Hurtigruten minutt for minutt. Da er vi i gang : Hurtigruten 2019-11-30

Svalbard Minutt for minutt

hurtigruten minutt for minutt

Hadde ikke vi laget det, ville det neppe blitt laget. Retrieved 1 May 2019 — via www. Imponerende i et land med drøyt fem millioner innbyggere. Their first live slow broadcast was in 2009, when they covered the scenic train trip from Oslo to Bergen, minute by minute, for 7 hours and 16 minutes. But again, you have to make your work available with the same Creative Commons license. Kart og stedsreferanser mye hyppigere.

Next

Hurtigruten: 5 day TV marathon in the midnight sun

hurtigruten minutt for minutt

It was followed by the live coverage of the ship during its 134-hour voyage from to starting on 16 June 2011. Når toget forsvant inn i mørket, ble det vist arkivfaglige klipp fra Bergensbanens 100-årige historie. Direktesendinger gir også en følelse av fellesskap blant publikum, sier Færden. Så ett tips til: Kamera i baugen bakover er bra! I kartet til venstre — står det at man kan klikke for å se video fra det stedet man ønsker. Men kanskje også litt større målestokk, er vi på Møre, — eller i Trollfjorden.

Next

NRK TV

hurtigruten minutt for minutt

Det kan ga litt surr når man set dette i ettertid. Both events received extensive attention in both Norwegian and foreign media, and were considered a great success with coverage numbers exceeding all expectations and record ratings for the channel. May we be spared all these — however it comes with living on a dynamic planet. . Det fastbrente minnet dukka tydeleg fram.

Next

Ti år med sakte

hurtigruten minutt for minutt

Det betyr også at vi kan bruke det du eventuelt lager på nett eller tv uten å spørre deg om lov, så lenge vi også deler videre det vi lager. Neste sommer kommer jeg til å ta med venner og likesinnede, og reise med skipet til Kirkenes her fra Bergen. Vi gleder oss helt enormt til å vise det gjestene våre opplever til hele Norge, sier kommunikasjonssjef i rederiet, Rune Thomas Ege. Noen mulighet for å få importert gps koodinatene til hurtigruta i google earth, så man kan følge med i detalj hvor skipet befinner seg? Kirkenes er endepunkt for Hurtigruten. Fint med innslaga som er lagde til undervegs, både musikken og programsnuttar. Dette endrer trykkfordelingen langs skrogsiden og reduserer slik motstanden.

Next

Svalbard minutt for minutt

hurtigruten minutt for minutt

Men en rundreise er for mange uoppnåelig, og vi syns det er en fin kringkastingsoppgave å la folk være med, uten å måtte kjøpe den dyre billetten. På Facebook, Twitter og på ulike blogger snakket folk om turen. Her kan det bare gå oppover. Det er stor kjærlighet til den kollektive identiteten i Norge, sier Prevett. Her foran tallene som skal brukes i «Klokken minutt for minutt». For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. En flåte på 11 skip betjener 34 havner og dekker en distanse tilsvarende Oslo — Tunisia.

Next

Minutt for minutt

hurtigruten minutt for minutt

Snop for hjarte og sjel! Da er det fortsatt midnattssol, noe som gjør at vi kan filme døgnet rundt. Er også enig i at bildet av baugen er uinteressant. Most of the performances took place live at in , though some recorded performances came from 11 other sites such as in northern Norway and. Klipp ut dødpunktene på havstrekk og fjern nesten hele lydsporet! Veldig bra med kameraene som zoomer inn på steder man passerer, men det hadde hevet opplevelsen mange hakk med kommentarer om hva man så, i tillegg til et kart som lå ute. Intervjuene fra inne på Hurtigruta burde legges til kun de strekningene hvor det stort sett er hav å se. Min bestefar er veldig opptatt og få med seg denne serien, og lurte på om jeg kunne hjelpe han med dette.

Next

Hurtigruten minutt for minutt

hurtigruten minutt for minutt

For mange som vil nyte stemningen, lyde av bølger slik som det ville vært om en var selv ombord, sitte på dekk og lytte til havet, og det er akkurat det en gir både i bilde og lyd, den rette stemningen. Det er mulig å følge sendingen også fra utlandet her: Svalbardtraktaten I Paris den 9. » Som et bønnesvar dukker det da opp et kart over halve skjermen som viser nøyaktig hvor skipet er. Evt heller senke posisjonen hvis det er viktig å vise at kamera er på skipet? Norge har mye å by på. En Twitter-bruker lanserte et program med utgangspunkt i en gammel klassiker fra ungdomsskolen: Laster Twitter-innhold Kunne ikke laste innhold, men du kan.

Next

Ti år med sakte

hurtigruten minutt for minutt

Embedkoder og mer info finner du på Satellitt-feeden er nå oppe og går, slik at de spesielt interesserte kan følge forberedelsene på nært hold. Som også noen andre har ønsket, kunne det være mulig å opplyse på skjermen om steder vi passerer underveis og la det stå synlig f. » Keep up the good work! This broadcast has apparently turned into a Norwegian event in itself. Prøv før det er forsent! Our trip by coastal ship in 1978 found the local folks in all of the villages greeting the ship as it arrived. Ha en god tur videre! Også huske å vaske kamera ofte, veldig synlig med skitt i sola. Film til siden og få med landskapet.

Next

Hurtigruten

hurtigruten minutt for minutt

Disse kom en gang pr sek, noe som ikke er ofte nok ved store bevegelser i båten. Derfor bør vel ikke dere gjøre det heller, med mindre det er personvernhensyn som blir problematiske. Og det hadde vært fint å få se litt fra livet ombord. Takk for initiativet til maratonsendingen! There were many from Germany, a few from the United Kingdom and we were the only Americans. Nettstrømmen, tilleggsinnhold og informasjon om nedlasting finner du på. Jeg har ført frakteskute fra Trondheim til Kvenangsbotn og til Bergen, men fra Trondheimsfjorden til Bergen har jeg bare gått sørover. Det var nok langt flere før i tiden, og blitt noe mindre idag fordi folk har andre ting å følge med på, som f.

Next