Forskjell på iphone xs og xr. TEST: iPhone XS 2019-11-25

Forskellen på iPhone XS og iPhone XR

forskjell på iphone xs og xr

Er ikke det det som er viktig eller foretrekker du mer ramme? Disse nødladerene støtter rask lading av din nye iPhone. Den er en solid oppgradering om du for eksempel har en iPhone 6 Plus eller 6s Plus fra før, med langt raskere maskinvare, større og mer utfyllende skjerm og et bedre og mer avansert kamera, for å nevne noe. Under skjermen finner vi også det største batteriet i en iPhone-modell noensinne, noe som skal gi opptil halvannen time mer bruk hver dag. For første gang i flere år, er Apples mest interessante nye iPhone ikke den dyreste - men den billigste. Jeg bruker telefonen ganske mye, så må ha litt stor skjerm og godt batteri. I kampen mellem iPhone 11 og iPhone X, står iPhone 11 til en sejr — og tager vi de to Pro-modeller med i ligningen, er sejren endnu større. And, like I said, if they can detect and preserve fabric, rope, cloud, and other textures, why not skin texture as well? Det er derfor endel spørsmål du må spørre deg selv.

Next

Duellen: Iphone X vs Iphone XR

forskjell på iphone xs og xr

I løbet af de sidste to år har intet mindre end ni nye iPhones set dagens lys. Grundkameran är annars densamma, vad det verkar. The result is the same kind of character and, yeah, personality you get with real-world lenses. Foto: Apple Mange setter pris på en så stor skjerm som mulig, mens andre helst vil ha en som passer bedre i mindre hender og tar mindre plass i lomma. Og kigger vi på iPhone 11 Pro eller 11 Pro Max, der har tredobbelt kamera, er forskellen på kamerakvaliteten endnu mere markant.

Next

Test: iPhone XR

forskjell på iphone xs og xr

Overordnet har iPhone Xs og iPhone Xs Max de samme funktioner med de eneste forskelle af størrelse af skærm og batteri. Kameraprogramvaren får også et løft med iPhone 11, og alle de tre modellene får en ny nattmodus som skal gi bedre bilder i dårlige lysforhold. Har du mange Apple-dingser fra før, så fungerer riktignok disse enda mer strømlinjeformet sammen med en iPhone enn med en annen telefon. Om vi ser på blenderåpningen isolert sett, betyr det at hovedkameraet fanger opp 78 prosent mer lys enn tele-objektivet, og i tillegg er altså bildebrikken større. For størstedelen vil dette sikkert ikke gøre den store forskel, men den vil ikke være helt så god til billeder med dybdeeffekt.

Next

TEST: Apple iPhone XR

forskjell på iphone xs og xr

Skjønt - selv om den er Apples rimeligste modell i år, er iPhone Xr fortsatt dyrere enn sammenlignbare konkurrenter som er fullt på høyde. Sistnevnte er altså over 40 prosent dyrere. Det er altså næsten 10 gange hurtigere. Jeg vil dog gerne lige se skærmen in real life først og se om man kan se pixels det går jeg dog ikke udfra at man kan. Er det noget man som normal forbruger vil kunne se forskel på i dagligt brug? Men det slår oss når vi bruker den at den så å si er like god som de langt dyrere Xs-modellene. Og de holder seg som regel bedre prismessig i bruktmarkedet enn konkurrerende modeller, som jo også er en viktig del av prisregnestykket. Which was smart: the best campaigns are often the ones your customers come up with.

Next

Sammenligning af iPhone XS, XS Max og XR: Her er forskellene

forskjell på iphone xs og xr

Sammenlignet med fjorårets modeller er iPhone 11 blitt 200 kroner billigere, mens iPhone 11 Pro og 11 Pro Max er henholdsvis 500 og 300 kroner dyrere. Vi har sammenlignet de tre modeller her, så du nemmere kan overskue, om din nye drømmemobil er 11, 11 Pro eller den store 11 Pro Max. Den nye chip gør det også muligt at have endnu mere hukommelse. Du får själv avgöra om det är funktioner som är värda att betala de där extra tusenlapparna för:. Isteden blir for eksempel teksten større og enklere og lese. Kanskje skjerm bare ikke er så viktig for meg da? Det er her, du vil opleve den største forskel — og vi tør godt garantere, at du ikke bliver skuffet.

Next

TEST: Apple iPhone XR

forskjell på iphone xs og xr

En av de mer imponerende funksjonene dobbeltkamerasystemet kan levere i kombinasjon med ytelsen under panseret, er muligheten til å velge dybdeskarphet i bildet — etter at du har tatt det. Chippen levere desuden op til 50 % hurtigere grafisk ydeevne, op til 15 % hurtigere ydeevnekerner, samt op til 50 % mindre strømforbrug i effektivitetskerner. De har også begge 25% højere volumen i højttalerne og stereolyd. Hermed kan du have et dual sim mulighed, hvis du f. That you can move in and out so much Is terrific, though. Den innledende nivåmodellen på iPhone 7 starter på bare 4890,- kroner! Programvaren og A12-prosessoren sørger imidlertid for bedre analyse av bildet, slik at resultatet likevel blir bedre. Det er noe mange garantert vil sette pris på.

Next

TEST: iPhone XS

forskjell på iphone xs og xr

Her vil man i hvert fald kunne mærke, at man har opgraderet til en nyere telefon. Kameraet er en upgrade, uten tvil, men skjermen vil kanskje være en downgrade. Dette til trods for, at de to modeller stort set fysisk har samme størrelse. Den væsentligste forskel på de to er, at kameraet i iPhone 11 har en ny nat-tilstand og et nyt ultravidvinkelkamera. Vi målte pikslene i dette bildet og endte med at 79,2 prosent av fotavtrykket er skjerm. Dette har fulgt Plus-modellene et par år allerede og er også på plass på begge Xs-modellene. Derudover har Apple forbedret bokeh-effekten, som sløre baggrunden smukt, så billeder taget med portræt-funktionen ser endnu mere professionelt ud.

Next

Hvilken iPhone

forskjell på iphone xs og xr

Tror dog jeg ender med at opgradere fra iPhone 6 til iPhone 8 istedet. Begge bildene er tatt med auto-innstillinger klikk for større bilde. Det vil du for eksempel opleve, når du åbner apps eller spiller spil med tung grafik. Dog har den nye A12 Bionic chip gjort kameraet endnu mere intelligent med bl. Portraits Mode Now, as Apple was announcing this on stage, I was worried. Særligt det nye tredobbelte kamera i 11 Pro-modellerne er et stykke foran dobbeltkameraet i iPhone X.

Next