Helse norge kontakt. Kontakt oss 2019-11-28

Norges største leverandør av bedriftshelsetjenester

helse norge kontakt

Personer som er syke kan bruke munnbind for å hindre smitte til andre. Bestill henting senest dagen før på telefon eller send e-post til. Her finner du en oversikt over ditt nærmeste Stamina Helse kontor, eller så kan du også lese mer om vårt komplette tilbud av bedriftshelsetjenester og hva fokus på disse i din bedrift kan bidra med. Flertallet av de smittede personene har tilknytning til millionbyen Wuhan sentralt i Kina. Ta kontakt med helsepersonell ved symptomer på feber, hoste og pusteproblemer. Unngå å hoste på andre, vask hendene hyppig og grundig og unngå å reise hvis du er syk.

Next

Kontaktinformasjon

helse norge kontakt

De fire tjenestene er: 1 Bestill time Du vil enkelt kunne få en time som passer, og bestillingen skal kunne gjøres når det passer deg. Representant nr 1 for Rogaland, 2001 - 2005, H. Her vil du få auka kunnskap som styrker tryggleik til meistring av kvardagen. I tillegg skal du kunne se dine bestilte timer og avbestille disse. Pårørande er velkomne til å delta. Har du spørsmål om utfylling av reiseregningsskjema, dekning av reiseutgifter eller bestilling av din pasientreise, kan du kontakte Pasientreiser på 05515.

Next

Helse

helse norge kontakt

Med auka kunnskap får du betre føresetnader for å leve med sjukdommen i kvardagen. Det kan vere utfordrande å skilje symptom på angst og depresjon frå kvardagsvanskar og veremåte som er knytt til utviklingshemming. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke fastlegen. Gjennom undervisning og erfaringsutveksling auker kunnskapen om sjukdom og du får betre føresetnaden for å leve med sjukdommen i kvardagen. Informasjon og råd vil bli justert og oppdatert i henhold til utbruddets utvikling og kunnskap om infeksjonen. Hvor mange tjenester du vil se når du logger deg inn vil være avhengig av hvilke tjenester din fastlege har valgt å tilby.

Next

Kontakt fastlegen på nett

helse norge kontakt

Import av varer og mottak av pakker fra Kina Foreløpig er det ikke noe som tilsier at det er risiko knyttet til kjøp av varer og mottak av pakker fra Kina, så lenge det ikke er snakk om kjøp av levende eller døde dyr. Tjenesten skal ikke brukes til øyeblikkelig hjelp og akuttsituasjoner. Representant nr 3 for Rogaland, 2005 - 2009, H. Medlemskap i stortingskomiteer 1997-2001 Medlem, Energi- og miljøkomiteen, 04. Du betaler vanlig egenandel og fakturagebyr for denne tjenesten. Dette gjør at du trygt kan utveksle informasjon om dine sykdommer med legen. Andel barn som er rapportert med påvist infeksjon, er så langt lav mindre enn 0,6%.

Next

Kontakt oss

helse norge kontakt

Det inkluderer helsesjekk, spørsmål om mulig eksponering for smitte og utdeling av informasjon. Vararepresentant nr 1 for Rogaland, 1997 - 2001, H. Da kom smitten antagelig fra flaggermus via sivettkatter og andre dyr. Folkehelseinstituttet følger nøye med på situasjonen. Studenter og andre som oppholder seg i Kina over en lengre periode, bør følge råd fra lokale helsemyndigheter.

Next

Koronavirus (coronavirus)

helse norge kontakt

Her møter du også andre i same situasjon. Utbruddet startet i storbyen Wuhan i Hubei-provinsen i Kina i desember 2019, og viruset ble identifisert av kinesiske helsemyndigheter 7. I tillegg bør man unngå besøk på kjøtt- og fiskemarkeder, samt kontakt med levende og døde dyr. For å opprettholde godkjenning som dykkerlege som gis av Fylkesmannen i Rogaland, Helse og sosialavdelinga så må du gjennomgå oppdateringskurs hvert 3. Folkehelseinstituttet oppdaterer fortløpende informasjon og råd til publikum, helsepersonell og andre aktører på nettsidene sine.

Next

Norges største leverandør av bedriftshelsetjenester

helse norge kontakt

Med økt kunnskap får du betre føresetnad for å leve med sjukdommen i kvardagen. Dersom de ikke har symptomer på luftveisinfeksjon, kan de omgås andre som normalt. For å kunne gjøre tjenestetilbudet bedre, sikre god kvalitet og likeverdige tjenester, er det nødvendig å dokumentere og drive et kontinuerlig forbedringsarbeid. Kontakt Helse- og velværehelgen arrangeres av Egmont Publishing. Barna får kunnskap og innsikt i sjukdomen slik at dei etterkvart blir sjølvstendige i takling av situasjonen. Vårt arbeid tar alltid utgangspunkt i dere som kunde, og i hvilke behov og utfordringer dere har. Laboratoriet ved Folkehelseinstituttet har tilgjengelig analyse for rask påvisning av viruset.

Next

Kontakt oss

helse norge kontakt

Informasjon om risikofaktorer hos de syke er foreløpig begrenset, men alvorlig sykdom og dødsfall er i hovedsak sett hos personer med underliggende sykdom. I starten ble smitten knyttet til et stort matmarked i byen, Huanan Seafood Wholesale Market, med sjømat og ulike typer levende dyr, noe som kan tyde på at smitten opprinnelig kommer fra dyr. Vestlia Resort henter deg på togstasjonen for kr. Egmont står bak ukebladene Hjemmet, Norsk Ukeblad og Familien. God hånd- og hostehygiene er et generelt smittevernråd. Risikogrupper De fleste som blir smittet vil trolig få luftveissymptomer som vil gå over av seg selv, mens noen vil få alvorligere sykdom med blant annet lungebetennelse. Å ringe 05515 koster det samme som å ringe til vanlige telefonnummer.

Next