Fransk norsk ordbok. Online ordbok med over 1 000 språk, og 40 000 000 oversettelser 2019-11-23

Fransk ordbok

fransk norsk ordbok

. Bruk ordboken til å oversette fra Norsk til Engelsk eller fra Engelsk til Norsk. Translation Memory Glosbe ordbøker er unike. For å opprettholde vårt slagord: Flest oppslag! Lag en snarvei på skrivebordet på din telefon, så har du ordboken lett tilgjengelig når du er ute å reiser. Som moderator vil dine bidrag og endringer automatisk legges til i ordboken. Portugisisk ordbok inneholder 32 823 søkeord med oversettelser, synonymer, antonymer, avledede ord, anagrammer, eksempel på bruk og uttale. Standard svensk, brukt av de fleste svensker, er det nasjonale språket som utviklet seg fra sentrale svenske dialekter i det 19.

Next

Engelsk

fransk norsk ordbok

Norsk-fransk ordbok Vår norsk-franske ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til envher tid. Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte! Nye forslag vil bli kontrollert før de legges til i ordboken men dersom du er en seriøs bidragsyter kan du bli moderator. Vi tilpasser skjermen din uansett hvor du går. Fransk ordbok Fransk er et både elegant og romantisk, men det er først og fremst meget viktig språk! Engelsk-norsk ordbok Vår engelsk-norske ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til envher tid. Verbtabeller viser bøyningen av franske regelmessige og uregelmessige verb Med boken følger en kode som gir 6 måneders gratis tilgang til den digitale utgaven av ordboken på Bla i boken:. Over en halv milliard mennesker snakker fransk som enten første, andre eller tredje språk og over 200 millioner mennesker snakker fransk utenfor ovenfor. Vi gir ikke bare ordboken fransk - norsk bokmål, men ordbøker for hver eksisterende par med språk - online og gratis.

Next

DinOrdbok

fransk norsk ordbok

Nye ord som blir lagt til av anonyme og registrerte brukere vises kun i ordboken etter at de har blitt godkjent av en administrator eller moderator. For å opprettholde vårt slagord: Flest oppslag! Ordbok En ordbok er en samling av ord fra ett eller flere språk. Foreløpig har vi 5729350 setninger oversatt Samarbeid Hjelp oss å skape det største norsk bokmål - fransk ordbok online. Du kan oversette fra spansk til norsk, svensk og spansk. Kartene under viser hvor disse språkene snakkes i verden.

Next

Bokmål

fransk norsk ordbok

Med appen har du ordbøkene i lomma kvar du enn er, og du kan søkje i dei når du ikkje har tilgjenge til nettet. Spør, svar eller diskutér i kommentarfeltet under. Det er i dag den største av de nordgermanske språkene etter antall som snakker det. Den svensk-norske ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett med flest oppslag, som i tillegg er gratis. Lag en snarvei på skrivebordet på din telefon, så har du ordboken lett tilgjengelig når du er ute å reiser. Tatoeba, en tant que moyen d'en apprendre et en tant que communauté active, soutient l'apprentissage et la valorisation des langues d'une manière très pratique. Le 26 septembre est la Journée Européenne des Langues.

Next

DinOrdbok

fransk norsk ordbok

Hjelp oss med å utvikle Glosbe ordbøker og se hvordan din kunnskap hjelper mennesker over hele kloden. Du kan oversette fra nederlandsk til norsk og svensk. Du kan også bøye verb, finne synonymer, antonymer, anagrammer, avledede ord, definisjoner, eksempler på bruk og lytte til uttalen. Vilkår for bruk: EasyTrans er åpne for alle, og bruken er gratis. Vi følger deg til din bærbare enhet, for eksempel mobiltelefonen og nettbrettet. På Glosbe kan du sjekke ikke bare oversettelser til språk fransk eller norsk bokmål: vi også gi eksempler av bruk, ved å vise mange eksempler av oversatte setninger inneholder oversatt setning. Det engelske språket Engelsk er et vestgermansk språk som først ble omtalt i tidlig middelalder-England og er nå en globalt språk.

Next

Bokmål

fransk norsk ordbok

Fransk brukes daglig av omlag 65 millioner mennesker, og er det offisielle språket i over 30! Da anbefaler vi at du enten spør våre brukere i kommentarfeltet nederst på siden, eller tester andre ordbøker. Men vi trenger din hjelp! Glosbe er hjem for tusenvis av ordbøker. Man kan se ikke bare oversettelse av ordet, men også hvordan den oppfører seg i setningen. Nederlansk ordbok inneholder 41 870 søkeord med oversettelser, synonymer, antonymer, avledede ord, anagrammer, eksempel på bruk og uttale. Responsiv Vi setter pris på om du følger oss på Facebook.

Next

les på bokmål

fransk norsk ordbok

Har du et kanskje spørsmål om spansk grammatikk, eller lurer du på noe annet rundt det spanske språket? Det er blant annet ikke lov å laste ned ordbasen, kopiere ordbasen eller funksjoner ved tjenesten, eller å gjøre oppslag i ordbøkene systematisk tilgjengelige. Det svenske språket Svensk er et nordgermansk språk, som snakkes av rundt 8,7 millioner mennesker over hele verden, hovedsakelig i Sverige og deler av Finland, hvor det jurdisk står likt med finsk. Vi trenger den hjelpen vi kan få. Litt rotete, men oversettelsene fra spansk til norsk er stort sett gode. Men vi trenger din hjelp! Så hva venter du på? Spansk ordbok inneholder 45 609 søkeord med oversettelser, synonymer, antonymer, avledede ord, anagrammer, eksempel på bruk og uttale. September er den Europeiske Språkdagen. Finn det oppsalsverket som kan hjelpe deg i oversikten nedenfor.

Next

Norsk bokmål

fransk norsk ordbok

Mange er også funnet i Canada, Belgia, Sveits, Monaco og Luxembourg. I tillegg til å oversette mellom Norsk og svensk kan du oversette mellom hele 24 andre språk. Noen dialekter avviker betraktelig fra standardspråket i grammatikk og ordforråd, og er ikke alltid gjensidig forståelig med standard svensk. Det franske språket Fransk tales av i underkant 300 millioner mennesker som første eller andre språk på fem kontinenter. Annen bruk av EasyTrans enn tilfeldige oppslag og lenking til tjenesten er ikke tillatt. Norge, Svalbard, Bjørnøya og Jan Mayen.

Next