Hopp och skoj umeå pris. Lekfulla familjeaktiviteter i Umeå 2019-11-25

Välkommen till Umeå Performance Center och STORA Hopp & Skoj!

hopp och skoj umeå pris

Be då din arbetsgivare kontakta oss gällande ett kollektivt företagsavtal. Så ni får se lite av vad jag brinner för, och så får det blir lite som en reklamfilm för Junis Umeå. Extra roligt blir det om ni kommer i ändamålsenliga kläder och där rekommenderar vi mjukisbyxor eller långa tights samt en tunn långärmad tröja. Kalasrummet har ni i 45 minuter. I luftlandet hittar ni Sveriges längsta uppblåsbara hinderbana, vilken mäter +150 meter. Inför den andra delen av höstterminen har våra idrottspedagoger tagit med barnens favoritlekar- och övningar från tidigare terminer samt massor av spännande och fartfyllda nyheter.

Next

Lekfulla familjeaktiviteter i Umeå

hopp och skoj umeå pris

Varje tillfälle är 45 minuter inkl. Alla attraktioner är byggda för att klara vikten av vuxna så passa på och roa er — med eller utan medföljande barn. Ni som söker är stresståliga, flexibla, uppskattar ordning och reda och vill jobba minst 10 timmar per månad. Klättra upp för den 6,5 meter höga klätterpelaren, utmana någon på Wipe out-banan, gå vilse i en labyrint eller tävla i sprint. Våra ledare Alla våra ledare följer Knatteskutts träningsupplägg som är skapat av idrottspedagoger och erfarna ledare inom Knatteskutt. Ni kan även mejla er förfrågan per e-post till. Ta med familjen och kombinera nöje med nya spännande rymdkunskaper.

Next

Medlemskap

hopp och skoj umeå pris

Välj mellan 23 välskötta bowlingsbanor och tonvis med färgglada klot. Vi kan i de flesta fall skicka en faktura direkt till din arbetsgivare som motsvarar ditt friskvårdsbidrag och sen reglera mellanskillnaden med dig månadsvis via autogiro. Varje danstillfälle är ett äventyr till okänd plats. Fredag-söndag + helgdagar så serveras även tacobuffé till lunch och middag. På det 3300 kvm stora luftlandet finns roliga uppblåsbara attraktioner som uppmuntrar till lek och utmaningar. För barn med spring i benen! Är din arbetsplats ansluten till förmånsportalen Benify så kan du beställa våra tjänster direkt från den. Öppettider anslås här vecka för vecka.

Next

Junis Umeå går på Hopp och skoj

hopp och skoj umeå pris

Alla som tänker leka i attraktionerna betalar entré, men det är ingen entré för dig som bara ska titta på. En mix av betalningsformer som jag beskriver i övrig information. Vårt upplägg för seniorträning Vi har öppet intag under period 1 september — 30 november, men stänger därefter för nya deltagare. Som medlem i vår seniorgrupp så får du även möjlighet att teckna ett sommarkort för juni-augusti till extra förmånligt pris. Det här är också njutning för mig. Ange önskat startdatum för abonnemang Ange eventuell kampanjkod Hur vill ni betala? Det upplägg vi rekommenderar är att barnen börjar med att leka i 1h, därefter fikar ni i kalasrummet innan ni fortsätter leka.

Next

Modeller av Umeå på 30

hopp och skoj umeå pris

Förnamn obligatorisk Efternamn obligatorisk Adress obligatorisk Postnummer obligatorisk Ort obligatorisk Personnummer obligatorisk Mobilnummer obligatorisk E-postadress obligatorisk Vilket abonnemang vill ni beställa? Umevatoriet håller öppet för både skolor och allmänhet med målet om att få fler att intressera sig för naturvetenskap, matematik och teknik. Entré betalar alla som är 2 år eller äldre som tänkt leka, träna eller testa attraktionerna, så om ni bara ska övervaka era barn så betalar ni inget för er själva. I vågmaskinen och strömkanalen färdas du i vattnet precis som du vore ute på havet. Är du eller någon i ert sällskap 13 år eller äldre så gäller dagskortet även till gymmet på. Hopp och skutt, fart och fläkt och massa energi och skratt genomsyrar terminens alla tillfällen. Detta är en riktigt roligt bowlingupplevelse som sätter stämningen inför helgen.

