Europris vollebekk. Europris Vollebekk, Brobekkveien 52, Oslo (2020) 2019-11-30

Butikksjef

europris vollebekk

Ulykker og plutselig sykdom skjer ofte langt fra nærmeste sykehus. Di rolle som trainee Du vil bli kjent med og bidra til utvikling av løysingar som blir brukt av heile landets befolkning, løysingar som vårt samfunn er avhengig av. Dersom du ikkje har brukar kan du registrere deg her. Merk at det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle tjenester gjennom høyt faglig fokus i alle ledd. Du har sterk interesse for teknologi, er kreativ og initiativrik.

Next

Butikksjef

europris vollebekk

Vi kan gje deg ein spennande start på karrieren di i eit innovativt og lærerikt miljø. Du vil få muligheten til å møte mange hyggelige mennesker, lære masse om akutthelsetjenesten og ideell sektor og om ønskelig vil du også få mulighet til å reise i hele Norge,. Det står vanlige åpningstider på din butikk, så åpningstider i julen og under der, finner du informasjon om fyrverkeri. Vi tilbyr:Fast, konkurransedyktig timelønn2-5 arbeidsdager i ukenEn meningsfull jobbArbeidserfaring fra markedsarbeid i en av Norges største ideelle organisasjonerOpplæring og arbeidserfaring innen salg og organisasjonsarbeidGode kollegaer i et bra arbeidsmiljø der alt vi gjør handler om å redde liv og helse. Europris er en butikkjede med 192 lavprisvarehus over hele Norge. Du kan jobbe sjølvstendig, men også i team og på tvers av fagmiljøa.

Next

Europris Vollebekk, Brobekkveien 52, Oslo (2020)

europris vollebekk

Vi tilbyr en variert arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver. Ved spørsmål om stillingen kontakt distriktssjef Jan Egil Omdal tlf. Me søker primært kandidatar med fullført mastergrad innanfor retningane robotikk, kybernetikk eller software engineer. Teen får du flere smakfulle varianter fra flere merkevarer. Som feltverver i Stiftelsen Norsk Luftambulanse vil du jobbe i team. Trenger du påfyll, ting til å dekke nyttårsbordet med, små artige ting til pakkeleken eller er du ute etter fyrverkeri? Regional koordinator, Emilie Tingstad på telefon 95946796 eller på e-post emilie. Vi kan gi deg konkurransedyktig løn og moglegheit for fast tilsetting.

Next

Butikksjef

europris vollebekk

Du får eigen mentor som syter for di faglege og personlege utvikling. Du har høg arbeidskapasitet og ønskjer å bidra positivt til vårt gode arbeidsmiljø. Vi driver målrettet miljøarbeid med fokus på den enkeltes evner og ressurser, og er opptatt av at våre tjenestemottakere skal ha en meningsfull hverdag som er individuelt tilpasset. En dynamisk, variert og spennende arbeidsdag, der du tidlig blir involvert i daglige arbeidsoppgaver Et tverrfaglig nettverk med andre traineer Faglig og personlig utvikling En mentor som følger deg opp Et unikt innblikk i mangfoldet næringslivet i Vestland har å by på Hvem er du? Vi tilbyr produkter god kvalitet og ekstremt lave priser. Di rolle i eit av våre team vil bli definert ut frå dine kunnskaper, interesserer og våre pågåande prosjekt. Hos Europris har vi et stort utvalg av og både hva gjelder smaker og ulike merkevarer.

Next

Butikksjef

europris vollebekk

Hva skal du jobbe med? På sommeren vil det være muligheter for å jobbe fulltid dersom det skulle være interessant og bli med på reiser rundt i landet. Du får eigen mentor som syter for di faglege og personlege utvikling. Eventyrleg utsikt, kajakk i kjellaren og aktivitetar både i og etter arbeidstid gjer at me har god kontinuitet i ein bransje prega av det motsatte. Vi søker derfor engasjerte og nytenkende personer, som har lyst til å være med som positive medarbeidere i boligen. Kva kan vi gje deg som Trainee? Du er ein engasjert og framsynt person som ønskjer å gjere ein forskjell, og som på sikt kan bli ein god leiar. Vi kan gje deg ein spennande start på karrieren di i eit innovativt og lærerikt miljø. Du kan jobbe sjølvstendig, men også i team og på tvers av fagmiljøa.

