HÀnt extra kungligt. Det hÀr kallar sig kungligheterna 2019-11-25

Ztory

hÀnt extra kungligt

Det har varit en intensiv höst för kronprinsessan Victoria, 41. HĂ€nt Extra dĂ€remot hittar bara pĂ„ enbart för att sĂ€lja lösnummer. Kanske HollywoodstjĂ€rnor som föder med kejsarsnitt tvĂ„ mĂ„nader för tidigt och samtidigt gör en tummy tuck och preppas med morfin och hormontabletter, klarar det. Med HĂ€nt Extra kan du drömma dig bort och bli uppdaterad om det senaste som hĂ€nt inom kĂ€ndis och nöjesvĂ€rlden. Är det en ny kĂ€ndisromans som blomstrar? Prinsparet har i veckor hĂ„llit sin bebisnyhet hemlig, och det var först i helgen som de berĂ€ttade för kungafamiljen — dĂ€ribland Harrys farmor drottning Elizabeth.

Next

HĂ€nt i Veckan

hÀnt extra kungligt

Är det en ny kĂ€ndisromans som blomstrar? Hade jag skrivit att hon var nordafrikan hade det minsann tagit hus i helvete. Kungligt — senaste nytt om kungahusen HĂ€r kan du lĂ€sa senaste nytt om de svenska och europeiska kungligheternas tillvaro. Aller media uppmanar kommentatorer att anvĂ€nda vĂ€nlig ton, ett civiliserat sprĂ„k, uppföra sig vĂ€l och följa tillĂ€mpliga lagar annars kommer kommentarerna att tas bort. Men just nu gapar det tomt i kronprinsessans kalender. Till en början vĂ€grade han, men sedan han pĂ„ 5 000 euro per dag ska han gĂ„tt med pĂ„ att göra testet. Anledningen Ă€r en kvinna som hĂ€vdar att hon Ă€r hans dotter.

Next

Ztory

hÀnt extra kungligt

Du skriver ju det i negativ bemerÀrkelse om vilken storlek hon har. Det Àr lika mycket fakta som att hon hade tvÄ ben eller brunt hÄr. Harry och Meghan ska ha flugit med sitt privatjet vÀrt nÀrmare en halv miljard kronor. Inte i nÄgot fall har dessa anmÀlningar Àn sÄ lÀnge lett till fÀllning. NÄgot som kan ta mÄnga Är.

Next

Ztory

hÀnt extra kungligt

Ta del av premiÀrer, fester och hemma hos reportage - alltid med kÀndisarna i fokus. NÀr det kommer till Äret mest fÀllda tidningar, har det i mÄnga Är stÀndigt varit en av kvÀllstidningarna: Expressen och Aftonbladet har turats om att ligga pÄ förstaplatsen. Oavsett om hon gjorde fel med solstolarna vilket jag hÄller med om sÄ borde denna nedtryckning pÄ hur man se ut ,speciellt kvinnor emellan, sluta upp. Det var nÀr paret skulle flyga frÄn London till Amsterdam som olyckan var framme, enligt. Denna rubrik Àr enbart ute efter att skada.

Next

HĂ€nt Extra

hÀnt extra kungligt

Fokus ligger pÄ den svenska kungafamiljen med kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia samt smÄsessorna Estelle och Leonore i spetsen. Jag ser ingen gravidmage pÄ Madeleine och det Àr bara elakt att insinuera det med fet rubrik, namn och bild. HÀr fÄr du veta saker om kÀndisarna som ingen annan kan berÀtta. Kommentarer till denna artikel skrivs av lÀsarna. Enligt tidningen ska blixten trÀffat i planets nos, och det var inte lÄngt ifrÄn att navigationsutrustning tog smÀllen och kraschade. Paret fann kÀrleken i varandra för 2,5 Är sedan dÄ de sammanfördes av vÀnner under en blinddejt.

