Evidensia oulu. Evidensia hiring Eläinlääkäri Pohjois 2019-11-24

Oulun Eläinklinikka

evidensia oulu

Lisätietoa tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Anssi Tast, sähköpostitse anssi. Eläinsairaala Vettori on Varsinais-Suomessa, Raisiossa toimiva Suomen toiseksi suurin, yksityinen eläinsairaala. Haemme Eläinlääkäriasema Evidensia Turkuun kokenutta ja reippaalla asenteella varustettua klinikkaeläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. The local clinicians who initially identified a need for the facility drove the process. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. .

Next

Evidensia hiring Päivystyseläinlääkäreitä Eläinsairaala Vettoriin, Raisioon in Oulu, FI

evidensia oulu

Työyhteisömme on avoin ja mukava, tulevat kollegasi osaavia ja ammattitaitoisia. Lisätietoa tehtävästä antaa klinikkamanageri Pauliina Kotamäki, puhelimitse 050 37 22 725 tai sähköpostitse pauliina. Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavan tiimin sekä toisiaan ammatissa tukevan työyhteisön. Valittavan henkilön tulee olla valmis klinikkaeläintenhoitaja ja olisi suotavaa että sinulla on jo työkokemusta alalta. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä omassa työssään. Uusi eläinsairaala palvelee lemmikkipotilaita laajasti koko Pohjois-Suomen alueella ja tarjoaa koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen.

Next

Evidensia hiring Klinikkaeläintenhoitaja Evidensia Turkuun in Oulu, FI

evidensia oulu

Jos et löydä verkkoajanvarauksesta sopivaa toimenpidettä tai aikaa, olethan meihin yhteydessä puhelimitse. Olit sitten vastavalmistunut tai jo pidemmälle kouluttautunut, ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää! Etsimme reilua, kollegoidensa rinnalla pysyvää ja esimerkillään johtavaa esimiestä, joka toimii klinikan kasvoina sekä kollegoille että asiakkaille. Evidensiassa saat ammatillisen työyhteisön, hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi sekä laajan, maanlaajuisen ja kansainvälisen kollegaverkoston. Valitse alta oma Evidensia-eläinlääkäriasemasi ja varaa aika! Oppisopimuspaikkaa meillä ei valitettavasti ole tällä hetkellä tarjota. Eläinlääkäriasema Evidensia Turku on hyvin varusteltu klinikka Aurajoen rannassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Next

Oulun Eläinklinikka

evidensia oulu

Hallinnollisten teht√§vien lis√§ksi odotamme sinun tekev√§n aktiivisesti praktiikkaa. Tarjoamme ennaltaehk√§isev√§n terveydenhuollon lis√§ksi r√∂ntgen-, ultra√§√§ni- ja laboratoriopalvelut, hammashoidot ja pehmytosaleikkaukset. This is one of the mega-trends ‚ÄĒ that people are humanising pets. Oulun El√§inklinikka on yksil√∂llisen ja laadukkaan palvelun tarjoava el√§inl√§√§k√§riasema. Huomioithan, ett√§ mik√§li varattu aika ei riit√§ kaikkiin lemmikkisi tarvitsemiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin, varaamme n√§ille uuden ajan. Kansankatu 48, Oulu - El√§inl√§√§k√§ri, Hyvinvointi ja hoitolat Uusi, yksityinen, oululainen, laajaa osaamista vaativien pienel√§insairauksien hoitoon erikoistunut klinikka Oulun keskustassa. Lis√§tietoa teht√§v√§st√§ antaa klinikan johtaja Marja-Leena Iv√©n, s√§hk√∂postitse marja-leena.

Next

Evidensia hiring Eläinlääkäri Pohjois

evidensia oulu

Haku päättyy 2020-01-31 Yhteyshenkilö Klinikkamanageri Pauliina Kotamäki Yhteystiedot pauliina. Meiltä löytyy nykyaikainen laitteisto ja huippumukavat työkaverit. Haemme Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan hampaiden hoitoon perehtynyttä tai siitä erityisesti kiinnostunutta eläinlääkäriä kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Peruseläinlääkäripalvelujen lisäksi palveluihimme kuuluvat myös mm. Olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja kiinnostunut kehittämään osaamistasi eteenpäin. We have to handle them in a very sympathetic way always, and we have to understand that our pet owners love their pets. Töitä teemme kahdessa vuorossa arkisin ja työvuorot ovat kello 7.

Next

Evidensia hiring Eläinlääkäri Pohjois

evidensia oulu

Persoonlijke ontwikkeling is daarnaast zeer belangrijk. Onze klinieken zijn volledig uitgerust met moderne faciliteiten. Huomioithan, että mikäli varattu aika ei riitä kaikkiin lemmikkisi tarvitsemiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin, varaamme näille uuden ajan. The hospital was needed, in part, because there has been an obvious and increasing demand for facilities that are open all day, every day. Hyvät ihmissuhdetaidot ovat tärkeät suuressa työyhteisössä, joten odotamme sinun olevan yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluorientoitunut.

Next

Ajanvaraus eläinlääkäriasemalle

evidensia oulu

Perus terveydenhuollosta vaativiin ortopedisiin leikkauksiin. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Eläinsairaala Evidensia Oulu on nykyaikaisesti varusteltu täyden palvelun päivystävä eläinsairaala. Onnistuneesta ajanvarauksesta lähetämme kuittauksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat välttämättömät työssä menestymiseen. This is just the start.

Next

Oulun Hevosklinikka

evidensia oulu

Leikkauspotilaat ja tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa j√§√§d√§ hoitoon ymp√§ri vuorokauden. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teht√§v√§ t√§ytet√§√§n heti sopivan henkil√∂n l√∂ydytty√§. Klinikan johtajana vastaat klinikan el√§inl√§√§ketieteellisest√§ ja asiakaspalvelun laadusta. Etsimme klinikan johtajaksi el√§inl√§√§k√§ri√§, jolla on rohkeutta tarttua uuteen haasteeseen ja halua kehitt√§√§ kanssamme klinikkaa korkeatasoisena el√§insairaalana. Dit is de baan, pak 'm! Korkeatasoisten hoitomenetelmien ansiosta lemmikkisi myoŐąs toipuu. Verkkoajanvarauksesta voit varata ajan yleisimpiin palveluihimme.

Next