Next

Europris Vollebekk, Brobekkveien 52, Oslo (2020)

europris vollebekk

Dersom du kjenner deg igjen i flere av følgende punkter, kan du være akkurat den vi er på jakt etter:Du er over 18 årDu kommuniserer godt på både norsk og engelskDu har erfaring fra- eller har gode evner innen salg, innsamling eller direkte kundebehandling. Siden 1978 har Stiftelsen Norsk Luftambulanse jobbet for en stadig bedre pasientbehandling utenfor sykehus og for å bringe den beste behandlingen raskest mulig ut til pasienten. Du har høg arbeidskapasitet og ønskjer å bidra positivt til vårt gode arbeidsmiljø. Som Framtidsfylket Trainee får du Ein spennande jobb og eit nettverk med andre traineear i bedrifter i Sogn og Fjordane Fagleg og personleg utvikling Innsyn i eit mangfaldig næringsliv som for få kjenner til Fire traineesamlingar og ein utanlandstur Felles krav til alle som søkjer stilling som Framtidsfylket-trainee Minimum bachelor eller mastergrad Maksimalt tre års arbeidserfaring etter enda studium Norsk som arbeidsspråk - munnleg og skriftleg Tilsetting: August 2020 til august 2021. Så uansett om du er en kaffedrikker eller foretrekker te vil du finne noe du liker hos oss. Trenger du påfyll, ting til å dekke nyttårsbordet med, små artige ting til pakkeleken eller er du ute etter fyrverkeri? Normal arbeidstid er ukedager fra 15:00 - 21:00, lørdag 11:00 -1700. Stiftelsen Norsk Luftambulanse er hovedsakelig finansiert av private givere og vi jobber kontinuerlig med å tiltrekke oss enda flere givere.

Next

Vollebekk

europris vollebekk

Pynt opp stuen med pynteputer, pledd, løpere, stolputer eller ta det med deg på tur når du skal ut på kaldere dager eller kvelder. Din informasjon er trygg hos oss, og du kan lese mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger i. Dette er en stilling som passer bra for deg som er på utkikk etter en flott jobb å ha ved siden av studiene dine eller bare søker en givende ettermiddagsjobb. Du har høg arbeidskapasitet og ønskjer å bidra positivt til vårt gode arbeidsmiljø. I tillegg til vikarer som ønsker å jobbe som medlevere, søker vi også etter vikarer som kan jobbe natt. Det står vanlige åpningstider på din butikk, så åpningstider i julen og under der, finner du informasjon om fyrverkeri.

Next

Europris Vollebekk, Brobekkveien 52, Oslo (2020)

europris vollebekk

Kva kan vi gje deg som Trainee? Prøv også vårt eget merke Luxus - deilig kaffe til vår laveste pris. Vi kan gi deg konkurransedyktig løn og moglegheit for fast tilsetting. Du har sterk interesse for teknologi, er kreativ og initiativrik. Du trives godt i samtale med andre menneskerDu liker å reiseDu er ansvarsfull og påliteligDu er resultatorientertDu har lyst og vilje til å representere en sterk og populær merkevareDu har lyst til å jobbe hardt for å oppnå både teamets og egne målsetningerDu har mulighet til å jobbe ettermiddag og kveld, to til fem dager i uken. Vi kan gi deg konkurransedyktig løn og moglegheit for fast tilsetting.

Next

Europris

europris vollebekk

Arbeidsoppgavene består i hovedsak i å overbevise private givere til å støtte Stiftelsen Norsk Luftambulanse med et månedlig valgfritt beløp, og den primære arbeidsteknikken vil være å gå dør til dør, samt å stå på stands i blant. Reisetid og matpenger ved lengre reiser tilkommer. Sjekk om og når din butikk selger fyrverkeri. Du er ein engasjert og framsynt person som ønskjer å gjere ein forskjell, og som på sikt kan bli ein god leiar. Du vil jobbe som trainee hos oss i eitt år — frå august 2020 til august 2021. Se gjerne vår eller våre dersom du er en tedrikker. Europris har suksess og vi er i rask vekst.

Next

Vollebekk

europris vollebekk

. Vi kan gje deg ein spennande start på karrieren di i eit innovativt og lærerikt miljø. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres i våre interne systemer og slettes når boligprosjektet avsluttes. Du har sterk interesse for teknologi, er kreativ og initiativrik. Du kan jobbe sjølvstendig, men også i team og på tvers av fagmiljøa. Som medlever vil du oppleve både dager med mye aktivitet utenfor boligen, og andre dager hvor mye tid tilbringes i boligen.

Next