Erikshjälpen åkarp. Skänk en vara 2019-11-27

Kafépersonal till Farbror Eriks Kafé i Åkarp

Erikshjälpen åkarp

Karins vision är att tillgång till mensskydd inte ska vara ett problem för någon. I kaféet har vi dagen till ära tagit in extra julstämning med lussekatter. Jag dammade av mig själv jag vet inte hur många gånger från böset som hamnade på jackan… Men ja, hehe. Så har du gåvor som är hela och rena och bor i Åkarp och Malmö med omnejd så ring oss på tel 040-430017 och välj tonval 2 mån-fre kl 10-16 lunchstängt kl 12-13 så får du hjälp av någon av våra trevliga telefonister. Tack för din gåva på förhand! Jag är även snart färdigutbildad förskollärare. Detta fluffiga akrylgarn kändes alltså helt rätt. Här kan du handla unika godbitar som dessutom är klimatsmarta- återbruk leder ju till en mer hållbar värld.

Next

Erikshjälpen Second Hand Åkarp, Lundavägen 51, Åkarp (2020)

Erikshjälpen åkarp

Sammanlagt plus en till pocket som jag skickat iväg i en bokbytar-grej jag ska skriva om snart gav jag 121 kronor för alltihop. Ofta önskar jag att livet kunde vara lite lugnare och enklare. Så passa på att köpa en snygg kruka och samtidigt stödja kvinnor och hållbarhet! Åkarp Välkommen till vår fina butik och kafé! Överskottet från försäljningen går till vårt arbete för att fler barn ska få en ljusare framtid. Läs mer om vårt arbete i Bangladesh här erikshjalpen. Vill du boka en artist eller kanske anordna en egen konsert till förmån för Erikshjälpen? Först ut är de här böckerna. Men nu när jag kan gå i skolan finns det nya möjligheter.

Next

Erikshjälpen Åkarp Second Hand • comm.landolakesinc.com

Erikshjälpen åkarp

Come and join in one of our stores and become part of a proud movement that has been accelerating since 1929. Butiken ligger ju dessutom alldeles i närheten av julmarknaden i Jakriborg, Hjärup, så ni kan slå många julflugor i en smäll! Vi ser fram emot att få välkomna dig till oss! Botanisera bland välkända som , , , , och. Ring oss så hämtar vi gärna det du vill skänka. Tillsammans kan vi göra skillnad! Allra helst skulle jag bo i ett litet hus med stor trädgård, men för tillfället håller jag mig till krukväxter i en lägenhet. Jag hittade också den här ramen, som jag tyckte var så himla fin! Vi säljer det mesta inom second hand, hemtextil, husgeråd, elartiklar, tavlor, leksaker, möbler med mera. Som en del av Erikshjälpen Åkarp är det viktigt att du kan famna människor av alla slag. Och sist, men absolut inte minst, fick jag med en anslagstavla hem! I Kenya har 65 procent av landets kvinnor inte råd att köpa mensskydd, istället används allt från tygtrasor till löv för att absorbera blodet.

Next

Erikshjälpen Åkarp Second Hand • comm.landolakesinc.com

Erikshjälpen åkarp

Var inte blyg med att göra slag i saken och höra av dig med dina tankar och idéer. Send us your application and we look forward to welcome you to the team! Vill du läsa mer om mig och bloggen, så finns det mer att läsa i fliken längst upp till vänster på sidan som heter 'Om Bea'. Vi säljer allt du kan tänkas behöva och vilja ha som hör julen till. I morgon är sista butikstorsdagen för i år?! För ett tag sedan var vår Generalsekreterare Daniel Grahn på plats och fick se vilken skillnad arbetet gör för barn som Alpona. Vi tror att du som söker har intresse för människor, trivs i de fasta arbetsuppgifter som du löser i en positiv ande och med personligt engagemang. Skåpet är ett gammalt medicinskåp, från den tiden då Johannas man Adams morfar sålde läkarutrustning.

