Hver gang vi møtes gård. Avisa Nordland 2019-11-26

Har store forventninger til årets «Hver gang vi møtes»

hver gang vi møtes gård

Inne- og uteområdene på gården, samt steder i Moss- og Vålerdistriktet, ble brukt til ulike aktiviteter under innspillingen. Egenproduksjon av matvekster til restaurantbruk er også en del av gårdskonseptet - kortreist mat tilberedt fra bunnen av. Som designer har hun designet flere platecover for Katzenjammer. Og - det ser ut som han koser seg veldig med det. Maria Haukaas Mittet 38 fra Senja. Men det jeg ikke er vant til er å synge det direkte til dem som har laga det, så det kan det hende jeg gruer meg litt til. I 1994 kom bandets første album «Stjernesukkertøy».

Next

Der vi møtes!

hver gang vi møtes gård

Det er en sang om tosomhet og hverdagskjærlighet som betyr mye for Linnea, og det kan vi høre. Chris Holsten slipper ny musikk i 2019. Låter som «Fiolinan» og «Å kunne æ skrive» har gitt Lars Bremnes et stort navn. Maria har også deltatt i både norsk og svensk Melodi Grand Prix, og vant den norske finalen i 2008 med låten «Hold On Be Strong». Aslag sier at han gjerne skulle skrevet den sjøl, og det kunne godt vært en Hellbillies-låt - med en avslutning som er smakstilsatt med sørstatsrock.

Next

Disse deltar i neste års «Hver gang vi møtes»

hver gang vi møtes gård

I stedet er det «Dagane» som får avslutte denne første kvelden fra Vestre Kjærnes gård utenfor Moss. Også Odds låt fra gjennombruddsalbumet «Luring» fra 2004 klarer hun å gjøre til sin - akustisk, på sin egen dialekt og med sin sedvanlige innlevelse. «Just Missed the Train» lå på 16 ulike japanske hitlister samtidig, og to tredeler av de totalt 600. Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Maria Haukaas Mittet, Sol Heilo, Tom Mathisen, Lars Bremnes og Petter «Katastrofe» Kristiansen er nå i gang med innspillingen av en ny sesong «Hver gang vi møtes». Men det er bare fint.

Next

Anmeldelse: «Hver gang vi møtes» på TV 2

hver gang vi møtes gård

Andre album «Beneath My Skin» ble sluppet i 1996 og låten «Torn» ble en suksess. Det er mye country i originalen, og det blir ikke mindre av det når Aslag har valgt tittellåten fra 2011-albumet «Bestevenn», inspirert av en scene i filmen «Fucking Åmål». «Kidsa på gården» — Nei, vi har blitt ekstra knyttet til hverandre på gården. Med storfe ute på beite, mye kunnskap og entusiasme - og et velutstyrt, moderne kjøkken, har vi stor tro på konseptet. Låtene til Katastrofe har blitt strømmet over 200 millioner ganger på Spotify. Gården har ponnier, høns, noen sauer og noen minigris. For sitt debutalbum ble Frida nominert i to kategorier — årets nykommer og viser — til Spellemannprisen 2010.

Next

Har store forventninger til årets «Hver gang vi møtes»

hver gang vi møtes gård

I 2015 kom albumet «Himmel Nok Til Alle» med egne låter. En rekke maskiner og redskaper er også tatt vare på til glede for våre gjester. Hun har deltatt på Skal vi danse», gitt ut spirituals-album og blitt mor. Alt lages fra bunnen av basert på førsteklasses råvarer, lokalt, kortreist og fra egen produksjon. «Den finaste eg veit» og «20 år på vegen» er to av flere låter som har gjort Hellbillies kjær og kjent. Deler av de gamle murene og de opprinnelige buevinduene er også i god behold.

Next

Inn på tunet

hver gang vi møtes gård

Nordstoga tror det kan bli noen sene kvelder på ham og Haugen også. Til kvelden samles alle syv til middag og en musikalsk kveld i Nordstogas navn. Chris nærmest hvisker fram teksten i et mykt arrangement, ikke veldig ulikt originalen, og legger mye i sin tolkning. Den gamle låven er totalt renovert og forvandlet til en eksklusiv festsal med bar og topp moderne storkjøkken. Det blir så stas å høre tolkninger av egne låter og jeg gleder meg til å gjøre mine versjoner. Han debuterte som plateartist med bandet «Something Odd» i 1997 med det som kan beskrives som urban folkemusikk.

Next

Disse artistene er klare for Hver gang vi møtes

hver gang vi møtes gård

Frontfigur og vokalist i bandet Donkeyboy. Det er Tshawe Baqwa som er første artist ut, i lørdagens sesongpremiere på Tv2. » Lars Bremnes Det burde ringe en bjelle hos de fleste nordmenn når de hører navnet Bremnes». Da var det ikke lett å si nei. Som i første sesong er hvert av de syv programmene dedikert en av artistene.

Next

Disse artistene er klare for Hver gang vi møtes

hver gang vi møtes gård

I den siste episoden synger musikerne. Hun mottok Spellemannsprisen som årets nykommer i 1994. De har alle vært sentrale og satt preg på den norske musikkscenen gjennom mange år. Saken ble opprinnelig publisert på. Maria Haukaas Mittet har sunget Lars Bremnes før, i Stjernekamp, med Bremnes i ekspertpanelet. Det er naturlig at hun bygger denne låten fra albumet «Pilegrim» rundt hardingfela — og selvfølgelig den særegne stemmen.

Next

Glenne Gård

hver gang vi møtes gård

Petter Bjørklund Kristiansen er kjent under artistnavnet Katastrofe. Låten var Spellemann-nominert for «Årets Låt» i 2016. Arbeidslaget er tverrfaglig sammensatt av personer med beslutningsmyndighet i kommunen. Taperen møter en noe spesiell straff, sier Holsten. Det er bra vi skal være her i ti dager, så jeg kan bli litt bedre kjent med henne. Låven som ble nyrenovert i 2014 har store serveringsarealer og kjøkken tilrettelagt for salg og servering av gourmetmat basert på kjøtt fra egen produksjon. Jeg gleder meg til dette, sier Tom Mathisen.

Next