Hesburger kokkola. Abc hesburger — kaikki hesburger 2019-11-23

Hesburger

hesburger kokkola

Perehdytys työhön alkaa heti työsuhteen alettua ja paikka on heti avoinna. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää. Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja. Tehdään yhdessä sinusta Iloisen Palvelun Ammattilainen! Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja.

Next

Työhakemus — Hesburger

hesburger kokkola

Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja tiivistä työtahtia pelkäämätön iloinen persoona, laitathan hakemusta tulemaan pikimmiten. Olethan siis valmis työskentelemään myös myöhäisissä iltavuoroissa sekä viikonloppuisin. Kenties tulevaisuudessa sinäkin koulutat uusia työntekijöitä, sillä Hesburgerilla voit edetä urallasi vaikkapa vuoro- tai ravintolapäälliköksi. Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden MaRa työehtosopimuksen mukainen. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Next

10 parasta ravintolaa Kokkolassa

hesburger kokkola

Työ on vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja. Halu oppia uutta sekä valmius palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti kuuluvat myös hakijan valttikortteihin. Halu oppia uutta sekä valmius palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti kuuluvat myös hakijan valttikortteihin. Minkälaisina ajankohtina pystyt pääasiassa työskentelemään? Hesburger Mikkeli Ratakatu Neste Express Ratakatu 2 joka päivä 10-22 Haemme työntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta.

Next

Hesburger Ykkösrasti

hesburger kokkola

Työt painottuvat iltoihin sekä viikonloppuihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti aamuvuoroja. Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Työajat ovat joustavia ja työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Hesburgerista saat herkullisen hampurilaisen iloisen asiakaspalvelun kera.

Next

Ravintolatyöntekijä

hesburger kokkola

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti viikonloppuvuoroja ja yövuoroja sekä iltavuoroja. Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Työ alkaa heti, mutta alkamisaika on sovittavissa.

Next

Abc hesburger — kaikki hesburger

hesburger kokkola

Työajat ovat joustavia ja työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Laita avoin hakemus pikaisesti sähköpostitse: tytti. Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Lomailun kohteen Etelä-Pohjanmaan maakunnassa oleva Kauhajoki houkuttelee matkailijoita.

Next

Hesburger

hesburger kokkola

Jos tunnistit itsesi, laita työhakemusta pian tulemaan. Haemme useampaa työntekijää osa-aikaiseen työhön. Aiempaa työkokemusta ei tarvitse olla sillä koulutamme sinut työhön. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja. Työ Hesburgerilla on vuorotyötä, ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista. Hesburgerilla tehdään töitä hymyssä suin ja tiimissä — siksi odotamme hakijoilta positiivista asennetta ja tiimihenkeä.

Next

Ravintolatyöntekijä

hesburger kokkola

Alaikäiset työntekijämme työskentelevät vain klo 22 asti. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti viikonloppuun sijoittuvia vuoroja. Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden MaRa työehtosopimuksen mukainen. Voit olla osaava, etenemishaluinen työntekijä tai valmis vuoropäällikkö. Työ alkaa heti, mutta alkamisaika on sovittavissa.

Next

Hesburger Ykkösrasti

hesburger kokkola

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita yhdessä sovitulla tuntimäärällä. Hesburgerilla tehdään töitä hymyssä suin ja tiimissä — siksi odotamme hakijoilta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Hän pitää huolta siitä, että Hesburgerin asiakaslupaukset laadun, palvelun ja siisteyden osalta täyttyvät käytännössä. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti arki-iltoihin sekä viikonloppuihin sijoittuvia vuoroja. Maaliskuun jälkeen työllistyminen ravintolassa mahdollinen, mahdollisesti apulaisravintolapäällikön työn jatkaminen. Ketjun ravintoloissa työskentelee yli 7000 henkilöä. Hesburgerista saat myös salaatit, smoothiet ym.

Next