Gullkorn vinterdress. Dempet blå Robin vinterdress 2019-11-28

Robin Vinterdress dyp rosa

gullkorn vinterdress

Dressen er lett å holde ren, da den enkelt kan børstes av. På samme måte er det sjelden nødvendig med flere lag med klær for at barnet skal holde varmen. Dressens størrelse er større enn normalt, med en romslig, men likevel stram passform. Gjennom hele vinteren har sand og leire falt av av seg selv eller blitt børstet av raskt. Etter at merket igjen plasserer seg i det absolutte toppsjiktet av testen, kan man ikke la være å imponeres av den fantastiske varmebevaringsevnen, den gode passformen og en meget god vannmotstand. I ben- og armåpningene er det strikker som er lette å få over sko og votter, og som sørger for å holde dressen tett. I slaps kan dressen bli bløt på overflaten, og et barn har også ved et par tilfeller kjent av fuktigheten har kommet gjennom stoffet i baken.

Next

Gullkorn Design, Robin Vinterdress, Dyp rosa

gullkorn vinterdress

Når vintersesongen er over, har foreldrene gått nøye gjennom dressens stand for å kunne ut et detaljert spørreskjema. Sammenlignet med andre dresser har sømmene holdt fint, og det er minimalt med synlige rifter på knærne. Hvis du har råd, vil du takke deg selv senere for at du kjøpte Isbjörn of Sweden Penguin. Så snart dressen tas med innendørs, tørker den dessuten raskt igjen. I de fleste typer vær er det nok med et lag vanlige klær for at barnet skal kunne leke ute en formiddag og komme inn igjen med en helt passe kroppsvarme. Dressen kan ofte børstes av, men hvis den er virkelig skitten, går det også fint å kjøre den i maskin.

Next

Vinterklær

gullkorn vinterdress

Denne vakre blå vinterdressen for barn er nemlig dekket av store lyse prikker — som alle er reflekser! Ungene blir ikke svette, men Ellos Kids skidressen føles samtidig vindtett. Det enkleste er å ta på vottene etter at dressarmen er tredd på. En dress av høy kvalitet tåler å brukes gjennom flere sesonger av flere søsken. Dressens design skiller seg ikke direkte ut, men barna liker Lego-detaljene, som blant annet finnes i form av en legobitformet refleks på ryggen. Man kan se at knærne er litt lysere, men stoffet i baken ser fortsatt fint ut.

Next

Gullkorn Design, Billie Vinterdress, Vinrød

gullkorn vinterdress

Ytterlagets evne til å støte fra seg vann er svært bra, og de effektive snøstoppene i ben og armer har også gjort jobben. Tiden det tar å hjelpe barnet, kan imidlertid være verdt det, fordi buksene da vil sitte ordentlig på plass. Også ventilasjonen er god, og dressen blir ikke svett når barnet leker mer aktivt. Knapper har løsnet, og selve gummistroppen har røket. For oss er det spesielt viktig at tøy som blir brukt av barn skal holde disse kravene. Medfølger også egen refleks-logo som kan henge på dressen. Den eneste slitasjen man ser, er at en av glidelåsene har gitt helt opp og begynner å gli nedover så snart barnet beveger seg.

Next

Gullkorn Design, Robin Vinterdress, Dyp rosa

gullkorn vinterdress

Det gjør at den fungerer bra selv i litt mildere vær. Hvis det er veldig vått, kan dressen føles fuktig på overflaten og føles litt tyngre, men forbli tørr på innsiden. Deretter har vi kåret testens vinner. Også benåpningene er av den strammere typen. Gode og funksjonelle vinterklær til barna når kulda setter inn Her oppe i nord blir det oftest kaldt om vinteren — og ikke sjeldent til og med ekstremt kaldt! Etter en lang vinter har det ikke oppstått et eneste hull, og bare dersom man gransker dressen på nært hold, ser man at knærne har blitt svakt slitt.