Next

Modeller av Umeå på 30

hopp och skoj umeå pris

Vi söker nu ett antal serviceinriktade medarbetare som är minst 20 år fyllda och som gillar att vara runt barn och aktiva personer. Kommentera och skriv gärna tips och ideer på vad du skulle vilja se mer av på kanalen. Missa inte nattbowlingen som arrangeras varje fredag och lördag då discobelysningen tänds och musiken skruvas upp. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er inom 24h med info om bokningen är möjlig att genomföra, alternativt ger förslag på närliggande tider som är bokningsbara. Är du en senior som är redo att investera tid och pengar i din hälsa och ditt eget välbefinnande? Föräldrar som enbart följer med för att övervaka och hjälpa sina barn behöver inte betala någon entré. På ett lekfullt och glädjefullt sätt kommer vi tillsammans med lek och övningar inspireras av bland annat friidrott, fotboll, parkour och amerikansk fotboll.

Next

Lekfulla familjeaktiviteter i Umeå

hopp och skoj umeå pris

Medlemsformen ger ej access till träning kvällar eller helger. Vill ni även inkludera fika eller mat så kan vi ordna paketpris på det också. Beroende på när du ansluter så blir det mellan 6-9 månader träning där du två gånger per vecka tränar i grupp med andra seniorer under ledning av våra coacher. Vill du hellre träna själv och är +65 år? Våra ledare utbildas kontinuerligt av oss och har ett genuint intresse för att arbeta med barn och idrott. Fika, lunch eller middag går att köpa till, men vi tillåter inga alkoholhaltiga drycker på anläggningen.

Next

Lekfulla familjeaktiviteter i Umeå

hopp och skoj umeå pris

Då i stort sett alla befintliga seniorer valt att fortsätta till hösten så har vi ett fåtal lediga platser i befintliga grupper, men vår ambitionen är att 50 nya seniorer ska ansluta och lägga grunden för två nya grupper från hösten. Är du en av dem? I medlemskapet ingår en kostnadsfri genomgång av utrustningen på gymmet där vi visar dig hur maskinerna fungerar och hur de ska användas. Erbjudandet kan Ej kombineras med andra erbjudanden hos oss och medlemskapet måste tecknas inom 2 veckor från genomförd provträning för att rabatten ska lämnas. Vi kan också emellanåt, i mån av tid, öppna för lite större grupper på kvällstid samt för skolklasser på dagtid. Eventuella frågor om tjänsten kan ställas till samma adress. Kolla med din arbetsgivare vilka regler som gäller på er arbetsplats. Medlemskapet ger dig möjlighet att träna så ofta du vill måndag-fredag mellan kl 06.

Next

Medlemskap

hopp och skoj umeå pris

Låt ditt barn välkomnas in i idrottsvärlden! Om du hellre föredrar att träna fritt i vår träningsanläggning så har vi medlemskapet Seniorkort dag för dig som fyllt 65 år. Idrotter där bollen har fokus ger oss inspiration till många övningar under terminen. Navet Navet är ett modernt badhus i hjärtat av Umeå centrum. Är ni riktig många så rekommenderar vi kalas under vardagkväll då vi kan duka upp till er i vår inre servering med plats för upp till 70 personer. Välj typ av kladdkaka till kalaset Övrig info, ev allergier, etc. Häng med och upplev rörelseglädjen med oss! Knatteskutt Idrott Vår- och hösttermin Roliga idrottsaktiviteter inomhus! Fyller i medgivande när jag hämtar ut korten.

Next