Haglöfs untuvatakki. Haglöfs untuvatakit 2019-12-03

Haglöfs untuvatakit ja toppatakit verkosta

haglöfs untuvatakki

Ostop√§√§t√∂st√§ tehdess√§ on my√∂s hyv√§ pohtia, etsitk√∂ takkia kaikkein kylmimpiin paukkupakkasiin, vaihteleviin talvikeleihin vai leudompiin v√§likausiin. Tilaa Hagl√∂fs-takki netist√§ tai osta tutustu br√§ndin valikoimaan l√§himm√§ss√§ Intersport-kaupassasi. Teknisten ominaisuuksien tulo talvivaatetukseen on tuonut mukanaan t√§ysin uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia vaatevalmistajille. Untuvatakkeja l√∂ytyy paljon erilaisia ‚ÄĒ erityisesti niiden laaduissa saattaa olla merkitt√§vi√§ eroja. Jos etsit takkia esimerkiksi ulkoiluun tai lasketteluun, tarvitset hengitt√§v√§n ja s√§√§nkest√§v√§n takin, jossa on helppo liikkua. Hagl√∂fs takit Hagl√∂fs on ruotsalainen ulkoilu-, retkeily ja urheilu-vaatteiden valmistaja. Voit ostaa ja myyd√§ k√§ytettyj√§ merkkivaatteita helposti - me teemme kaiken myyntity√∂n puolestasi ja tilit√§mme tuotot tilillesi tai lahjakortilla.

Next

Haglöfs untuvatakki ja kevytuntuvatakki netistä

haglöfs untuvatakki

Takki on valmistettu kest√§v√§n kehityksen mukaisesti, sill√§ materiaalit ovat kierr√§tettyj√§, bluesign¬ģ-sertifioituja ja j√§ljitett√§viss√§. T√§n√§ p√§iv√§n√§ br√§ndi tunnetaan ennen kaikkea korkealaatuisista retkeily ‚ÄĒ ja vapaa-ajan vaatteistaan, jotka sopivat niin pitkille er√§retkille kuin reippaille k√§velyillekin lemmikin kanssa tai vaikkapa p√§iv√§ksi kaupungille. Kuten alan yritykselle sopiikin, kiinnitt√§√§ Hagl√∂fs huomiota ennen kaikkea vihreisiin ja kest√§viin arvoihin my√∂skin tuotannossaan. Valitse takki tilanteen mukaan Outnorthilta l√∂yd√§t Hagl√∂fsin takkeja erilaisista materiaaleista sek√§ eri mallisina miehille ja naisille. Kevytuntuvatakki toimii erinomaisesti sellaisenaan, mutta sit√§ voi my√∂s kokeilla kerrospukeutumiseen. Naisten untuvatakit huippumerkeilt√§ talven pakkaskeleihin urheilulliseen vapaa-aikaan. Siksi h√§n suunnitteli jo vuonna 1914 ensimm√§isen selk√§reppunsa ‚ÄĒ tehd√§kseen ulkoilmael√§m√§st√§ miellytt√§v√§mp√§√§.

