Hsl lakko. Katso lista: Nobinan työnseisaus näkyy näillä HSL:n linjoilla 2019-11-28

Raitio

hsl lakko

Kaikkein kummallisinta, että valtiovalta tukee vielä ammattiyhdistysjäsenmaksujen verovapaudella tällaisia poliittisilla lakoillaan yhteiskunnalle suurta vahinkoa aiheuttavia ammattiyhdistyksiä. Eri asia ovat sitten suurimman osan matkaa valtaväyliä kulkevat linjat, siellä toiveikkaita pysäkillä odottajia saattaa ollakin. Hyvityksen saadaksesi sinun pitää asioida. Harmittaa vain paloheinäläisten, pakilalaisten, maunulalaisten ja pirkkolalaisten puolesta, että tällaisesta mahdollisuudesta ei ollut ajoissa eikä nytkään tietoa. Metro ei kuitenkaan kulje perjantaina, vaan liikennöinti alkaa vasta lauantaiaamuna. Jotkut tykkäävät, että lainarahaa pitää ottaa jatkossa runsaasti lisää, että kaikille riittää loputtomiin, teki töitä tai ei. Mikä siinä on että tätä tietoa ei voinut jo eilen ilmoittaa? Iltalisiin kohdistuvissa leikkauksissa ja etujen ja työttömien etujen leikkauksissa poltettu jo autoja ja marssittu mielenosoituksissa , lakot pysäyttäisivät maan moneksi päiväksi.

Next

Lakko pysäyttää myös metron ja melkein kaikki bussit

hsl lakko

Köyhyys vain lisääntyy ja sitä kautta yhteisen verotuoton tulee kasvaa että rahat riittävät yhä useammalle ahdinkoon joutuvalle. Neuvotelkoon itse yksilöinä omat edut, kuten oikeuden lomaan. Lentoliikenteeseen ei vaikutusta Lentoliikenteessä ei ole tiedossa poliittisia lakkoja. Nuo junatkin ovat niin hitaita ja epävarmoja , ettei täältä uskalla lähteä minnekään radanvarteenkaan suuntaamaan, kun ei tiedä pääseekö kuitenkaan mihinkään. Lisäksi useilla muilla linjoilla on yksittäisiä lähtöjä. Kannattaakohan sellaisia linjoja laittaa ajoon, joista ei ole pystytty ihmisille ajoissa tiedottamaan? Työnantajilta ei lupia kysytä vaan ilmoitetaan että tulen töihin 18 tuntia , palkkaa kiitos? Yksittäisiä poikkeuksia ja perumisia saattaa silti vielä olla myös bussiliikenteessä.

Next

Lakko pysäyttää myös metron ja melkein kaikki bussit

hsl lakko

Tiedotteen alussa on yhteenveto liikenteest√§ alueittain. H√§nen mukaansa raideliikenteen lakon vaikutukset kohdistuvat syytt√∂miin kuntalaisiin est√§m√§ll√§ p√§√§syn t√∂ihin. Monet muutkin jo vuosikymmeni√§ verov√§hennysten kohteena olleet kansalaisten kulut on poistettu verov√§hennyskelpoisista kuluista, esimerkiksi aikoinaan tunnettiin sairauskuluv√§hennys, ja juuri nyt oman asunnon korkomenojen v√§hennyskelpoisuus verotuksessa jo kokonaan poistumassa. Keski-Vantaalla ajetaan linjaa 571 noin 20 minuutin vuorov√§lill√§ ja linjaa 615 noin 15 minuutin vuorov√§lill√§. My√∂s pys√§kkin√§yt√∂ill√§ voi olla virheellist√§ tietoa. My√∂s l√§hes kaikki bussit perjantaina kello 03‚ÄĒ18 j√§√§v√§t ajamatta. Liikenteen k√§ynnistyminen ty√∂taistelun j√§lkeen On odotettavissa, ett√§ bussiliikenne k√§ynnistyy perjantaina mielenilmauksen j√§lkeen klo 18 alkaen vaiheittain.

Next

HSL:n yllättänyt lakko sotkee aamun bussiliikennettä

hsl lakko

Posti- ja logistiikka-alan unioni Pau on lakossa, jonka on määrä jatkua 8. Mielenilmauksen takia metrot ja raitiovaunut eivät liikennöi perjantaina. Seisaus koskee myös ympäristönhuoltoa eli roskien kuljetuksia. Tilannekatsausta bussiliikenteestä myöhemmin tässä tiedotteessa. Työpaikkoja ei tehdä leikkaamalla toimeentuloa.

