Hvordan få vekk bananfluer. Hvordan bli kvitt fluer? 2019-11-28

comm.landolakesinc.com

hvordan få vekk bananfluer

Eddik-trikset Er du ivrig etter å bli kvitt bananfluene kan du prøve dette kjerringrådet. Fjern tomflaskene før ferien Tomemballasje med rester av brus, øl og vin og gammel frukt er typiske steder de trives. En beskidt tallerken der får lov at stå kan nemt tiltrække bananfluer. Effektiv virkning mot uønskede fluer. Effektiv fælde fjerner møgirriterende bananfluer. Jeg støvsugde opp en del kastet støvsugerposen med en gang og ble enda flinkere til å bære ut søpla raskt.

Next

Slik fjerner du kviser

hvordan få vekk bananfluer

De tiltrekkes av gjæringsprodukter som eddik og alkohol. Navnene indikerer, hvilke madvarer fluen godt kan lide. Du kan også lykkes med å spraye kildene med insektmiddel. De er små, men de blir fort mange. Hvis du har sørgemyg og ikke ønsker at bruge pesticider, kan løsningen være at lade planterne tørre ud i en periode.

Next

Sådan slipper du af med bananfluer i hjemmet

hvordan få vekk bananfluer

Les også hvordan bli kvitt sølvkre. Og et af de største skift, kommer når børnene er flyttet hjemmefra, og du selv nærmer dig din seniortilværelse. Vil du undgå fluerne, bliver du nødt til at fjerne de ting, der tiltrækker. På den måten kommer fluene seg inn, men ikke ut. Vrid karkluden før du hænger den op og lad den ikke ligge i vasken.

Next

Hvordan få bort bananfluer?

hvordan få vekk bananfluer

Generelt kan det se ut til at bare fantasien setter grenser her, for hvis du leter etter tips, vil du se at folk prøver seg frem og tar det som er tilgjengelig. For dette trikset, stikk omtrent 20 til 30 hele nelliker inn i et eple eller noe lignende og sett det i et område hvor du ønsker å fjerne husfluer. Bananfluene formerer seg i hurtig tempo bare noen få dager fra egg til voksen flue og kan fort bli mange om du lar de herje som de vil. Bananfluerne vil blive tiltrukket af lugten og kravle ned i glasset, men vil ikke kunne komme op igen. Slik netting kan begrense antallet fluer innendørs betraktelig. Den røde enden svovelet skal stå oppover.

Next

Bli kvitt

hvordan få vekk bananfluer

Bananfluer invaderer gjerne kjøkkenet nå i august når temperaturen er på sitt høyeste. Såpen tilsettes for å fjerne overflatehinnen i eddiken slik at bananfluene synker. Når er høysesong for bananfluer? Selvom flere insekter, her i blandt fluer, kan overføre baktier og smitte, er der umiddelbart ikke noget at frygte her. Edited October 13, 2007 by Nonsens En del sånne fluer liker at det er litt fuktig. Husflue Husflue er en annen svært vanlig flue som kan bli plagsom i boliger. Hvis jeg fjerner dunken og tar vekk bananene fra benken så forsvinner også fluene. Vil du se hvordan det virker? Det blir mye søppel og rot av oppussing, så store søppelposer står her og der.

Next

6 naturlige tips for å holde fluer unna — Veien til Helse

hvordan få vekk bananfluer

Et andet produkt du kan bruge er de såkaldte bananfluefælder går også under navnet frugtfluefælder. Også godt gammeldags fluepapir, som fluene klistrer seg fast i, kan gjøre nytten dersom du vil ha færrest mulig fluer innendørs. Hva er dine beste tips for å bli kvitt bananfluer? De lette fluene har ikke sjanse — men husk å sette støvsugeren ut etterpå. Disse omgir oss mennesker til daglig. Bufret Lignende Lurer du på hvordan du skal bli kvitt fluer? Er det noe du ikke vil kaste for godt, tømmer du bollen eller skåla ute og rømmer åstedet.

Next

Bananfluer: Slik tar du knekken på bananfluene

hvordan få vekk bananfluer

Hva heter det man fjerner sånne ekle småkryp. Andre mulige tiltak for å bli kvitt irriterende bananfluer er håndballklister kjøpes i sportsforretninger og fluepapir. Vi har også skrevet om hvordan man får vekk og fra hjemmet. Alt du trenger å gjøre er å fylle en klar plastpose ¾ full av vann og knytte den med en knute for å holde den fra å lekke. Vin og eddik tiltrekker seg fluene, og Zalo gjør at fluene drukner, forklarer Skaar. Fluer - kjerringråd Fluer er vanlige insekter. På denne siden gir vi deg seks gode kjerringråd.

Next

Hvordan bli kvitt bananfluer i huset? Her er flere smarte tips!

hvordan få vekk bananfluer

Har de ikkeno å spise på eller legge egg i er de borte på et par dager. Dette kan du bruke på samme måte som de gode gamle fluepapirene. Kilder: , , , , og. Det er ikke bare fordi fluer kan være skitne på beina at de ikke bør tråkke rundt oppi maten du skal spise. Bananfluer er typisk et stigende problem i løbet af sommeren, som topper i august. Fungerer åpen flaske med rødvin? Støvsugeren dreper ikke fluene og de vil derfor etter kort tid fly ut av støvsugeren igjen. .

Next

Bananfluer: Slik tar du knekken på bananfluene

hvordan få vekk bananfluer

Jeg hadde samme problem for en tid tilbake. Men hvordan få de bort? Få også med deg: Insektspray er selvfølgelig også mulig å bruke, men egentlig helt unødvendig når det finnes mange, harmløse alternativer. Og senere testede hun, om det gjorde en forskel at tilsætte opvaskemiddel, der fjerner overfladespændingen, så bananfluerne drukner. Sukkeret vil tiltrekke fluer og gjøre at de setter seg fast. Dette er noe bananfluene vil tiltrekkes av, så de vil fly ned i flaska. Vær særlig omhyggelig med madrester og flueklatter i køkkenvasken, omkring kogeplader og gasblus, under komfuret, i køkkenskabe og køleskabet, hvor der fx kan ligge indtørrede pletter fra fx spildt juice.

Next