Hvordan lage kahoot. Begrepslæring 2019-11-22

Kahoot

Hvordan lage kahoot

S nl ikke med spr ut 27. Det at dette er lærerstyrt, spørsmål for spørsmål fungerer, et minus for de med lesevansker som ble unødig stresset. Legg lappene i en hatt. Kahoot kan også bruges i festlig lag. Det er rigtig let at finde quizzer i Kahoot, der allerede er oprettet. Du kan også vælge at søge på specifikke ord og gør du det, er det lettere at finde en quiz på dansk.

Next

Kahoot

Hvordan lage kahoot

Farger kan også brukes for å få det til å se pent og ryddig ut. Her har jeg bare laget to spørsmål for å vise, men du kan ha så mange du vil. Jeg har kun testet quizen. Deltagerne i quizzen kan selvfølgelig kun se spørgsmålene og de skal så svare ved at trykke på en af de fire farvede felter med hver deres svar mulighed — kun det ene felt har det korrekte svar. La elevene laste ned bilder som passer til temaet fra internett. Quiz: lag quiz p Kahoot, det er S gy.

Next

Gruppeblogg for studenter på IKT for lærere: KAHOOT

Hvordan lage kahoot

Ta gjerne et bilde av utstillingen som kan henge i klasserommet i tiden etterpå. Læringsstøtte til vegg Kan begrepene visualiseres? Have fun playing and learning! But the faster you answer, the more points you can get. Det jeg ser — det husker jeg. Man ordre om trykke p knapper som man ikke ndvendigvis har selv For 1 time siden. Bde kartlegging og kan du lre mye om produkter og dokumentasjon av dokumenter i byggevarebransjen.

Next

Begrepslæring

Hvordan lage kahoot

Kår en vinner Kahoot forteller deg hvem som leder og hvem som vinner quiz-en. Lapp i hatt kan spilles på flere måter: Versjon 1: Elevene kommer frem etter tur, trekker en lapp og forklarer det begrepet de har trukket som Alias. Elevene finner ordenes betydning sammen med læringspartner. Slik ser det ut når du skal lage quiz: Jeg kan velge mellom quiz, diskusjon og undersøkelse. Du trenger en stor skjerm og deltagere med mobil.

Next

Med teknologi i timen: Kahoot, spill for læring

Hvordan lage kahoot

Lager derfor til denne siden hvor du kan se - skritt for skritt hva du skal gjøre for å lage din egen Kahoot. Denne gangen valgte vi å vise alle quizene. Det er rigtig let at finde quizzer i Kahoot, der allerede er oprettet. Quizmaster indtaster en række svarmuligheder, men her er der så ikke noget, der hedder rigtig eller forkert — tanken er at starte en diskussion. Dette fordi hjernen leser trykte bokstaver lettere enn løkkeskrift, men også fordi tankekartet kan få et ryddigere preg, slik at det blir lettere å ta det frem igjen ved en seinere anledning. Kanskje lettere å velge i tall? Enkelte er så ivrige til å svare raskt, at de leser ikke alle svaralternativene.

Next

Med teknologi i timen: Kahoot, spill for læring

Hvordan lage kahoot

Legg til flere spørsmål Du kan enkelt både legge til og slette spørsmål. Spørsmålene dukker opp på skjermen, med svaralternativer, og studentene svarer via smarttelefon. Create your own kahoot on the topic and challenge your classmates! Have fun playing and learning! Men det jeg gjør — det forstår jeg! Videoen viser hvordan man oppretter en ny quiz i Kahoot. Her kan du bestille eller laste ned gratis veilederen: Veilederen er utgitt av Bredtvet kompetansesenter nå Statped. Selv om teksten som regel er ganske kort, vil den likevel gi et inntrykk av hva eleven kan. Klasseledelse og varierte undervisningssituasjoner kan bidra til økt aktivitet, lek og læring. Begrepsbok La elevene få lage en bok med oversikt over begrepene de har lært! På dette nettstedet kan man bruke post it-lapper til å forklare begrepenes innhold.

Next

Gruppeblogg for studenter på IKT for lærere: KAHOOT

Hvordan lage kahoot

I begynneropplæringen vil det være naturlig å lære elevene analysebegrepene farge, mønster, antall, plass, form, stilling, størrelse, retning og lyd gjennom en systematisk innæring. Kahoot Plus, gjr det lettere for bedrifter samarbeide om lage Elevene vurderer seg selv og forstr hvordan de kan. La elevene velge enten 9 til bingobrett med 3 x 3 ruter eller 16 begreper til bingobrett med 3 x 3 ruter som de fyller inn i rutene sine. Glimrende utgangspunkt for variert undervisning både med og uten bruk av teknolog. Mitt fokus er fremdeles å finne en bruk som fremmer læring på en god, variert og kritisk måte. Legg også merke til at det er en fane for å legge inn en YouTube-video.

Next

Skaff deg Kahoot! Play

Hvordan lage kahoot

Det er viktig at elevene setter seg sammen med vennen sin. Ferdig lagde quizer p nettstedet, eller s kan du lage quizene selv Klart for en aktiv helg 16. Fantastisk bruke, lett lre seg Aski-raski. Det er godt set, da Kahoot er let at gå til og børnene vil elske at svare via deres mobil. Jeg hadde 60 sekunder svarfrist, til tross for tekst var det sjelden at ikke alle hadde svart etter 15-20 sekunder. Takket være dere er dette prosjektet mulig. Idag testet jeg ut repetisjon i økonomi, tema kalkyler, med at elevene jobbet sammen 2 og 2 og laget quiz i kahoot.

Next

Lage Kahoot Selv

Hvordan lage kahoot

Det er en god måde at se, hvordan det går frem med ens viden. Du trenger ingen app, ingen passord. Klikk på linken under, så kommer du rett til der du skal starte. Slik lager du en quiz med Kahoot. Man kan vælge, at der skal svares på tid og jo hurtigere man svarer, desto flere point får man.

Next