Hester til salgs. Islandshester som er til salgs 2019-12-01

Islænder til salg

hester til salgs

Hun har vært benyttet i sportkonkurranser med nybegynnere i lette klasser, og vært brukt til kurs, tur og fritidsridning. Iallefall har hun to dyktige foreldre, selvom Gamnes Prins ved et treningsuhell måtte avlives. Det kom da fram at Gamnes Prins, lovend ambassadør og halvbror til Gamnes Prinsecita hadde vært og lurt seg over i luftegården til Sugarboy girl. Hvis du har ei hoppe - så ta kontakt. For tiden er følgende hester til salgs, de står på Stall Gamnes: Varmblods: Luckytobeborn : Kaldblods: Gurion: Ble solgt idag til ny eier! Avlshopper til utleie: Varmblods hopper: Betts girl: Fancy Strømline: Katies girl: Kaldblods hopper: Braute Dokka: kanskje: Sokketrollet: Er det spørsmål, så ta gjerne kontakt eller stikk innom! Kommer du langveis fra, enten med fly, tog eller buss, hjelper vi deg med skyss mellom islandshester.

Next

Hester til salgs

hester til salgs

Perla kom til Norge fra Island i 2011, har vært fulgt godt opp og viser ingen tegn til sommereksem. Vinning Kos var den aller raskeste kaldblodshesten i Sverige i fjor. Han er godt gjennomridd, myk og rund med lette, store og romslige bevegleser. Â Dama er ei lovende hoppe med ren, god gang og romslige bevegelser. Spennende eget oppdrett med topp avstamning! Ønsker du å få nyheter tilsendt automatisk - så send gjerne en melding til: Ha en fortreffelig flott dag! Men om noen vil ta seg bryet, så kan det søkes om dispensasjon. Hun blir vurdert å legges ut som andelshest - med totalt 10 andeler.

Next

Islandshester som er til salgs

hester til salgs

Tilpasset alle ønsker, individuelt eller i grupper. Hun er en naturtølter og velger oftest tølt selv, men traver også. I tillegg hadde hun en liten seneskade, og har ikke vært i trening siste året. Sugarboy girl var en dyktig ambassadør i travet, og utpå våren så oppdaget vi at buken ble noe sid. Det eliminerer mye gjetting, dårlig hestehandel og minimerer risikoen for eventuelle framtidige investeringer du kan ha på en hest. Denne bloggen vil spesielt bidra til markedsføring av de hester som er til salgs, fra Harstad Hestesportsenter og via våre kunder og nettverk. Hun er temt og innkjørt, og er kjent med både Harstad Travpark og treningsveiene på gården.

Next

Hester til salgs

hester til salgs

Vi har en god oversikt over hester som er til salgs her i distriktet. Skaden ser ut til å leges bra, og hun kan være en kommende stjerne tilbake til banen - for det rette miljøet. Eieren vurderer salg - for å bidra til flere gode hester til landsdelen! Rolig på bil og henger, samt all type håndtering. Send gjerne en email - om du ønsker å garantere deg en andel. Perla har vært vist på avlsvisning og mottatt en 3 premie. Oppvokst i flokk på fjellet.

Next

Hest til salgs

hester til salgs

Han vil da stå til avltjeneste for nytt friskt blod inn i shetlandsponnirasen. Dama står for tiden i trening hos Trine Jonassen i Homborsund. Vant til hovarbeid, omgang med mennesker og vant med andre hester i flokk - og å stå alene. Lovende, meldt til Derby, travsikker, godt hode, trafikksikker, har god fokus på kontakt med kusken og lar seg ikke forstyrre. Innkasserte kr 22000 på sitt første løp i Nord-Norge! Vi har nå på vei inn en svært lovende 4 års varmblodshoppe , med gode resultater fra Sverige. Mange vil følge nøye med om han velger varmblods eller kaldblods - og om hvilke stammer han mener er å satse på.

Next

Hester til salgs

hester til salgs

Info blir kun gitt ut til de som henvender seg til: gamnesgard gmail. Vi har shetlandsponni hingst etter nordnorsk ponnimester i 2006 og nordnorsk ponnimester i 2007 , som vil bli kåret i løpet av nærmeste år. Han er godkjent for både trav og monte, men trenger en god pensjonisttilværelse. Ta kontakt for mer info eller spørsmål. Veldig søt hoppe med mye personlighet. Resultatet ble Gamnes via Maria som jomfrufødsel. Vi selger henne da vi har for mange hester på stallen.

Next

Hester til salgs

hester til salgs

Alle hester er registrerte i det finske travselskapet - og har gode resultater å vise til. Vi har shetlandsponnier som brukes til ponnitrav, og ponniridning samt terapi. Gamnes gård anbefaler for nordnorske hopper! Han har hatt stabil og fin trening siden oppstart som 4 åring, hvor utviklingen utelukkende har vært positiv hele veien. Hesten står i daglig trening hos travtrener Oddmund Eggum, Gamnes gård. Gamnes gård kan tilby oppstalling og godt stell. Perla har god energi og fremdrift, men er veldig snill og grei å håndtere. Aldri vært syk eller skadet.

Next

Hest til salgs

hester til salgs

Pris er ennå ikke bestemt - men ta kontakt - slik at du kan være først i køen. Står flott sammen med andre hester i flokk, og står også godt alene. Egner seg også som andelshest. Hun har de siste to årene gått på utegang og fått to føll. Middels fremdrift, veldig snill, kan ris av de aller fleste.

Next

comm.landolakesinc.com [ Hest / Ponni / Hesteutstyr / Rubrikk annonser / Kjøp / Salg / Stall / Debatt / Kurs / Nyheter / Ridehesten / Rytter / Webshop / Hestebutikk / AUksjon / Nettbutikk ]

hester til salgs

Vi har arbeidet med avl og oppdrett av islandshest i en årrekke, og vi har god erfaring med å finne den rette kombinasjonen av hest og rytter. Hun ble temt i høst, og er mest sannsynlig 5-gjenger. Vi som står bak prosjektet, er islandshestårder i Aust-Agder og Telemark. Går fint på tur med andre og alene. Flere av dem har gått gode løp her i Harstad. Akilles fra Hólakoti er en ung kar og et spennende konkurranseemne for fremtiden.

Next