Next

Erikshjälpen Second Hand Åkarp, Lundavägen 51, Åkarp (2020)

Erikshjälpen åkarp

Mina händer pillar ständigt med något, och allra helst skapar jag textilt. S vi bjuder på glögg och pepparkakor! Fyllde den för ett par kvällar sen med det här enkla motivet. Nu kan du ringa och boka hämtningstid två timmar längre per dag!! Detta är tionde året jag bloggar, och här får ni följa med i vardagen, se vad jag skapar på, och läsa om sånt jag tänker på. Erikshjälpen Åkarps julmarknad startar på lördag 9 nov kl 11:00. Både att hitta egna och att titta på andras. Som går dina pengar till där det bäst behövs. Alla i kafégruppen jobbar i pass och efter ett studiebesök får du kontakt med den kaféansvariga som lägger in dig i schemat utifrån vad som fungerar för dig.

Next

Erikshjälpen

Erikshjälpen åkarp

Och det var de senaste loppisfynden jag fått med mig hem! Man En stilig hatt eller fluga till festen. I första hand behöver vi folk i gåvomottagningen, kaféet, kassa och butiksvärdar på lördagar. Här arbetar vi för att ge barn en trygg plats att vara på men också för att skapa medvetenhet kring riskerna för människohandel och vart man ska vända sig om ett barn försvinner. Vill du bli volontär hos oss?! Jag är Beatrice, men jag kallas oftast för Bea. Vi möter kunder från alla livets håll och i livets alla skeden. Eller nästan, för när jag skriver detta har jag faktiskt fyndat lite idag.

Next

Erikshjälpen Åkarp Second Hand • comm.landolakesinc.com

Erikshjälpen åkarp

Vi arbetar, med hjälp av pengar från Postkodelotteriet, för att synliggöra barnen i samhället, bryta deras utanförskap och ge dem möjlighet att utvecklas till sin fulla potential. Du är noggrann och mån om att hygienen och kaféet tar sig bra ut. Genom Erikshjälpens kontaktnät och kanaler kan ert event synas och kanske kan en insamling av något slag ge ett extra djup och mening till eventet? I Rumänien arbetar Erikshjälpen bland utsatta barn och familjer och du kan stödja genom att bli. Älskar att fynda pocketböcker i nyskick. Om du har frågor eller förslag, kontakta gärna vår kundservice.

Next

Erikshjälpen Åkarp Second Hand • comm.landolakesinc.com

Erikshjälpen åkarp

Hos Erikshjälpen Second Hand Åkarp välkomnas den som har lite extra tid över! Vi finns på Lundavägen 51 i Åkarp. Erikshjälpen och Childhood har sedan 2017 jobbat hårt för att sprida kunskap om varför barn inte bör växa upp på barnhem eller institutioner. Istället bör man utveckla och förbättra förebyggande insatser med tidigt stöd till utsatta familjer samt utveckla olika typer av familjeplaceringar för de barn som inte kan bo kvar med sina föräldrar. Självklart hittar du klappen i någon av våra butiker. Fattade ingenting, men den var tvungen att följa med hem. So whatever interest you have - service, clothes, furniture etc. Oavsett vem du är eller vem du vill bli hittar du alltid en oväntad match i vår garderob.

Next

Erikshjälpen Second Hand Åkarp, Lundavägen 51, Åkarp (2020)

Erikshjälpen åkarp

Av sånt där jag hade hemma, gammalt papper ur nåt ritblock med tre papper kvar och en favoritpenna. Men den här burken ändå! Loppis-letandet är typ det enda jag orkar just nu, så jag kommer kanske hem med lite mer än jag borde, eh…. Du är en lagspelare och kan samarbete med andra. Men den är ju onekligen vacker oavsett. I vår finfina secondhand-butik har vi ett välbesökt kafé och söker dig som vill vara med att få det att bli kundernas lilla smultronställe i Åkarp. Du kan ta dig hit med buss 130 till hållplats Alnarpsvägen, men det finns bra parkering och cykelställ med. Through our daily work in selling secondhand goods we support children world wide.

Next

Second hand kläder till män

Erikshjälpen åkarp

Kom och fynda samtidigt som ni handlar hållbart och bidrar till en lite bättre värld. . Tack Musikhjälpen för att ni lyfter en sådan stor och viktig fråga. Ska bara lista ut vad som ska få ligga i den. I så fall är du förmodligen inte ensam.

Next