Foreca vaasa 10 päivän sää. Sää Suomeen ja ulkomaille 2019-12-02

Sää Suomeen ja ulkomaille

foreca vaasa 10 päivän sää

Poutaa, päivän kuluessa laajalti selkeämpää. Päivälämpötila on etelässä ja länsirannikolla vähän nollan yläpuolella, maan keskiosassa nollan tuntumassa, Lapissa 0. Lähipäivien ennusteen näet tunnin välein ja myöhemmät päivät 3 tunnin välein. Päivälämpötila on maan etelä- ja keskiosassa 0. Sää on enimmäkseen pilvinen, länsirannikolla pilvipeite rakoilee paikoin. Forecan sovelluskehitys ja korkealaatuinen ennustetuotanto rahoitetaan normaalisti mainostuloilla.

Next

Sää Suomeen ja ulkomaille

foreca vaasa 10 päivän sää

Katso myös laajat sääennusteet ja sääkartat Hakusanat: tampere sää, tampereen sää, tampereen paikallissää, tampere sääennuste, foreca sää tampere, foreca tampereen sää, foreca sääennuste tampere, sääennuste 10 vrk tampere, sääennuste 5 vrk tampere, tampere 5 vrk sää, tampere päivän sää. Muodostamastasi suosikkipaikkalistasta näet yhdellä vilkaisulla esimerkiksi kodin, kesämökin ja lomakohteesi säätiedot nykyhetkellä. Periaatteenamme oli tehdä selkein, nopein ja helppokäyttöisin mobiilisääsovellus joka tilanteeseen maailmanlaajuisesti. Sovelluksen mainokset mahdollistavat palvelun käytön veloituksetta. . Päivällä poutaa, sisämaassa pilvipeite rakoilee. Pohjoisessa pilvisyys vaihtelee, ja Lapin yli itään liikkuu aamupuolella lumisateita.

Next

Sää

foreca vaasa 10 päivän sää

Sateet väistyvät, varhain aamulla aivan idässä sataa vielä lunta. Sadetutka näkyy vain niissä paikoissa, joissa sadetutka tarjotaan mm. Kaikki tärkeimmät säätiedot näet suoraan aloitusnäkymästä tai korkeintaan yhden eleen takaa: - Sää nykyisessä tai valitsemassasi sijainnissa juuri tällä hetkellä - Todella nopea ja käytännöllinen sadetutka- ja ennuste! Lähipäivien sää Tiistaina lounaistuuli, Lapissa kaakkoistuuli, on kohtalaista. Kun sovelluksen aukaisee, tiedot eivät lataannu. Etelä-Suomi Heikkoa tai kohtalaista lounaistuulta. Suosikkipaikat ja viimeisimpien hakujen lista toimivat myös pikavalintapainikkeina. Tampereen sää, säätiedot ja sääennusteet.

Next

Sää

foreca vaasa 10 päivän sää

Kokeile ja kerro oletko sovelluksesta samaa mieltä? Ongelmaa korjataan parhaillaan ja se korjautunee piakkoin. Itä-Suomi Heikkoa tai kohtalaista lounaistuulta. Aamulla vielä idässä lumi- ja vesisateita. Lähetättehän lisää toiveita sähköpostilla sovelluksen asetukset -sivun kautta. Päivällä sää on poutainen koko maassa, ja lännessä Länsi-Lappia myöten on selkeämpää.

Next

Sää

foreca vaasa 10 päivän sää

Idässä ja pohjoisessa sataa lunta, lännessä ja etelässä enimmäkseen vettä. Päivällä poutaa, ja varsinkin lännessä tilapäisesti selkeämpää. Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu Heikkoa tai kohtalaista lounaistuulta. Pohjois- ja Keski-Lapin yli itään liikkuu lumi- ja vesisateita. Päiväennusteet sisältävät uudet päiväkohtaiset lämpötilavaihtelut.

Next

Sää

foreca vaasa 10 päivän sää

Aamupuolella lumisateet väistyvät itään, myöhemmin päivän kuluessa edelleen enimmäkseen pilvistä ja poutaa. Monipuolinen Forecan 1-2 vrk sääennuste, jossa mm. Länsi-Suomi Heikkoa tai kohtalaista lounaanpuoleista tuulta. Päivällä enimmäkseen poutaa, lännessä pilvisyys vaihtelee, idässä edelleen pilvistä. Väittää ettei yhteyttä nettiin ole, vaikka netti toimii normaalisti muissa sovelluksissa. Perjantaina on selkeää tai puolipilvistä ja poutaa. Lämpötila kohoaa suojan puolelle etelässä ja lännessä, pakkanen heikkenee myös idässä ja pohjoisessa.

Next

‎Foreca Weather App Storessa

foreca vaasa 10 päivän sää

Sadealue liikkuu Suomen yli itään, enimmäkseen sade tulee vetenä, pohjoisessa myös lumena. Maan etelä- ja keskiosassa esiintyy tihkusateita. Forecan tuttu sääsovellus on saanut täysin uuden ulkoasun. Keskiviikkona lounaistuuli voimistuu, merialueilla esiintyy myrskypuuskia. Lauantaina pilvisyys lisääntyy ja lännestä saapuu sateita. Lappi Heikkoa lounaaseen kääntyvää tuulta. Maan etelä- ja keskiosan sisämaassa on päivällä heikkoa pakkasta, rannikolla ollaan nollassa tai vähän nollan yläpuolella.

Next

Sää Suomeen ja ulkomaille

foreca vaasa 10 päivän sää

Torstaina lännestä virtaa kuivempaa ilmaa ja lämpötilat laskevat. Kiitos kun lähetätte meille hyviä kehitysideoita! Hae nykyinen sijaintisi yläpalkin paikannuspainikkeesta. Nyt voit kuitenkin vaihtoehtoisesti ostaa 3kk tai 12kk mainoksettoman version sovelluksen asetuksista. Sää on lauhaa: päivälämpötila on länsirannikon noin +5 asteesta maan itäosan +2 asteeseen, Lapissa on -2. Se ei kuitenkaan johdu uudesta versiosta, vaan taustajärjestelmän väliaikaisesta ruuhkautumisesta, mikä on hidastanut säätietojen latautumista sovellukseen. Vaihtoehtoisesti kartalla näkyy 3 päivän sade-ennuste, jonka saa esiin myös painamalla tutkanäkymän päällä olevaa ruudunvaihtopainiketta. Vieritä arkitunneille keskitettyjä tuntiennusteita sivuille nähdäkäsesi koko vuorokauden sään.

Next