Helsingin yliopiston sähköposti. Timo Miettinen — Helsingin yliopisto 2019-12-02

Helsingin yliopiston opetustilat

helsingin yliopiston sähköposti

Kaikkea viestintää ei tarvitse salata. Jos sinulla on unix-tunnus, löydät kotihakemistosi unix-palvelimelta. Poikkeusaukioloajat: Palvelupiste on suljettu 23. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Jos vapaita aikoja on huonosti tarjolla, voit myös hoitaa asian vastaanotolla ilman ajanvarausta. Kaikilla Helsingin yliopiston työntekijöillä ja opiskelijoilla on mahdollisuus lähettää salattuja viestejä.

Next

Department of Computer Science [pre 2018 site]

helsingin yliopiston sähköposti

Ulkopuoliset voivat lähettää postia mistä osoitteesta tahansa, mutta vain yliopiston etunimi. Kesätyöni sijoittuvat ajalle touko-elokuu mutta vuokrausaika kesä-elokuu myös mahdollinen. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Käyttäjätunnuksen aktivointipalvelu on melkein valmis. Olen eurooppalaiseen filosofiaan, aatehistoriaan ja politiikkaan erikoistunut yliopistotutkija Helsingin yliopiston. Mielellään kalustettu asunto mutta kalustamatonkin käy. Minusta saa luotettavan, rauhallisen ja reippaan vuokralaisen.

Next

HY:n sähköposti

helsingin yliopiston sähköposti

Esimerkiksi sähköpostin, työtilojen ja OneDriven varmuuskopioita ei ole Tietohallinnolla käytettävissä. Sen avulla postia voidaan ohjata eri postilaitteistoihin. Jos haluat siirtää itsellesi kotoa yliopistolle jonkun tiedoston, suosittelemme käyttämään , sillä suoraan sähköpostista avatut dokumentit tallentuvat usein väliaikaishakemistoon, josta ne katoavat, kun kirjaudut ulos koneelta. Mikäli asiasi vaatii pidempää selvittelyä, voit varata ajan lähipalvelupisteen kohdalta löytyvän ajanvarauslinkin kautta. Voit lukea yliopiston sähköpostia tai selaimen kautta sovelluksella. Odotamme Sinulla on: - kokin koulutus - useamman vuoden kokemus maittavien lounasruokien valmistamisesta reseptiikan mukaan suurtaloudessa - itsenäinen työskentelyote - erityisruokavalio-osaamista Aikaisempi kokemus keskuskeittiötyyppisestä ruuanvalmistuksesta ja jakelutoiminnoista ovat hakijalle eduksi. Tiedekuntakohtainen opintoneuvonta: Svens­ka social- och kom­mu­nal­högs­ko­lan, val­tio­tie­teel­li­nen tie­de­kun­ta Huom.

Next

Helsingin kaupunki

helsingin yliopiston sähköposti

Tulostamista varten sinun pitää ostaa tulostussaldoa Unigrafian saldokaupasta osoitteessa. Kaupunki varautuu siihen, että jo talvella 2020 osalla lentokentän aluetta olisi mahdollisuus harrastaa talviliikuntaa, kuten hiihtää ja luistella. Minulla myynnissä myös muutamia muita upeita keräilyrahoja, katso muutkin ilmoitukseni. Vastaamme toimipaikan lounasruuasta, kahvilatoiminnasta sekä tilaustarjoiluista. Opintosuuntakohtaista neuvontaa saat edelleen Porthanian opiskelijapalveluista sähköpostitse, puhelimitse tai varaamalla ajan opintoneuvontaan. Voidaksesi käyttää Helsingin yliopiston it-palveluita sinun on ensin aktivoitava käyttäjätunnuksesi.

