Holmestrand dyreklinikk. Holmestrand Dyreklinikk AS 2019-11-29

Berit Sørebø

holmestrand dyreklinikk

Vestfold Dyrehospital holder høy standard på veterinærtjenester og gir kjærlig pleie av pasienter. Åse Marie har en spesiell interesse for kirurgi, og utfører det meste innen bløtvevskirurgi. For å kunne gjøre dette må vi har dyrets forsikringsnummer eller eiers fødsels og personnummer. Vårt dyktige veterinær- og dyrepleierteam har lang erfaring og spesialkompetanse på egne fagfelt. Via Resurs Bank har man mulighet til både å utsette betalingen, samt å dele den opp.

Next

Berit Sørebø

holmestrand dyreklinikk

Men Birgitte begynte å drømme om det. Berit Sørebø har sin veterinærutdannelse fra Norges Veterinærhøgskole, hun ble uteksaminert i 2003. Brenner for å hjelpe dyr — Dette blir ikke noe halvveis — skal vi først gjøre det, så gjør vi det skikkelig, forteller Birgitte. I oppstarten jobber alle tre eierne i dyreklinikken, men de åpner for flere ansatte etter hvert som de har fått etablert seg skikkelig. Det var Birgitte enig i, men tida var ikke moden for å starte opp for seg sjøl da.

Next

Åse Marie Borgen

holmestrand dyreklinikk

At Dyreriket Revetal ligger vegg i vegg med fôr, utstyr og duppeditter til dyra, er også en stor styrke. Og flere fikk ta del i drømmen før den ble realisert: Birgitte og Johanne jobba sammen på Holmestrand dyreklinikk, og der fikk de for tre år siden selskap av enda ei Re-jente som kom dit i praksis, nemlig Malene. Det gjør det mindre stressende for dyra å komme hit. På bakkeplan i den nye Torvparken 2 er straks lokalene klare for oppstart. Hvis du leter etter dyreklinikk i Holmestrand, dyrlege i Holmestrand, dyrehospital i Holmestrand eller veterinær i Holmestrand så er du på rett sted. Administrasjons gebyr for Direkteoppgjør er på 325,- før første innsendelse, og 120,- for påfølgende innsendinger innen samme sak.

Next

Timeplan Holmestrand — Trimhuset

holmestrand dyreklinikk

Revetal er jo et paradis på jord, sier Re-jentene og ler. Og for eierne som kommer hit teller det mye at man kan parkere rett utenfor døra. Lytte til våre kunders behov, og gi dem god veiledning under veis. Vår visjon er «Trygghet og livskvalitet»! Det er jo en stor tillit å få, spesielt av Sjur og Martin Gran i Revetal invest som har stått så på for å gi oss et helt fantastisk lokale. I 2004 overtok hun Holmestrand Dyreklinikk, og har siden dette drevet klinikken. Her finner du en komplett liste over dyreklinikker i Holmestrand, ved hjelp av Norges dyreklinikk portal, Dyrelink.

Next

Vestfold Dyrehospital

holmestrand dyreklinikk

Vårt dyktige veterinær- og dyrepleierteam har lang erfaring og spesialkompetanse på egne fagfelt. Dyreklinikken Bergen Vest startet opp i 2001 og er idag en av de ledende klinikken i Norge. Det vil alltid være vanskelig å oppgi helt eksakt pris på forhånd, mye kan skje underveis. De har passa på at alt blir som vi vil ha det, ned til minste detalj. Derfor ønsker vi å levere profesjonelle tjenester med høy faglig kvalitet.

Next

Priser

holmestrand dyreklinikk

Hvis du leter etter dyreklinikk i Holmestrand, dyrlege i Holmestrand, dyrehospital i Holmestrand eller veterinær i Holmestrand så er du på rett sted. Etter en lang periode med masse organisering i en intensiv byggeperiode, gleder trioen seg til å komme i gang. . Alt er tenkt på, ned til minste detalj. Vår visjon er «Trygghet og livskvalitet»! Vårt høyt utdannede veterinærer og assistenter samarbeider mot et felles mål: Det beste for ditt dyr. I perioder har vi også hatt ambulerende hestepraksis. Det vil alltid være vanskelig å oppgi helt eksakt pris på forhånd, mye kan skje underveis.

Next

Åse Marie Borgen

holmestrand dyreklinikk

Her finner du en komplett liste over dyreklinikker i Holmestrand, ved hjelp av Norges dyreklinikk portal, Dyrelink. Alt er bygd etter sjukehusstandard. Ved hjelp av høy faglig kompetanse, god kundeservice og topp moderne utstyr ønsker vi å tilby den beste behandling for våre pasienter og deres eiere. Når du kommer til oss med et sykt dyr vil vi, så snart vi har oversikt over hvilke undersøkelser og evt behandling som er aktuelle, gi deg et prisoverslag. Dyr som får god pleie, holder seg friske og lever lenger.

Next

Dyrelink Norge

holmestrand dyreklinikk

Hospitalet har en lang historie med utmerket behandling og fornøyde, trofaste kunder på grunn av vår engasjerte og kvalifiserte stab. I 2004 overtok hun Holmestrand Dyreklinikk, og har siden dette drevet klinikken. Vi ønsker også å gi pasientene våre god omsorg i en vennlig og avslappet atmosfære, slik at både dyr og eiere føler seg trygge. Vegg i vegg flytter Dyreriket Revetal inn. Det er litt av en kabal som går opp i disse dager med gamle som flytter og nye som skal inn.

Next

Priser

holmestrand dyreklinikk

I tillegg er hun daglig leder ved klinikken. Vi tilbyr også finansiering gjennom Resurs Bank, svar på finansiering. Vi tilbyr også finansiering gjennom Resurs Bank, svar på finansiering. Lytte til våre kunders behov, og gi dem god veiledning under veis. Holmestrand Dyreklinikk Holmestrand Dyreklinikk Hvittingfossv. På fritiden holder hun på med trening og jakt sammen med fuglehunden «Tilde». Administrasjons gebyr for Direkteoppgjør er på 325,- før første innsendelse, og 120,- for påfølgende innsendinger innen samme sak.

Next

Timeplan Holmestrand — Trimhuset

holmestrand dyreklinikk

For å gjøre en lang historie kort: Nå er de superhappy for å ha en topp moderne dyreklinikk klar til bruk. Berit har deltatt på en rekke kurs og etterutdanninger, både i norge og i utlandet. Berit Sørebø har sin veterinærutdannelse fra Norges Veterinærhøgskole, hun ble uteksaminert i 2003. Dyreklinikken Bergen Vest startet opp i 2001 og er idag en av de ledende klinikken i Norge. Vestfold Dyrehospital har behandlet hunder, katter, kaniner, marsvin, ildere, chinchilla, degus, rotter, mus, hamster, minigris, fugler og amfibier siden 1992. I tillegg er hun daglig leder ved klinikken.

Next