Next

Haglöfs untuvatakit

haglöfs untuvatakki

Jos kaipaat apua juuri sinulle sopivimman takin valinnassa, asiantuntevat myyj√§mme neuvovat sinua l√∂yt√§m√§√§n oikean mallin, koon ja istuvuuden. Kuntoon vaikuttavat seikat on mainittu tuotteen lis√§tietokent√§ss√§. Muotoilussa on my√∂s otettu huomioon se, mit√§ naisten untuvatakki ja miesten untuvatakki vaativat. Urheilulaji:√ā Retkeily Kaulus:√ā Huppu Kaulus:√ā Vuorattu, leukasuoja, korkea Kiinnitystapa:√ā Vetoketju Taskut:√ā Vetoketjutaskut Sulkumekanismi:√ā Kokopitk√ɬ§ etuvetoketju, alapuolelta pehmustettu Huppu:√ā S√ɬ§√ɬ§dett√ɬ§viss√ɬ§ Taskut:√ā Pystytaskut, vetoketjutaskut Hiharesorit:√ā Elastinen Hupun ominaisuudet:√ā Kiristysnauhat, vuorattu huppu Kuosi:√ā Printti Yksityiskohdat:√ā Rintaosan kavennus Ominaisuudet:√ā Hengitt√ɬ§v√ɬ§ Tuotenumero:√ā H2741F01M-Q11. Valikoimasta l√∂yd√§t my√∂s kiipeilyyn takkeja, jotka on suunniteltu √§lykk√§ill√§ toiminnoilla, kuten kiipeilykyp√§r√§n p√§√§lle sopivalla hupulla ja vedenkest√§v√§ll√§ vetoketjulla.

Next

Naisten untuvatakit urheiluun ja vapaa

haglöfs untuvatakki

Recycled Tuotteen materiaalista v√§hint√§√§n 50% on kierr√§tetty√§ materiaalia. Br√§ndi tunnetaan erityisesti huippulaadukkaista materiaaleista ja minimalistisen tyylikk√§√§st√§ muotokielest√§. Kaukana ovat ne ajat, jolloin untuvatakit olivat pelk√§st√§√§n muhkean paksuja ja painavia takkeja. Rumpukuivaus kolmen tennispallon kanssa, tarvittaessa erottele untuvat k√§sin, kun tuote on kuivunut. Uskomattoman laajasta tuotevalikoimasta l√∂ytyy takuuvarmasti sopivat untuva- ja toppatakit talven rientoihin ‚ÄĒ aivan jokaiselle! N√§ill√§ tarkoilla kriteereill√§ valmistetaan my√∂skin Hagl√∂fs toppa- ja untuvatakit, jotka l√∂yd√§t k√§tev√§sti Addnaturen valikoimasta.

Next

Haglöfs V

haglöfs untuvatakki

Takkia on saatavilla jälleenmyyjillä rajoitetusti. Untuvatakkien ja toppatakkien valikoimasta löytyy tyylikkäät talvitakkivaihtoehdot niin miehille kuin naisillekin. Tilaa Haglöfs-untuvatakki netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Mallistossa korostuvat Haglöfsin uudistunut innovatiivinen design ja suunnittelu. Takki suojaa tehokkaasti säältä ja sopii monenlaiseen toimintaan ulkoilmassa. Kelluvan ominaisuutensa vuoksi sitä käytetään myös köysissä, kaapeleissa ja kalastusverkoissa.

Next

Haglöfs

haglöfs untuvatakki

Voit olla varma, että Haglöfsin takit pitävät sen, minkä lupaavat. Valikoimasta löydät runsaasti erilaisia malleja sekä vapaa-aikaan että ulkoiluun. Voit vertailla tuotteita ja niiden ominaisuuksia nettikaupassamme juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Millaiset takin sinä haluat löytää? Valmistuksessa on käytetty kangasta, joka koostuu maailman vahvimmasta ja kestävimmästä kuidusta, Dyneemasta. Kylmimmille pakkasille soveltuvat erinomaisesti pidemmän malliset topatut parkatakit ja reippaille lenkeille taas kevyet ja liikkeisiin hyvin mukautuvat lyhyemmän malliset. Ajattoman muotoilun sekä upean raikkaiden väri- ja kuosivaihtoehtojen joukosta on helppo löytää juuri itsellesi sopiva untuvatakki talven pakkasille. Valitse talveen takki Haglöfsiltä käyttötarkoituksen mukaan.

Next

Untuvatakki Haglöfs Aquilo (M)

haglöfs untuvatakki

Muotoillut kyynärpäät ja joustavat hihansuut. Itselle sopivaa takkia ostaessa kannattaa aina pohtia omaa käyttötarkoitusta sekä sääolosuhteita, jossa takkia todennäköisesti käytät. Kevyen ja pakattavan takin voi taitella omaan taskuunsa. Etupuolen vetoketjussa on eristävä kaitale sisäpuolella. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on tänään julkaissut Tietoturvamerkin.