Next

Raitio

hsl lakko

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Näiltä liittoon kuulumattomilta tulisi ottaa liiton edut pois. Näitä toimia ei tehdä tavallisia, työssäkäyviä henkilöitä vastaan, vaan tällä halutaan nimenomaan ottaa kantaa hallituksen aktiivimalliin. Ai niin unohdin Ay-pomojen palkat on saatu hilattua taivaisiin, joten jotakin on saatu aikaan. Ei työnantajat tarvitse tällaisia riesoja ollenkaan. Räntäsateessa seisominen Senaatintorilla ei jalosta ketään, eikä mitään, eikä poista jo hyväksyttyä lakia.

Next

Bussilakko: Näin moni vuoro jää tänään ajamatta Espoossa ja Helsingissä

hsl lakko

Pienillä työpaikoilla vaikutukset voivat olla kuitenkin suurempia, Selin sanoo. Jonakin päivänä tilanne voi olla toisin. Entäpä toisinpäin ajateltuna pitäisikö etuuksistaan kiinnipitävien maksaa vahingonkorvausta työttömille koska ovat nostaneet työllistymisen ehdot niin tiukoiksi, että yhä useampi putoaa pysyvästi työelämän ulkopuolelle. Päivitämme tähän juttuun tietoja lakon vaikutuksista sitä mukaa, kun niistä saadaan tietoa. Linjoilla 14, 39B, 43 ja 550 ajetaan noin 15 minuutin vuorovälillä. Parempi että hitaat ja haaveilijat pysyvät poissa omalta työpaikalta, olkoot vaikka kortistosta etteivät häiritse osaajien mainetta ja tienistejä.

Next

Metro

hsl lakko

Veturimiesten liitosta kerrotaan, ettei liitto pysäytä junaliikennettä. Matinkylän aseman terminaalissa ja katuverkossa, Tapiolan metroaseman länsi- ja itäpuolella ja eri rautatieasemilla. Tällöin edes Länsiväylän tai radanvarteen jotenkin raahautuvat pääsevät ihmisten ilmoille, kun tällä hetkellä tuntuu siltä, että Espoonlahdesta ajellaan turhaan jonnekin Matinkylään, josta ei kuitenkaan mitään jatkoyhteyksiä ole tarjolla. Koillis-Helsingissä linjalla 75 on noin 30 minuutin vuoroväli. Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot. Monet olivat vihaisia jos työnantajat suostuivat esitettyihin vaatimukseen ja paljon odotettu lakko ei toteutunutkaan. Sipoossa ajetaan lähes kaikki vuorot.

Next

Katso lista: Nobinan työnseisaus näkyy näillä HSL:n linjoilla

hsl lakko

Bussit eiv√§t p√§√§osin kulje kello 03‚ÄĒ18 v√§lill√§, mutta l√§hijunat kulkevat normaalisti. Mit√§ tunnetta artikkeli sinussa her√§tt√§√§? Kokosin kahteen kuvatiedostoon linjat, joilla p√§√§see pois Etel√§-Espoosta ja It√§-Helsingist√§ silloin kun metrossa on lakko tai vakava h√§iri√∂. Loppuu verorahoin maksetut kustannukset kun palkanmaksu lopetetaan kaikilta muilta paitsi korkeakoulun ja yliopiston k√§yneilt√§. Liittojen teht√§v√§ on puolustaa maksavien j√§sentens√§ etuja, ei olla sosiaalitoimisto. Uskon lis√§ksi ett√§ on ty√∂tt√∂mi√§ jotka eiv√§t silti aio osallistua mihink√§√§n, vaan ottavat tietoisesti mieluummin n√§in kevyen leikkauksen kuin l√§htev√§t kursseille istuskelemaan viideksi p√§iv√§ksi. Arkip√§iv√§√§ on jo se, ettei ty√∂suhteeseen palkata ihmisi√§. Tallink Silja: Matkustaja-alukset kulkevat Tallink Siljan viestinn√§st√§ vahvistetaan, ett√§ ty√∂nseisaus ei vaikuta matkustaja-alusten liikenteeseen eik√§ siten matkustajiinkaan.

Next

Helsingin seutua uhkaa ensi maanantaina liikennekaaos

hsl lakko

Pääosa busseista oli liikenteessä klo 20. Se on eri asia, jos pyörittelee tietokoneen hiirtä koko päivän, sitähän voi tosiaan kotonakin tehdä. Alas lyökää koko vanha maailma, ja valta meidän silloin on! Työttömyysturva Suomessa on huonompi kuin esim. On itsepetosta uskotella itselle, että saavutetut edut voidaan säilyttää ikuisesti. Täytyisi päästä Pihlajamäestä asioille Viikkiin joten olisi kiva tietää milloin esim ensimmäinen 70 tai 71 Malmilta lähtee. Työttömyysturvaan voi kuka tahansa joutua elämän aikana turvautumaan , sellainenkin joka on juuri nyt vakituisessa työssä. Rakentajat pysäyttävät perjantaina työnsä kello 00.

Next