Ferje molde vestnes. Ferjesamband 2019-11-25

Ruteoversikt

ferje molde vestnes

Lenger ned på sida finner du sida finner du flere ferjeruter for Vestlandet, i tillegg til lenker til andre rutetider for Vestlandet. . Da kan det være greit å få tak i. Sambandet er en del av E39 og skal du kjøre denne veien sørover fra Molde må du først ta ferja til sørsiden av Moldefjorden til Vestnes. . Totalt vert det stilt miljøkrav til fire fartøy i sambandet.

Next

NETT NO

ferje molde vestnes

Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar. Lenger ned på sida finner du sida finner du flere ferjeruter for Vestlandet, i tillegg til lenker til andre rutetider for Vestlandet. Konkurranseutsetjinga byggjer på det grøne skiftet i norsk skipsfart, seier Solvik-Olsen. Avgangen 00:30 fra Tømmervåg blir innstilt på søndager, og avgangen 23:30 fra Tømmervåg på søndag blir fremskyndet til 23:00. Avgangen fra Tømmervåg 06:30 blir likevel ikke innstilt men utsatt til 06:40. Første avgang fra Dryna første juledag er klokka 10:30. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både og , eller en.

Next

.::Ferge Molde Vestnes

ferje molde vestnes

I den nye kontrakten vert det innført krav om avgangar kvart 20. Det vil kreve et stort utviklingsarbeid for å bunkre og drifte et fartøy med hydrogen. Dersom du har e-postadresse kan du. Rute 48 Halsa - Kanestraum: Gjeld A ruta. Både julaften og nyttårsaften fortøyer ferjene tidlig til kai. I skrivende stund trafikkerer Norled samband på Sunnmøre.

Next

Møre og Romsdal

ferje molde vestnes

Det er meldt om høy vannstand i morgen 11. Molde ligger på , nærmere bestemt i Møre og Romsdal. På webstedet finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f. For dem som skal ta ferja fra Dryna, går denne ruta fram til ankomst Brattvåg klokka 15:00. I dag går det to gassferjer i ruta Molde - Vestnes. Forventer å være i gang igjen om ca 3 timer.

Next

Møre og Romsdal

ferje molde vestnes

Turistmagnet Geiranger finner du i dette fylket. Minst to av fartøya skal vera fullelektriske i kontraktsperioden, men innfasing kan koma gradvis. Ferge Molde - Vestnes Ferga mellom Molde og Vestnes driftes av Fjord1. Da kan det være greit å få tak i. Ferjeruter Møre og Romsdal Fjord1 trafikkerer 15 - 20 ferjesamband i Møre og Romsdal, Norled trafikker omkring 6 ferjesamband.

Next

Møre og Romsdal

ferje molde vestnes

Det vert og stilt krav om fartøy drifta på null- eller lågutsleppsteknologi. Dersom noen i Vestnes blir akutt sjuk julaften eller natt til 1. Utviklingsferjen skal gå på sambandet Hjelmeland-Nesvik-Skipavik på rv. I skrivende stund trafikkerer Norled samband på Sunnmøre. Fergetider Møre og Romsdal Selv lange turer med ferge kan være være behagelige og avslappende.

Next

Ferjene tar julepause

ferje molde vestnes

Avgangene 06:30 og 23:30 fra Seivika, og 07:00 fra Tømmervåg blir innstilt på lørdager. Rute 50 Seivika - Tømmervåg: Viser til tidligere utsendt melding om innstillinger I forbindelse med kaiarbeid. Siste avgang fra Aukra til fastlandet disse to dagene er klokka 16. Grunnet meget høy vannstand blir turen fra Kanestrøm 23:30 og fra Halsa 24:00 innstilt. Fylket er kjent for vakker og vill natur. Verdens første hydrogen-ferje Vegvesenet lyser samtidig ut en egen utviklingskontrakt der målet er å få bygd verdens første hydrogen-ferje: — Statens vegvesen utfordrer nå rederier og teknologimiljøer til å lage en delvis hydrogen-dreven ferje.

Next

Flere «grønne ferjer» Molde

ferje molde vestnes

Turistmagnet Geiranger finner du i dette fylket. De er de som vurderer behovet, sier kommersiell leder i Fjord 1, Odd Reidar Ormåsen, til Romsdals Budstikke. Drift av sambandet i ti år inngår i kontrakten. På dette websteder finner du lenker til noen av fergetidene som gjelder i Møre og Romsdal. No vil vi forbetra tilbodet på riksvegferjesambandet Molde — Vestnes i Møre og Romsdal. Ferje Molde Vestnes - fergerute.

Next

.::Ferge Molde Vestnes

ferje molde vestnes

Eller er det spesielle du ikke vil gå glipp av? Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både og , eller en. Siste ferje fra Molde til Sekken julaften går klokka 14. Fjord1 gir oss også mer informasjon om ferger og fergesamband. Fylket er kjent for vakker og vill natur. Fjord 1 har gitt ut en egen tabell over ruteendringer i jule- og nyttårsuka.

Next

AutoPASS for ferje

ferje molde vestnes

Beredskapsferjer Det er beredskap på to ferjestrekninger i fylket. Lenger ned på sida finner du sida finner du flere fergeruter for Vestlandet. Avgangen 06:00 fra Seivika på hverdag blir likevel ikke innstilt men utsatt til 06:10. Da kan det være greit å få tak i. Det gjelder Sølsnes-Åfarnes og Eidsdal-Linge.

Next