Next

Hovet bekrÀftar: DÀrför har kronprinsessan Victoria en paus

hÀnt extra kungligt

Inspireras av kĂ€ndisarnas stil pĂ„ röda mattan eller deras snygga och avslappnade vardags-stil. Enligt tidningen brukar familjen hĂ€lsa pĂ„ Estelles och Oscars farmor och farfar i Ockelbo sĂ„ hĂ€r Ă„rs. Varje vecka kommer ett rykande fĂ€rskt nummer ut av HĂ€nt Extra! HĂ€nt Extra Vill du veta vad som hĂ€nder i kĂ€ndisvĂ€rlden? Det hĂ€r Ă€r vĂ€ldigt jobbigt att leva med. HĂ€nt i Veckan HĂ€nt i Veckan — Ă„rets comeback Sveriges nya kĂ€ndistidning! Alla fĂ„r ta ansvar över sitt eget utseende, jag tycker inte synd om henne. Tidningen fĂ€lldes efter tvĂ„ anmĂ€lningar av. Inte heller kan de stĂ„ med sina vanliga namn i sina nĂ€rmastes mobilkontaktlistor. HĂ€nt Extra ger dig allt och lite till om vĂ„ra svenska och internationella kĂ€ndisar! Varje vecka 96 vĂ€lfyllda sidor.

Next

HÀnt Extra tycker att prinsessan Madeleine Àr tjock

hÀnt extra kungligt

Prins Daniel, 45, dÀremot kommer att besöka Linköping den 6 november för sitt eget instiftade Prins Daniels Fellowship och entreprenörskapsprogram. NÀr undersöker saken visar det sig att Victoria, liksom fler förÀldrar runt om i Sverige, har höstlov med barnen. NÀsta gÄng kronprinsessan Victoria mÄste arbeta Àr den 12 november dÄ hon ska trÀffa representanter frÄn Utrikesdepartementet inför statsbesöket frÄn Italien. Med en prenumeration pÄ HÀnt Extra fÄr du garanterat koll pÄ de senaste nyheterna om de mest spÀnnande kÀndisarna. Detta görs under kontorstid, mÄndag till fredag, sÄ vi ber om överseende ifall din kommentar inte dyker upp direkt. Det finns garanterat nÄgot för alla! Tidningen som inte Àr rÀdd för att vara lite nÀrgÄngen. Inspireras av kÀndisarnas stil pÄ röda mattan eller deras snygga och avslappnade vardags-stil.

Next

Brittiska kungafamiljen skakad

hÀnt extra kungligt

Vi gillar dem vi skriver om och har glimten i ögat — vi Ă€r skojigt skandalösa! Oavsett om du inte skrev exakt om vem hon Ă€r och Ă€ven om du inte tjĂ€nar nĂ„got pĂ„ det sĂ„ viktmobbar du ocksĂ„ och bidrar till en negativ syn pĂ„ kvinnors olika storlekar. Medan det engelska kungahusets tĂ€cknamn inte Ă€r fullt lika vanliga, men har en logik i namnvalet. Det Ă€r namn de fĂ„r frĂ„n sin sĂ€kerhetspersonal och dĂ€r initialerna avslöjar vilka namn det egentligen handlar om. Hans mor Ă€r prinsessan Astrid av Sverige, som senare blev drottning i Belgien. Med 52 utgĂ„vor per Ă„r ser HĂ€nt Extra till att du alltid har nĂ„got nytt och frĂ€scht att lĂ€sa varje vecka. Den resan har nyss pĂ„börjats, samtidigt som vi gör en kraftig kursĂ€ndring i vĂ„r bevakning, sĂ€ger HĂ€nt:s chefredaktör Tobias Wixström till Dagens Media, och fortsĂ€tter: — Vi ska framĂ„t online bli Sveriges mötesplats för dig som Ă€lskar kĂ€ndisar och nöjen med hĂ€nt. Men för vanliga dödliga tar det drygt ett Ă„r för kroppen att Ă„terhĂ€mta sig normalt.

Next