Next

Haglöfs untuvatakki ja kevytuntuvatakki netistä

haglöfs untuvatakki

Outnorthilta l√∂yd√§t kest√§v√§- ja pehme√§pintaisia Hagl√∂fsin takkeja, joissa on hyv√§ eristyskyky sek√§ Gore-Tex materiaalista valmistettuja takkeja erilaisiin aktiviteetteihin. Hagl√∂fs untuvatakit ja kevytuntuvatakit sopivat erinomaisesti Skandinavian s√§√§olosuhteisiin, sill√§ kenell√§ olisikaan parempi kokemus pohjoisen oloista kuin paikallisella ja kokeneella valmistajalla? Eroavaisuudet vartalon muodossa heijastuvat suoraan merkin takkien leikkauksiin, jolloin takit my√∂s istuvat paremmin kantajansa p√§√§ll√§. Nykyisin ainakin Hagl√∂fs talvitakki ja untuvatakki ovat edelleen pehmeit√§ ja erist√§vi√§, mutta ne ovat my√∂s keventyneet ja ohentuneet huomattavasti ajan kuluessa. Esimerkiksi huippulaadukkaat Hagl√∂fs-takit tarjoavat optimaalista hengitt√§vyytt√§, l√§mp√∂√§, suojaavuutta ja joustavuutta vaativiinkin olosuhteisiin. Se on my√∂s hyv√§ valinta intensiivisiin kylmien s√§iden lajeihin, kuten hiihtoon ja talvijuoksuun. Untuvatakki on eritt√§in l√§mmin, tuulisina p√§ivin√§ voit pukea p√§√§lle viel√§ kuoritakin suojaamaan kovalta viimalta. Jos otetaan esimerkkin√§ Hagl√∂fs kevytuntuvatakki ‚ÄĒ takin muotoilusta n√§kee jo ensi silm√§yksell√§, kuinka se on tehty sopivaksi kantajalleen.

Next

Haglöfs Untuvatakki

haglöfs untuvatakki

Suomessa takkia jälleenmyy suositushintaan 1 000 euroa. Yksi kunnianhimoisimmista ja tärkeimmistä ympäristötavoitteista yrityksellä on päästä eroon fluorihiilipolymeereistä vedenhylkivyyskäsittelyssä vuoteen 2020 mennessä. Hanki Haglöfs untuvatakki verkkokaupastamme Addnaturella on mittava kokoelma Haglöfsin toiminnallisia untuvatakkeja ja kevyempiä kevytuntuvatakkeja, jotka sopivat erinomaisesti Suomen talvikuukausiin, jotka vaihtelevat purevista pakkasista tuulisiin ja tihkusateisiin olosuhteisiin. Hitaasti mutta varmasti Haglöfsin tuotevalikoima laajeni ja ulkoiluun liittyvien varusteiden kuten rinnalle nousivat vahvasti erilaiset ulkoiluvaatteet. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana.

Next

Haglöfs untuvatakki ja kevytuntuvatakki netistä

haglöfs untuvatakki

Laadukkaita untuvatakkeja valmistaa esimerkiksi ruotsalaismerkki Haglöfs. Takit toimivat yhtä hyvin niin arkikäytössä, ylimääräisenä lämpökerroksena päällystakin alla kuin tunturiretkelläkin. Jos mielessäsi on tietty väri, malli tai koko, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Mikäli tarvitset takin, joka kestää kosteat olosuhteet, suosittelemme Gore-Tex materiaalista valmistettuja malleja. Voit myös tilata turvallisin mielin, sillä mikäli tuote ei olekaan sinulle mieleinen, voit palauttaa sen maksutta jopa sadan päivän ajan. Se hengittää ja hylkii tuulta ja kosteutta.

Next