon alvor reiser et spørsmål som er like personlig som det er allmennmenneskelig: Hva bør vi bør vi snakke om, og hva er det lurest å la ligge? Foto: Ragnhild Sofie Selstø — Eg var òg skikkelig nerdete, og den nerden sit i meg enno.

Next