Next

Gullkorn Design

gullkorn vinterdress

De gangene fuktighet har kommet inn i bena, har det trolig vært knyttet til at barnet ikke har klart å trekke buksebenet over skoen. Dressene har blitt brukt under alle vinterens ulike værforhold — i minusgrader og snø, tøvær og slaps. De lilla testeksemplarene har med vanlig vask blitt som nye igjen, selv om tørketiden anses som relativt lang. Da trengte dressen en runde i vaskemaskinen for å bli ren. Stoffet puster godt, og dressen blir ikke svett. En dress som kan børstes ren, og som tørker over natten Leire og sand er lett å børste av når dressen har tørket etter bruk, men hvis du trenger å kjøre Tenson Dominic i vaskemaskin, tørker den over natten og kan brukes igjen neste dag.

Next

Gullkorn Design, Billie Vinterdress, Vinrød

gullkorn vinterdress

Avlang passform og god vanntetthet Passformen er ikke helt optimal, og Geggamoja vinterdress føles litt klumpete. Noe annet som er viktig å huske på, er at det er langt fra sikkert at en dress med høy teoretisk ytelse lever opp til dette i praksis. Alle tre dressene er i svært god stand etter at vinteren er over. Detaljer: Hvordan ser dressens design ut, hvordan er den å rengjøre, hvor mange reflekser er det, og hvor er de plassert? Når det gjelder Mikk-Lines varmebevaringsevne, er det ingenting som trenger å forbedres. Romslig passform på en vinterdress som alltid holder varmen Ticket To Heaven Noa er romslig i passformen — på grensen til posete — men ikke så mye at det påvirker bruken negativt.

Next

Gullkorn Design Robin Vinterdress, Dyp Rosa.

gullkorn vinterdress

Benåpningene er nokså stramme, men ikke umulige å få over skoen. Bluesign® kontrollerer ikke bare sluttproduktet, men setter strenge begrensninger og retningslinjer for kjemikaliebruk gjennom hele produksjonsprosessen og i hele verdikjeden. Denne tynne fleece-kledde kragen har vært smidig og gitt en effektiv vindbeskyttelse rundt halsen. Og klarer ikke barnet å gjøre dette på egenhånd, blir det kanskje ikke gjort i det hele tatt, og da kan fuktighet lett komme inn i glippen mellom skoen og dressen. Det er mulig å få inn en vott, men man kan også velge å ha votten utenpå borden, men innenfor ytterermet. Passformen gir også rom for et lag undertøy hvis kaldere vær skulle kreve det.

Next

Gullkorn design, Robin vinterdress dyp rosa

gullkorn vinterdress

Som en av få modeller i testen får Kuling Outdoor en god vurdering for antallet reflekser, men det hadde ikke skadet med enda flere, spesielt på dressens ryggparti. Det er synd at dressen lider av denne designfeilen, fordi stoffet i seg selv virker veldig slitesterkt og er ellers i god stand når vinteren er over. I praksis er denne unike glidelåsen imidlertid svært vanskelig for barnet å trekke opp og ned selv. I alle tre dressene kommer det vann inn gjennom buksebena, slik at barna blir våte på bena. Materialegenskaper: 96% bomull, 4% spandex Oeko-tex 100 sertifisert Villvette kolleksjonen er vår mest solgte basic serie. Tanken bak den er god - at man skal kunne kle på barnet lag på lag uten at 2-3 glidelåser skal havne oppå hverandre.

Next

Gullkorn Design

gullkorn vinterdress

Glidelåsen trekkes smidig opp og ned. Slaps trenger ikke gjennom snøstoppen i armene og bena, og stoffet kan suge til seg noe fuktighet, men transporterer ikke fuktigheten inn til kroppen. Dressens lave vekt gjør den svært populær blant barna, og de morsomme og klare fargekombinasjonene gikk virkelig hjem hos de små. En fordel med tette ben- og armåpninger er naturligvis at de holder tett mot snø og slaps. Slitestyrken får en noe mer blandet vurdering. Slitestyrken er akkurat like fantastisk.

Next