Erikshjälpen örebro. Erikshjälpen Second Hand Örebro 2019-11-28

Erikshjälpen Second Hand Örebro, Åbyvägen 1, Örebro (2020)

erikshjälpen örebro

Filmen är en återanvänd favorit från förra året. När du lämnar dina saker hos Erikshjälpen är du med och hjälper barn ute i världen. Second hand-butikerna, projektverksamheten för barns rättigheter runt om i världen, Skandinaviska Läkarbanken och materialbistånd. I Rumänien arbetar Erikshjälpen bland utsatta barn och familjer och du kan stödja genom att bli. Allt överskott från vår butik hjälper utsatta barn och familjer att forma en trygg framtid! Vid kassan i vår butik kan du köpa en extra julklapp för 40kr - en julklapps-etikett! Dessutom är du med och bidrar till en bättre värld för våra barn! Organisationen bedriver över 100 projekt i cirka 25 länder till förmån för utsatta barn. Det finns olika kanaler för dig som vill inspireras av Second Hand delar nyheter från butiken på sin sida.

Next

Erikshjälpen Second hand

erikshjälpen örebro

På så sätt är butiken en viktig social knutpunkt och så mycket som möjligt av omsättningen blir till hjälp för fattiga och utsatta. Tack vare det kortet har Erikshjälpen fått en gåva till sitt viktiga arbete för att skapa en bättre och mer hållbar värld för barnen. Erikshjälpen Second Hand vill även erbjuda människor gemenskap, arbetsträning och praktik för att hitta vägar till personlig utveckling. Samtliga presenter går att köpa second hand! Välkommen imorgon torsdag mellan 12-18! Tillsammans med många andra organisationer och företag står Erikshjälpen Second Han. Vi bjuder alla barn på fika i vår entré. Som biståndsorganisation har Erikshjälpen funnits i 65 år. .

Next

Second Hand

erikshjälpen örebro

Alla varor som säljs är skänkta. Både i Sverige och ut över världen. Nästa måndag är vår butik och fulladdade med unika erbjudanden, och vi har extraöppet mellan kl. Du kan läsa bloggen , som älskar att shoppa med hjärna och hjärta! Erikshjälpens verksamhet står på flera ben. Vill du vara med och göra en meningsfull insats, kontakta Pija Karlsson på 073-600 92 88 eller. Du stödjer en viktig verksamhet genom att handla hos oss, allt överskott från våra butiker hjälper fler barn att få en bättre framtid. Örebro Vår fina butik hittar du i Bistaområdet.

Next

Erikshjälpen Second Hand Örebro, Åbyvägen 1, Örebro (2020)

erikshjälpen örebro

Söker du inspiration för vad du ska ge pappa i farsdag present? Verksamheten i butiken bedrivs till stor del med ideella krafter, men även genom ett samarbete med Arbetsförmedlingen som placerar arbetslösa i butiken genom olika arbetsmarknadsprojekt. Vi har fyllt butiken med julprydnader, tomtar, ljusstakar, dukar och mycket mycket mer. Våra öppettider Dag Butik Inlämning Måndag Stängt 10:00 - 14:30 Tisdag 12:00 - 18:00 12:00 - 18:00 Onsdag Stängt 10:00 - 14:30 Torsdag 12:00 - 18:00 12:00 - 18:00 Fredag Stängt 10:00 - 13:00 Lördag 10:00 - 14:00 10:00 - 14:00 Stängt röda dagar Stängt Stängt Söndag Stängt Stängt. Lindesberg Välkommen till vår butik. Allt vilar på den grund som Erik Nilsson en gång startade.

Next

Erikshjälpen Second Hand Örebro, Åbyvägen 1, Örebro (2020)

erikshjälpen örebro

Hela dagens kassa går till Erikshjälpens arbete för att barn i Kambodja ska få gå i skola. . Imorgon lördag har vi öppet mellan 10-14, välkommen! Välkommen imorgon torsdag mellan 12-18! Second Hand-Nyheter Packa för vinterpicknick. Möbler, husgeråd och kläder blir till nya brunnar, hälsovård och utbildning. Hos oss kan du hitta det lilla extra som du har sökt länge efter.

Next

Second Hand

erikshjälpen örebro

Genom att du skänker dina saker till oss hjälper du ett lokalt arbete för ungdomar. Just nu har vi samlat några julklapps-tips vid entrén längst fram i butiken för att förenkla för dig! Som går dina pengar till där det bäst behövs. Hitta din butik För ytterligare information om tider och annan information kring insamling av möbler, välj ovan eller på. Våra öppettider Dag Butik Inlämning Måndag Stängt 10:00 - 16:00 Tisdag Stängt 10:00 - 16:00 Onsdag 12:00 - 18:00 12:00 - 18:00 Torsdag Stängt 10:00 - 16:00 Fredag Stängt 10:00 - 14:00 Lördag 10:00 - 14:00 10:00 - 14:00 Söndag Stängt Stängt Röda dagar Stängt Stängt. Second hand är det nya svarta — extraöppet på White Monday Sofia Denzler Kommunikatör Tänk second hand i första hand och återanvänd istället för att slänga — för att ta hand om planetens resurser.

Next

Second Hand

erikshjälpen örebro

Genom den får barnen undervisning, lär sig om sina rättigheter och får redskap för att själva kunna påverka sin framtid! Nästa måndag är vår butik och fulladdade med unika erbjudanden, och vi har extraöppet mellan kl. Vi är så stolta över alla medarbetare som finns i vår verksamhet. Det handlar om cirkulär ekonomi. Så många nya kunder, volontärer och gåvogivare har hittat till oss under året. Nästa måndag är vår butik och fulladdade med unika erbjudanden, och vi har extraöppet mellan kl. Det handlar om cirkulär ekonomi. Mycket har patina eller är märkt tidens tand på ett eller annat sätt! Det finns många parkeringsplatser framför butiken.

Next

Lindesberg

erikshjälpen örebro

För information om öppettider mm, läs mer på. Erikshjälpen s affärsidé är att sälja skänkta varor som genererar medel till via Erikshjälpen eller samarbetspartners. Allt du hittar i vår butik har skänkts till oss av generösa gåvogivare. Nygamla möbler, udda kuriosa och stilsäkra modetips. När du lämnar dina saker hos Erikshjälpen är du med och hjälper barn ute i världen. Vill du veta mer redan nu kan du prata med oss i butiken eller läsa mer på erikshjalpen.

Next