Next

Office 365 Education

helsingin yliopiston sähköposti

It seems you tried to access the old Flamma site. Kun nimesi muuttuu, voit muuttaa myös sähköpostiosoitteesi. Viestin lähettäminen Sähköpostin suojaaminen mahdollistaa viestien turvallisen lähettämisen sekä vastausviestin vastaanottamisen luottamuksellisesti. Opintosuuntakohtaista neuvontaa saat edelleen Siltavuoren opiskelijapalveluista sähköpostitse tai varaamalla ajan opintoneuvontaan. Opiskelijaneuvonnan palvelupisteet palvelevat kaikkia yliopiston opiskelijoita. Ota yhteyttä jos sinulla olisi tarjota minulle asuntoa kesäksi! Huomioi, että osoitetta ei vahvisteta mitenkään, eli ulkoisesta lähteestä tulevissa turvaposteissa on syytä muulla keinoin varmistua lähettäjän henkilöllisyydestä. Ensi vuonna alueella avautuu tilaa vähitellen väliaikaisille toiminnoille.

Next

Helsingin yliopiston opetustilat

helsingin yliopiston sähköposti

Tarkempia ohjeita tulostukseen löytyy myös. Valittavissasi on pieniä luentotiloja, näppäriä seminaarisaleja, kompakteja auditorioita kuten myös 700 hengen juhlasalikin. Ainoa ero on vastaanottajan osoitteessa: lisää vastaanottajan osoitteen loppuun '. Toimin myös tiiminvetäjänä Suomen Akatemian rahoittamassa -huippuyksikössä. .

Next

Luottamuksellinen sähköposti

helsingin yliopiston sähköposti

Lisää tietoa salasanoista ja tietoturvasta löydät tämän materiaalin. Tiedekuntakohtainen neuvonta: lää­ke­tie­teel­li­nen tie­de­kun­ta Yhteystiedot: Meilahti Biomedicum 1, 3. Huomaa, että et voi kirjautua yliopiston verkkopalveluihin sähköpostiosoitteellasi, vaan omalla käyttäjätunnuksellasi! Tietoturvaohjeita sähköpostin käsittelyyn löydät myös. Näin pystymme paremmin varautumaan tuloosi! Liikkuvuuspalveluiden vastaanotoista löydät puolestaan tietoa Lisäksi neuvontaa annetaan opiskelijoille tuttuun tapaan myös sähköpostitse lähipalvelupisteiden student-osoitteista sekä puhelimitse lähipalvelupisteiden puhelinaikoina. Säännöt koskevat kaikkea sähköpostia siitä riippumatta, millä ohjelmalla tai laitteella postia käsitellään. Office 365:n pilvipostissa tilaa on 100 Gt ja paikallisessa 10 Gt.

Next

Luottamuksellinen sähköposti

helsingin yliopiston sähköposti

Omien käyttäjätietojen hallinta Tässä vaiheessa tässä kohtaa näkyy vain nimesi, jos sinulla ei ole aikaisemmin luotua tunnusta. Omien käyttäjätietojen hallinta: Käyttöoikeussitoumuksen hyväksyntä Lue käyttösäännöt. Etsin itselleni vuokra-asuntoa Helsingistä kesä- tai heinäkuusta alkaen. Lisäksivalmistamme ja toimitammenoin 1000 lounasannostatoisiin toimipaikkoihin. Osaan opinnoista voit ilmoittautua ja aloittaa opinnot joustavammin omassa aikataulussasi. Tutkinnon sisältöön liittyvissä asioissa kannattaa kääntyä opetushenkilökunnan puoleen mutta jos tarvitset apua esimerkiksi siihen, mitä opintoja sinulta vielä puuttuu tai tarvitset yleistä apua tutkintosi rakenteen hahmottamiseen, kannattaa varata aika omaa koulutusohjelmaasi tuntevalle opintoneuvojalle tai koulutussuunnittelijalle.

Next

HY:n sähköposti

helsingin yliopiston sähköposti

Voit tulostaa kaikilla monitoimilaitteilla, joissa on Unigrafian tarra. Ainoa ero on vastaanottajan osoitteessa: lisää vastaanottajan osoitteen loppuun. Omien käyttäjätietojen hallinta: Tarkista valintasi ja vahvista muutokset Tarkista, että palvelun listaamat valinnat ovat oikein. O365-palvelun käyttöön ja toimivuuteen liittyvissä ongelmatilanteissa Tietohallinnolla ei ole mahdollisuutta tarjota tukea. Yleisen opiskelijaneuvonnan asiakaspalvelupiste on siirtynyt Kaisa-taloon.

Next