Enkla vardag. Recept vardagsmat 2019-11-22

Recept vardagsmat

enkla vardag

Neira hade precis rymt ut från lekhagen, men hamnade tillslut i husses trygga famn. Jag älskar överraskningar, och det behöver inte vara några stora saker, utan bara det att det är en överraskning gör mig så pirrig. Lilla My flyttade med oss och är en underbar liten kisse. Jag hoppas ni som undrar fått svar nu. I förrgår var jag som jag skrev igår hos min dotter, och hennes underbare sambo och de små skatterna.

Next

Recept vardagsmat

enkla vardag

Njut av våren och här ska vi få några riktigt fina dagar framöver. Dock var jag lite för dåligt klädd, hade alldeles för kalla stövlar och hade ingen tjocktröja på mig under jackan, så jag frös nästan från start. Ställ i ugnen ca 30 min eller till den fått fin färg Och garnera med resten av skaldjuren Servera med sallad och ett gott vin. Ha en fin fin dag, nu mot jobbet Kram Helena Innehåller annonslänkar till Gina, Boozt, Kicks Hej på er! Släden hade tre olika bromsanordningar för att säkerhetsställa färden för oss som satt på. Idag är en dag, då jag inte hinner något, så det får tyvärr bli ett superkort inlägg, men jag kommer igen i morgon. Ikväll blir det att gå till sängs tidigt och i morgon måste jag få sova ut.

Next

Tankar i min enkla vardag

enkla vardag

Betala med kortet direkt i butiken eller på nätet. Sju minuter till Göteborgs paradgata Avenyn och fem minuters gångväg till Slottskogen. Fick höra strax jag kom över tröskeln att jag såg trött ut, konstigt. De besöker sina kunder enligt samma schema och genomför samma insatser som tidigare. Med Enkla sparkontot binder du inte ditt sparande på något sätt. Jag är verkligen en Ja sägare, hänger oftast med på de flesta roligheter som dyker upp, eftersom jag mår bra av sociala sammanhang.

Next

Banktjänster med Enkla vardagen

enkla vardag

Den här kvällen hade det kkommit en del snö och det var verkligen glashalt på vägarna, men den lilla snön varade inte länge för nu är den borta igen och snödropparna har kommit upp. . Nu var det länge sedan sist och jag trodde att det inte skulle bli något mer skrivande här. Inställd Kretaresa blev resultatet av detta. Jag kämpade i dag när hjulen grävde i snösörjan och ibland slirade jag så bakhjulet nästan var före framhjulet. Härifrån har mormor och jag legat på hölasset och hållit fast oss i blåa repet som spändes längs med hölasset när det skulle köras hem till Enafolk och vi sjöng, såg på den blåa himlen och tittade om den jämngamla pojken vid Roskulla hade sina kalsonger på torkstrecket.

Next

Helenas enkla vardag

enkla vardag

Kram Helena Ni når mig: helena. Jag har inte hunnit det än, men jag längtar till man kan sitta ute på bron med sin kaffekopp och bara känna värmen från solen. Det här blir ett sätt att hålla skrivandet och allt vad det medför igång. Då slog den bedövande tröttheten in och jag satt mest och vaggade på stolen och klippte med ögonen. Internetbanken och mobila tjänster Internetbanken och våra appar når du dygnet runt för att kolla saldo, betala räkningar eller göra andra ärenden.

Next

Recept vardagsmat

enkla vardag

Vad jag vill säga med det är: Spar på krutet. Annars har snarkningarna blivit mycket mindre sedan jag gått ner lite i vikt. Ha det gott Kram Helena Hej hej! Zeb satt i min famn vid köksbordet i dag och blev matat med denna härligt gröna sak, han är rolig han. Tur det inte blev så sent, för ikväll väntar jobb och då är det ju bra om man är fräsch i skallen. Ja, herregud — det blir ju faktiskt jul ändå, vare sig du vill eller inte.

Next

Snabba vardagsrecept

enkla vardag

Jag hade tänkt cykla till farmor i kväll men jag förstod min gräns, jag kan inte hålla på och pusha mej till saker hela tiden fast jag nu går runt med dåligt samvete för att det snart är en vecka sen jag sist var dit. De har tagit mej till många hörn i världen och flera generationer bakom. Cyklade hem till fammo i kväll och satt en stund med henne. Bara några kilon och några rynkor fler men visst kände vi igen varandra. Tyvärr blev Henrik väldigt allergisk så vi blev tvungna att hitta ett nytt hem till henne.

Next

Gunillas enkla vardag.

enkla vardag

Jag har kollat länge efter en ny kappa, med snygg krage, så när jag hittade den som det är 50% rabatt på, så kan jag inte låta bli att fundera på om den är värd att inhandla, för visst kan man ha kappa länge till. Vi har inte bråttom utan det får ta sin lilla tid- Vår fina Lilla My. I kväll kommer jag att somna gott. Ta den enkla vägen ut när det vankas middag den närmsta veckan. Jag är ju sådan att jag använder mina kläder även till vardags, ja kanske inte det allra festligaste, men eftersom jag sällan går på lokal och jag gillar att känna mig klädd, så använder jag mina kläder så mycket jag kan. Detta var verkligen magi, skulle kunna stått och kollat på denna utsikt hur länge som helst.

Next