Hus till salu höör. Mäklare i Höör 2019-11-28

Hus Höör/Höör

hus till salu höör

Tack vare att vi finns i hela landet kan du enkelt söka efter ett hus på just den platsen där du vill bo. Med tåg når man Lund på 25 minuter och Malmö på 35 minuter. De senaste två månaderna har det kommit in 4 till Booli. Takfönster och ett mindre fönster släpper in både ljus och luft. Här finns också flera caféer och restauranger. I själva tätorten bor ca 9 000 människor och kommunen har under flera år utvecklat stadsplan och utbud. Köpa eller sälja bostad i Höör? I Höör bor det 16 616 personer.

Next

Hus Höör/Höör

hus till salu höör

Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Betonggolven är slipade och genomgående och har en rustik känsla. Hus till salu i Höörs kommun Höörs kommun är ett område i Skåne län. Dina rättigheter och val Du har rättigheter när det gäller dina personuppgifter och du har möjlighet att påverka din information och vad som sparas. Höör slår därmed Gunnared och Norra Djurgården med flera moppelängder, från vad vi kan se finns där inga mopeder alls. I idrottshallarna kan man spela volleyboll, badminton och pingis. Här ligger en Waldorfförskola och även en vacker stiftsgård från 1760 som nu erbjuder restaurang och konferensmöjligheter samt nybyggd spaavdelning.

Next

Hitta bostad i Höör

hus till salu höör

Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift. Stort fönster parti släpper in sol och ger lite lyx åt de vardagliga sysslorna. Beskrivning Välkommen till denna unika villa på vackra guldkusten. Inne i Höörs tätort samlas flera skolor, både fristående och kommunala, från förskola upp till åk 9 invid bibliotek, musikskola och lokaler för en uppsjö av coola fritidsaktiviteter: På Höörs Bad- och Sportcentrum finns förutom långa simbanor och ett gym även en lek- och upplevelsedel med vattenrutschkanor. Eftersom Företaget saknar kontroll över innehållet på dessa webbplatser eller dess material ansvarar vi därför inte för dess innehåll. Du kan även söka på eller. Här är snittutropspriset 2 551 400 kr.

Next

Höör — Bjurfors

hus till salu höör

Detta görs dock endast via ett separat samtycke. Kvarnbäcks bostadsområde, som ligger norrut från Tjurasjön, har endast 4 min cykelavstånd från Höörs station. Behandlingen sker enligt gällande lagstiftning och innebär att personuppgifter inte bevaras under en längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Vid all hantering av personuppgifter iakttas dock alltid hög säkerhet och sekretess. För dig som vill köpa hus i Sätofta så kan du se alla tillgängliga objekt i listan nedanför.

Next

Höör — Bjurfors

hus till salu höör

Här är snittutropspriset 2 551 400 kr. I marknadsföringssyfte används inte information som är äldre än fyra år. Länkar till andra webbplatser I händelse av att vår webbplats innehåller länkar till tredje parts webbplatser, hemsidor, eller material publicerat hos tredje part, är dessa länkar endast för informationssyfte. Du kanske bara var ute efter inredningsinspiration och inte alls hade tänkt att köpa en villa och flytta. Det L -formade formen skapar privata uteplatser och fönsterna är strategiskt placerade för att ge utsikt och ta vara på solinsläpp.

Next

Hitta hus i Sätofta

hus till salu höör

Bland våra hus och villor till salu finns alla möjliga sorters drömhus. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Du kan när som helst avstå från att ta emot marknadsföringskommunikation från oss genom att klicka på avanmälningslänken i epostkommunikation som vi skickar dig. Eller sök , som Höörs kommun ligger i. Fogdaröd ligger kuperat, vilket ger fina pulkabackar på vintern. Här erbjuds du ett stilrent hem som präglas av moderna materialval, fantastisk rymd med högt i tak och stora fönster mot den bildsköna naturen.

Next

Hitta hus i Sätofta

hus till salu höör

Optiker, apotek och vårdcentral är lätt tillgängliga och servicegraden hög. Vanligast är att man bor i villa. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst som hjälper dig att hitta ditt drömboende. De senaste två månaderna har det kommit in 24 till Booli. Har du någon gång hittat ett hus som du blivit förälskad i? I boendeområdet Centrum, som ligger invid Nya Torg finns shoppingmöjligheter; här ligger teknikbutiker, banker, hälsokostaffär, kläd- och skoaffärer samt sportaffär. Att bo i Höör har blivit ett attraktivt val de senaste åren, särskilt bland småbarnsfamiljer. Vid all hantering av personuppgifter iakttas dock alltid hög säkerhet och sekretess.

Next

Kommersiella fastigheter till salu i Höör

hus till salu höör

Du kan även söka på eller. I guiderna kan du läsa mer om hur du , själva och vad som egentligen påverkar. Att bo i Höör Det är bekvämt att bo i hjärtat av Höörs kommun — här finns det mesta nära. Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Allt från villor med historia i lantliga idyller, till hus med modern arkitektur, öppna planlösningar och minimalistisk stil. Bostäder till salu i Höörs kommun Höörs kommun är ett område i Skåne län. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen.

Next

Hus & villor till salu

hus till salu höör

Detta kan ske direkt eller genom användning av teknik från tredje part. Här är snittutropspriset 2 836 000 kr. Hus till salu i Sätofta Sätofta är ett område i Höörs kommun. Dessutom kan du lära dig mer om , och. I Veterinärs-området och Stenskogen består bebyggelsen mestadels av enfamiljshus, båda områden ligger centralt och man cyklar till stationen på mindre än 7 minuter.

Next

Hus & villor till salu

hus till salu höör

Rättslig grund, lagring och gallring av personuppgifter I och med att du lämnar uppgifter till Objektvision ger du din tillåtelse till att Objektvision registrerar och lagrar uppgifter om vilken tjänst du använder samt behandlar de angivna personuppgifterna för angivna ändamål. Informationen bygger på lagfarter från Lantmäteriet, mäklarrapporterade slutpriser och sista bud. Här växer också bostadsområdet Åkersberg med friliggande enfamiljshus fram. Denna personuppgiftspolicy gäller när du använder appar, webbsidor och tjänster som ingår under en app eller på en webbplats som administreras av Objektvision. Det finns också en skjutbana för luftgevär, budolokal samt ett allaktivitetshus där det tränas dans, gymnastik och brottning. Information som kan lämnas ut Vi kan dela med oss av information till andra företag som behandlar data på våra vägnar för att vi ska kunna utföra våra tjänster, t. Vardagsrummet är avskilt från kök och matplats och har dörr till den svala och omgärdade uteplatsen under eken.

Next