Hurtigbåt tromsø. Fergeruter og hurtigbåtrute til Lofoten 2019-12-01

.:: Hurtigbåt

Hurtigbåt tromsø

Det er alltid innendørs salong, og som regel er det også plass på dekk. Men også hurtigbåter på Vestlandet er representert, så vel som. Noen anbefalte lokalruter du kan se etter: Lista er ikke komplett. Sommerrutene er vanligvis klar i løpet av april måned. Du finner også rutetider for motsatt vei i samme rutetabellen, strekningen Harstad - Tromsø. Fra Finnsnes går det bru over Gisundet til vakre Senja. Lenke til rutetabell for hurtigbåten mellom Tromsø og Skjervøy i Nord-Troms.

Next

Hurtigbåt Harstad

Hurtigbåt tromsø

Det er servering om bord, og ved avgang gis det nødvendig sikkerhetsinformasjon. Selvsagt går det hurtigbåter andre steder enn de som er nevnt på dette webstedet. Rutetider for Troms Selv lange turer med buss kan være både behagelige og avslappende. Hovedvekten er dog rettet inn mot hurtigbåter i Troms og deres rutetider. Båten går mellom holmer og skjær langs kysten, og har flere stoppesteder i både Hamarøy og Steigen. Bestill båtbillett Ruteopplysning for Nordland: Kontakt info: Her finner dere også eventuelle avvik i oppsatt ruteplan. Ruteendringer skjer på grunn av helligdager, når nye fartøyer settes inn og grunnet offentlige anbudsrunder, så alle opplysninger på denne siden må dobbeltsjekkes.

Next

Hurtigbåt og lokalbåt i Nord

Hurtigbåt tromsø

Som man sier nordpå; «man forspør sæ ikkje», så bare ta kontakt med mannskapet. Dette gir flere bilplasser og en behageligere reise. Jo flere steder du annonserer, jo raskere får du respons. Lenger ned på sida finner du lenker til turistinformasjon for Troms, og lenker til rutetider for transportmidler i Troms. . Lenger ned på sida finner du lenker til turistinformasjon for Troms, og lenker til rutetider for transportmidler i Troms.

Next

Rutetabeller Troms 2020:

Hurtigbåt tromsø

Hurtigbåtene er raske og behagelige, og tilbyr effektiv transport der turen over land hadde tatt mye lengre tid. Båtene varierer fra små, hurtiggående fartøy til katamaraner og ferger. Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar. For barne- familier er Sørlandet et yndet feriemål. Dersom du har e-postadresse kan du. Til øygruppa Lofoten kan du reise med ferger og hurtigbåt fra nord og sør.

Next

.:: Hurtigbåt Tromsø Finnsnes

Hurtigbåt tromsø

De er uunnværlige når du skal utenom allfarvei. Lenke til rutetabell for hurtigbåten mellom Tromsø og Harstad. Da kan det være greit å få tak i. . .

Next

Rutetabeller Troms 2020:

Hurtigbåt tromsø

Ved Kristiansand finnes dyre- parken. Skal du reise med ferge? Hurtigbåtruter for hurtigbåter i Kyst-Norge. For å være sikker, kan det være greit å sjekke med våre hjemmesider like før du skal ut å reise. Skal du reise med buss, ferge, hurtigbåt, tog eller andre transportmidler og trenger bussruter, fergeruter, rutetider for båt eller togtabeller? På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Troms. Båtrute til småstedene i Nordfold. I 2012 satt Torghatten Nord 4 nye gassferger stasjonert på sambandene Bodø — Værøy — Røst — Moskenes og Bognes — Lødingen.

Next

Hurtigbåt Harstad

Hurtigbåt tromsø

Lenke til rutetabell for hurtigbåten mellom Tromsø og Finnsnes. Dette webstedet gir informasjon om hurtigbåter som går i rute flere steder langs kysten. Hurtigbåten går strekningen Tromsø - Finnsnes - Harstad og har av og til stopp i bl. Har du annonse på finn kan du også legge til finn-koden slik at besøkende kan klikke seg direkte inn på annonsen din på finn. Budsjettregulering og fylkesrådsvedtak kan også medføre endringer i rutetilbudet. Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både og , eller en.

Next

Rutetabeller Troms 2020:

Hurtigbåt tromsø

Ting og tang du ønsker å bli kvitt? Hurtigbåten er somme tider innom Finnkroken, Nord-Lenangen og Arnøyhamn. Lokalbåtene tar deg derimot med til de minste hemmelighetene i Nord-Norge. Agder byr på mange overnattingsmuligheter, naturlig nok. Når man er på reise gjennom Nord-Norge, er man ofte avhengig av båttransport for å få med seg alle perlene langs veien. Alternativt kan du jo bare være med på hele rundturen uten å gå i land, og ta det som et mini-mini-cruise. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land. Turistinformasjon for Troms Skal du reise i eller til Troms, enten du er turist eller ikke, kan det være greit å vite om alternativene som finnes.

Next