Hälsans hus luleå. Livestream från Riksbasketgymnasiet Luleå 2019-11-24

Luleå klätterklubb

hälsans hus luleå

I vårt gym går träningen att variera i det oändliga. Det har sprutat vatten som ur en fontän och det är kanske det folk har sett, säger Jonas Wande, stadsbyggnadsförvaltningen, vatten- och avlopp vid Luleå kommun. Dagvattenledningarna transporterar bort bland annat regnvatten medan breddspilledningen ska transportera bort vatten från pumpstationen om den plötsligt får ett stopp. Även vid sidan om planen finns en hel del skräp, framför allt glasflaskor. Du som gymkund har ett ansvar av att lämna gymlokalen så som den var när du kom dit. När de nu gräver precis vid strandkanten så har de stött på problem.

Next

Hitta i gymnasiebyn

hälsans hus luleå

Klättring sker endast med flytande krita och allmänheten är välkomna efter skoltid mot avgift. I älven kommer rören att ligga med öppna ändar så vattnet kan rinna ut. Till vårt gym är du välkommen från det året du fyller 16 år. Kontakta vaktmästare i receptonen på Hälsans Hus. Trivselregler Något som för oss på Hälsans Hus är väldigt viktigt är att alla skall trivas och känna sig trygga i våra lokaler. Hälsans hus Tillgång till topprepsklättring finns via Hälsans hus men drivs idag av Luleå gymnasieskola. Luleå klätterklubb står inte för någon utveckling eller drift.

Next

Gym

hälsans hus luleå

Boka en kostnadsfri genomgång av gymmets maskiner ca 15 min. Dagvattenledningarna transporterar bort bland annat regnvatten medan breddspilledningen ska transportera bort vatten från pumpstationen om den plötsligt får ett stopp. I Hälsans hus finns lokaler för bollsporter, styrketräningshall och dans samt lektionssal och äventyrshall. Regler, vett och etikett skall också skrivas under. Lugn, vi finns här för dig. Är du ny i gymmiljö och känner dig osäker? Lokalen är obemannad och tillträde sker med accesskod under Pontusbadets öppettider. På stora delar av planen ligger mängder av tomma vinflaskor, spritflaskor, cigarettpaket, ölburkar, plastglas, påsar, tomma vindunkar och annat skräp.

Next

Kulturens hus i Luleå

hälsans hus luleå

Vikter läggs tillbaka på ursrpunglig plats, redskapen används med respekt och musik hålls på lagom nivå. Då rinner det vattnet ut i älven i stället för in i källare. På stora delar av planen ligger mängder av tomma vinflaskor, spritflaskor, cigarettpaket, ölburkar, plastglas, påsar, tomma vindunkar och annat skräp. Toppa detta med ett äventyr hos Upzone i Luleå, höghöjdsbanan där du får klättra bland träden också åka de långa linbanorna. Regler, vett och etikett skall också skrivas under. Lokalen har öppet måndag 08:30-21:30, tisdag 06:30-21:30, onsdag 08:30-21:30, torsdag 08:30-21:30, fredag 06:30-20:00, lördag 08:00-15:30 och söndag 08:00-20:00 då Luleå Energi Arena stänger.

Next

Bilder: Fylleslag vid Hälsans hus

hälsans hus luleå

Kontakt För att kontakta oss ringer du kommunens kundcenter 0920-45 30 00. Då rinner det vattnet ut i älven i stället för in i källare. Är du ny i gymmiljö och känner dig osäker? Gymutrustning så som hantlar, skivstänger och kettelbells tas om hand och plockas in efter användning. Inomhusklättring Boulderrummet Idag finns möjligheter till bouldering i en mindre lokal i Pontusbadet som drivs i Luleå klätterklubbs regi. De ska nu ersättas med nya och grövre ledningar. För att få accesskod och rättighet att klättra i lokalen måste man vara medlem i Luleå Klätterklubb och man måste ha betalat väggavgift. Det är svårt nog med grundvattnet när vi gräver långt från älven, men nu gräver vi vid strandkanten och här finns kajen för gamla färjeläget.

Next

Svensexa/Möhippa/Event

hälsans hus luleå

Combat Archery Tag och Bubble ball i Luleå kan spelas på många platser, men oftast är vi utanför Hälsans hus. De gamla ledningarna har rostat sönder och slammat igen. Kontakt Kvarteret Kungsfågeln Post- och besöksadress: Repslagargatan 4, 972 39 Luleå. Kontakta kundcenter för frågor om avvikande öppettider. Medlemsavtal När du köper gymkort på Hälsans Hus kommer du att få läsa igenom och fylla i ett formulär där du godkänner bl.

Next

Luleå klätterklubb

hälsans hus luleå

Medlemsavtal När du köper gymkort på Hälsans Hus kommer du att få läsa igenom och fylla i ett formulär där du godkänner bl. Eftersom lokalen är obemannad finns tyvärr inte möjlighet att hyra ut utrustning som t ex klätterskor annat än vid av Luleå Klätterklubb organiserade tillfällen. Varje morgon har de varit tvungna att pumpa bort vattnet från området där de gräver. Eftersom lokalen är obemannad finns tyvärr inte möjlighet att hyra ut utrustning som t ex klätterskor annat än vid av Luleå Klätterklubb organiserade tillfällen. Äventyrshallen är unik och här finns en fullstor klättervägg och anordningar samt utrustning för både höga och låga äventyr.

Next

Novisen och Gesällen

hälsans hus luleå

Boka en kostnadsfri genomgång av gymmets maskiner ca 15 min. Det gör att det läcker in vatten och vi blivit tvungna att pumpa ut överflödigt vatten. Det finns även en och annan kvarglömd väska och en del kläder verkar saknar sina ägare. Det är ej tillåtet att föra in ickemedlemmar i Hälsans Hus gym. De ska nu ersättas med nya och grövre ledningar. Barn under 12 år klättrar gratis i sällskap av betalande förälder.

Next

Inomhusklättring

hälsans hus luleå

Utspilda drycker, talk eller svett på bänkar, gymutrustning och golv torkas av direkt för att hålla Hälsans Hus gym så fräscht ochtrivsamt som möjligt. Lokalen har öppet måndag 08:30-21:30, tisdag 06:30-21:30, onsdag 08:30-21:30, torsdag 08:30-21:30, fredag 06:30-20:00, lördag 08:00-15:30 och söndag 08:00-20:00 då Luleå Energi Arena stänger. Lokalen är obemannad och tillträde sker med accesskod under Pontusbadets öppettider. Gymutrustning så som hantlar, skivstänger och kettelbells tas om hand och plockas in efter användning. Håll utkik kring förändrade öppettider kring lov och helger. Detta går bra att även göra i finkläder.

Next

Luleå klätterklubb

hälsans hus luleå

Hälsans hus togs i bruk under vårterminen 2003. I vårt gym går träningen att variera i det oändliga. Trivselregler Något som för oss på Hälsans Hus är väldigt viktigt är att alla skall trivas och känna sig trygga i våra lokaler. Barn under 12 år klättrar gratis i sällskap av betalande förälder. Utemiljö Utanför byggnaden finns en stor yta av konstgräs och planer för streetbasket och beachvolleyboll.

Next