Hurtigruta carglass drammen. Hurtigruta Carglass® avdelinger i Drammen, Norge 2019-11-23

Bilglass Drammen

hurtigruta carglass drammen

Hurtigruta Carglass ® Kongsberg er spesialist på reparasjon og skifte av bilglass. . Her tillbys topp service, sikkerhet og kvalitet i alt arbeid som blir gjort. Hos oss finner du dessuten et godt utvalg av verkstedkontrollerte, brukte biler med tilstandsrapport. Vi hjelper deg med kontakten med forsikringsselskapet. En steinsprut bør repareres så fort som mulig for å minske risikoen for at den vokser til en større sprekk. .

Next

Hurtigruta Carglass® Drammen

hurtigruta carglass drammen

Innkjøring både fra jernbanestasjonen og ved rundkjøringen under motorveibrua. Det er et komplett bilskadesenter som utfører biloppretting og lakkering, Smart Repair og glassreparasjoner. Om bilforsikringen din har dekning for glasskader. Garanti på nybil opprettholdes også når du tar service hos oss og gir deg akkurat samme rettigheter som når du tar service hos merkeforhandleren. .

Next

Hurtigruta Carglass

hurtigruta carglass drammen

Veibeskrivelse: Hurtigruta Carglass® Kongsberg ligger på Skrubbmoen — 6 km utenfor Kongsberg Sentrum, og i samme bygg som Gatebil og andre bilrelaterte firmaer. Hurtigruta Carglass ® har høy, teknisk ekspertise og lang erfaring med alt arbeid som utføres innen bilglass. Vi kan også tilby dekkhotell og dekk. Garanti på nybil opprettholdes også når du tar service hos oss og gir deg akkurat samme rettigheter som når du tar service hos merkeforhandleren. Ved skifte av bilglass må du betale en egenandel som regel kr. Hurtigruta Carglass ® Drammen er spesialist på reparasjon og skifte av bilglass.

Next

Hurtigruta Carglass® Drammen, Åssiden

hurtigruta carglass drammen

Tips: Mange kan se prisen direkte i vår online-booking. Du finner oss på Skrubbmoen 12, 3619 Kongsberg Språk: Norsk Bokmål, English. Utvalgte verksteder tilbyr også lyktepolering, montering av bobil-, buss- og lastebilglass. På alle merker og årsmodeller. Du finner oss i Tomtegata 80, 3012 Drammen Språk: Norsk Bokmål, English Har du fått skade etter steinsprut i frontrute — og har hel- eller delkasko — er reparasjonen av bilglass kostnadsfri, uansett forsikringsselskap. Det er alltid billigst dersom det lar seg gjøre å reparere ruten, men avhengig av skadens størrelse større enn ca 3 cm og plassering kan det være nødvendig å skifte ruten. Hvilken rute som er skadet, f.

Next

Hurtigruta Carglass® avdelinger i Drammen, Norge

hurtigruta carglass drammen

Da ser du prisen før du bestiller en time. Lever bilen till oss så fikser vi skaden mens du gjør noe annat! Enkelt sagt vil kostnaden avhenge av tre hovedfaktorer: 1. En steinsprut bør repareres så fort som mulig for å minske risikoen for at den vokser til en større sprekk. Men generelt sett, hvis du har glass skadedekning og vi kan reparere den aktuelle ruten f. Vi hjelper deg med kontakten med forsikringsselskapet. Vi kan tilby dekk, tilbehør og originaldeler til alle våre bilmerker i delebutikken, samt dekkhotell. Kontaktinformasjon til våre selgere og teknikere finnes nedenfor på denn.

Next

Hurtigruta Carglass® Kongsberg

hurtigruta carglass drammen

Resten dekkes av forsikringen din — og som vi tar oss av. Ryds Bilglass Drammen holder till i Ingvald Ludviksens gate 20 i Drammen. Hvis du må betale noe, trenger du likevel ikke kontakte forsikringsselskapet fordi vi også har oppgaven med å ta betaling direkte fra deg. Selv en liten skade etter steinsprut kan fort utvikle seg til en sprekk i en frontrute, så det er viktig å få utbedret en steinsprutskade så raskt som mulig. Dersom du har del eller full kasko betaler du normalt bare egenandelen og forsikringsselskapet står for resten.

Next

Hurtigruta Carglass® Drammen, Åssiden

hurtigruta carglass drammen

Mekonomen er Norges største kjede av bilverksteder med over 380 verksteder. Vi har høyt kvalifiserte medarbeidere som alle er meget dyktige innen sitt fagfelt. Vi bruker topp moderne diagnoseutstyr for å sikre at din bil får den servicen du forventer. Dessuten sparer det tid, miljø og penger. Glassdrive hjelper deg med alt innen bilglass; reparasjon av steinsprut, skifte av alle typer bilruter og montering av solfilm.

Next

Hurtigruta Carglass® Kongsberg

hurtigruta carglass drammen

Vi tilbyr leiebil ved verkstedbesøk og gir deg og din bil den aller beste service og oppfølging. Dessuten sparer det tid, miljø og penger. Det er kort vei til både buss og tog. Veibeskrivelse: Hurtigruta Carglass® Drammen Brakerøya ligger i det gamle Osrambygget nå kalt Proffparken sammen med Wurth og Swedol — rett ved Brakerøya stasjon. Hurtigruta Carglass ® har høy, teknisk ekspertise og lang erfaring med alt arbeid som utføres innen bilglass. Vi bruker topp moderne diagnoseutstyr for å sikre at din bil får den servicen du forventer.

Next

Hurtigruta Carglass® Kongsberg

hurtigruta carglass drammen

I første omgang reparerer vi ruten, men avhengig av skadens størrelse større enn ca 2. Har du har hel- eller delkasko, så er en reparasjon av bilglass kostnadsfri. Vi tilbyr også dekkhotell, og vi samarbeider med Bilia Risløkka i Oslo på bilskade. Dersom du har del eller full kasko betaler du normalt bare egenandelen og forsikringsselskapet står for resten. Vi har til enhver tid et godt utvalg av noen av markedets mest spennende nye og brukte biler i utstilling og til prøvekjøring. Kiwi og Europris ligger bare 2 minutters gange unna, og det er bussforbindelse til sentrum. Vi bruker bare originale reservedeler, slik at du som kunde alltid er sikret den beste kvaliteten.

Next

Hurtigruta Carglass® Kongsberg

hurtigruta carglass drammen

Dersom du kun har ansvarsforsikring kan du kontakte oss for å få en pris. Tilbehør og originaldeler til våre bilmerker kan du kjøpe i delebutikken. Ryds Bilglass Drammen skifter alle typer bilglass: Frontrute, bakrute, siderute og ventilrute. Dekk, tilbehør og Volvo originaldeler kan du kjøpe i delebutikken. Hos oss finner du dessuten et godt utvalg av verkstedkontrollerte brukte biler med tilstandsrapport. Vi samarbeider tett med de fleste av de store forsikringsselskapene i Norge, så når du trenger vår hjelp er det bare å bestille en time online så tar vi alt papirarbeid i forbindelse med forsikring. .

Next